KV Oostende tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Spillet på Bosuilstadion er stoppet midlertidig fordi Radja Nainggolan ligger nede.
    Inn: Alhassan Yusuf
    Ut: Radja Nainggolan
    Radja Nainggolan (Royal Antwerp FC) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Alhassan Yusuf.
    7'
    Christof Dierick signaliserer et frispark til Royal Antwerp FC på egen banehalvdel.
    8'
    Viktor Fischer (Royal Antwerp FC) slår en corner fra høyre side på Bosuilstadion.
    13'
    Abdoulaye Seck
    I Antwerpen header Abdoulaye Seck (Royal Antwerp FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    13'
    I Antwerpen slår Maxime D'Arpino en corner fra høyre.
    17'
    I Antwerpen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    19'
    Kenny Rocha Santos (KV Oostende) løfter inn en corner fra høyre på Bosuilstadion.
    20'
    Frispark til KV Oostende på halvdelen til Royal Antwerp FC.
    22'
    Christof Dierick tildeler KV Oostende en corner. Kenny Rocha Santos sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    23'
    Christof Dierick tildeler Royal Antwerp FC en corner. Viktor Fischer sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    25'
    Pierre Dwomoh
    Sjanse! Royal Antwerp FC avanserer forover, men Pierre Dwomoh avslutter utenfor.
    25'
    Christof Dierick signaliserer et frispark til Royal Antwerp FC.
    27'
    Ritchie De Laet
    Ritchie De Laet (Royal Antwerp FC) kommer til avslutning på Bosuilstadion, men headingen blir reddet.
    27'
    KV Oostende, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Christof Dierick signaliserer et frispark til Royal Antwerp FC like utenfor KV Oostende-området.
    28'
    Makhtar Gueye
    Makhtar Gueye (KV Oostende) avanserer forover på Bosuilstadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    30'
    Royal Antwerp FC, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Frispark Royal Antwerp FC.
    30'
    Frispark til Royal Antwerp FC på halvdelen til KV Oostende.
    32'
    Frispark KV Oostende.
    34'
    Frispark for Royal Antwerp FC på egen banehalvdel.
    35'
    36'
    37'
    38'
    Gult kort til KV Oostende
    Vincent Koziello
    Dommeren gir Vincent Koziello (KV Oostende) et gult kort.
    38'
    Theo Ndicka ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    40'
    Theo Ndicka er på beina igjen og fortsetter kampen.
    41'
    Mål for Royal Antwerp FC!
    Royal Antwerp FC 1 - 0 KV Oostende
    Mål: Viktor Fischer
    Målgivende: Mbwana Samatta
    Mål! Viktor Fischer gir Royal Antwerp FC ledelsen 1-0 i Antwerpen. Det er en fin assist fra Mbwana Samatta.
    48'
    KV Oostende fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    49'
    50'
    Christof Dierick signaliserer et frispark til KV Oostende.
    51'
    Viktor Fischer (Royal Antwerp FC) slår en corner fra venstre side på Bosuilstadion.
    52'
    53'
    Gult kort til Royal Antwerp FC
    Pierre Dwomoh (Royal Antwerp FC) pådrar seg et gult kort.
    53'
    En av KV Oostendes spillere blir avblåst for offside på Bosuilstadion.
    56'
    Royal Antwerp FC angriper, men Christof Dierick blåser for offside.
    57'
    58'
    Kenny Rocha Santos (KV Oostende) løfter inn en corner fra venstre på Bosuilstadion.
    59'
    Inn: Pieter Gerkens
    Ut: Pierre Dwomoh
    Bytte for Royal Antwerp FC. Pieter Gerkens kommer inn for Pierre Dwomoh på Bosuilstadion.
    60'
    Birger Verstraete
    Sjanse i Antwerpen! Birger Verstraete (Royal Antwerp FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    62'
    62'
    I Antwerpen slår Viktor Fischer en corner fra høyre.
    62'
    Royal Antwerp FC 2 - 0 KV Oostende
    Mål: Michael Frey
    Målgivende: Viktor Fischer
    Michael Frey header ballen i mål og Royal Antwerp FC går opp til en komfortabel 2-0-ledelse i Antwerpen. Viktor Fischer sto for den målgivende pasningen.
    62'
    Frispark for KV Oostende på egen banehalvdel.
    64'
    65'
    Spillerbytte - KV Oostende
    Inn: Nick Batzner
    Ut: Vincent Koziello
    Vincent Koziello (KV Oostende) erstattes av Nick Batzner.
    65'
    Christof Dierick signaliserer et frispark til KV Oostende på egen banehalvdel.
    66'
    Royal Antwerp FC angriper i Antwerpen, men blir avblåst for offside.
    66'
    67'
    68'
    Viktor Fischer
    Viktor Fischer (Royal Antwerp FC) kommer til en målsjanse på Bosuilstadion, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    72'
    Alhassan Yusuf
    Royal Antwerp FC angriper i Antwerpen. Alhassan Yusuf fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Inn: Manuel Benson
    Ut: Mbwana Samatta
    Royal Antwerp FC bytter ut Mbwana Samatta med Manuel Benson. Dette er det tredje byttet som Brian Priske gjør i dagens kamp.
    75'
    Inn: Michel-Ange Balikwisha
    Ut: Viktor Fischer
    Brian Priske gjør dagens fjerde bytte i Antwerpen, når han tar ut Viktor Fischer og setter inn Michel-Ange Balikwisha.
    75'
    En av Royal Antwerp FCs spillere går i offside.
    77'
    Inn: David Atanga
    Ut: Makhtar Gueye
    KV Oostende gjør sitt andre bytte. Makhtar Gueye erstattes av David Atanga.
    77'
    79'
    Royal Antwerp FC 3 - 0 KV Oostende
    Mål: Manuel Benson
    Målgivende: Abdoulaye Seck
    I Antwerpen øker Royal Antwerp FC ledelsen til 3-0 takket være et mål av Manuel Benson. Abdoulaye Seck var nest sist på ballen.
    80'
    Inn: Alfons Amade
    Ut: Maxime D'Arpino
    Alexander Blessin (KV Oostende) gjør sitt tredje bytte for dagen. Alfons Amade erstatter Maxime D'Arpino.
    82'
    84'
    Kan Royal Antwerp FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    84'
    Theo Ndicka
    Dommer Christof Dierick viser Theo Ndicka (KV Oostende) det gule kortet.
    84'
    Robbie D'Haese vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    89'
    Robbie D'Haese er tilbake på banen igjen.
    90'
    Manuel Benson
    Målsjanse på Bosuilstadion! Manuel Benson fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.