Viktor Fischer (Royal Antwerp FC) slår en corner fra høyre side på Bosuilstadion.
    3'
    Vadis Odjidja-Ofoe
    Vadis Odjidja-Ofoe (KAA Gent) kommer seg fri på Bosuilstadion, men avslutningen går utenfor.
    4'
    KAA Gent angriper. Vadis Odjidja-Ofoe får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    4'
    Royal Antwerp FC, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Frispark for Royal Antwerp FC på egen banehalvdel.
    7'
    Alexandre Boucaut tildeler KAA Gent en corner. Sven Kums sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    I Antwerpen slår Sven Kums en corner fra venstre.
    9'
    En av KAA Gents spillere blir avblåst for offside på Bosuilstadion.
    11'
    Laurent Depoitre
    KAA Gent avanserer forover i Antwerpen. Laurent Depoitre avslutter, men treffer ikke mål.
    15'
    Frisparket tildelt KAA Gent er farlig nær Royal Antwerp FCs målområde.
    20'
    Gult kort til Royal Antwerp FC
    Jelle Bataille
    Jelle Bataille (Royal Antwerp FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    20'
    Julien De Sart
    Julien De Sart (KAA Gent) kommer til en målsjanse på Bosuilstadion, men klarer ikke å score.
    21'
    KAA Gent fosser forover og Laurent Depoitre fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    22'
    22'
    Royal Antwerp FC angriper, men blir avblåst for offside.
    23'
    KAA Gent fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    24'
    Frispark Royal Antwerp FC.
    27'
    Sven Kums (KAA Gent) løfter inn en corner fra venstre på Bosuilstadion.
    30'
    Alexandre Boucaut signaliserer et frispark til Royal Antwerp FC på egen banehalvdel.
    32'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    33'
    Rødt kort!
    Spilleren på Gent får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    33'
    Rødt kort til Gent
    Giorgi Chakvetadze
    KAA Gent må klare seg uten Giorgi Chakvetadze etter at han får et direkte rødt kort!
    33'
    KAA Gent tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    En av KAA Gents spillere går i offside.
    39'
    Viktor Fischer (Royal Antwerp FC) løfter inn en corner fra høyre på Bosuilstadion.
    41'
    Vadis Odjidja-Ofoe (KAA Gent) slår en corner fra høyre side på Bosuilstadion.
    42'
    Frispark for KAA Gent på egen banehalvdel.
    44'
    Spillerbytte - Royal Antwerp FC
    Inn: Aurelio Buta
    Ut: Jelle Bataille
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Royal Antwerp FC. Inn kommer Aurelio Buta, mens Jelle Bataille tar plass på benken.
    46'
    Inn: Mbwana Samatta
    Ut: Pieter Gerkens
    Royal Antwerp FC gjør sitt andre bytte. Pieter Gerkens erstattes av Mbwana Samatta.
    46'
    Spillerbytte - Gent
    Inn: Tarik Tissoudali
    Ut: Vadis Odjidja-Ofoe
    Hein van Haezebrouck gjør dagens første bytte i Antwerpen, når han tar ut Vadis Odjidja-Ofoe og setter inn Tarik Tissoudali.
    46'
    Tarik Tissoudali
    KAA Gent angriper i Antwerpen. Tarik Tissoudali fyrer av et skudd som går utenfor.
    46'
    46'
    I Antwerpen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    47'
    49'
    Koji Miyoshi
    Royal Antwerp FC angriper i Antwerpen. Koji Miyoshi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    50'
    Gent, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    Sjanse til KAA Gent! Tarik Tissoudali er nær ved å score, men keeper redder.
    51'
    51'
    KAA Gent angriper, men avslutningen til Tarik Tissoudali går utenfor.
    51'
    Alexandre Boucaut tildeler Royal Antwerp FC en corner. Viktor Fischer sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    52'
    Koji Miyoshi (Royal Antwerp FC) kommer til en målsjanse på Bosuilstadion, men klarer ikke å score.
    53'
    54'
    Gult kort til Gent
    Matisse Samoise
    Dommer Alexandre Boucaut gir Matisse Samoise (KAA Gent) et gult kort.
    55'
    Inn: Manuel Benson
    Ut: Koji Miyoshi
    Royal Antwerp FC bytter ut Koji Miyoshi med Manuel Benson.
    55'
    Det blir farlig! Frispark for Royal Antwerp FC er nær straffområde.
    57'
    En av Royal Antwerp FCs spillere blir avblåst for offside.
    59'
    Viktor Fischer
    Sjanse i Antwerpen! Viktor Fischer (Royal Antwerp FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    61'
    61'
    I Antwerpen slår Birger Verstraete en corner fra høyre.
    62'
    Birger Verstraete (Royal Antwerp FC) løfter inn en corner fra høyre på Bosuilstadion.
    62'
    En av Royal Antwerp FCs spillere går i offside.
    62'
    Alexandre Boucaut tildeler KAA Gent en corner. Sven Kums sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    65'
    Dinis Almeida ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    65'
    Dinis Almeida er tilbake på banen igjen.
    66'
    KAA Gent angriper, men Alexandre Boucaut blåser for offside.
    67'
    Manuel Benson
    Royal Antwerp FC avanserer forover i Antwerpen. Manuel Benson avslutter, men treffer ikke mål.
    68'
    KAA Gent angriper, men blir avblåst for offside.
    70'
    Mbwana Samatta
    Mbwana Samatta (Royal Antwerp FC) kommer til avslutning på Bosuilstadion, men headingen blir reddet.
    75'
    75'
    Inn: Faris Haroun
    Ut: Radja Nainggolan
    Radja Nainggolan (Royal Antwerp FC) erstattes av Faris Haroun.
    75'
    Viktor Fischer (Royal Antwerp FC) slår en corner fra venstre side på Bosuilstadion.
    75'
    Alexandre Boucaut signaliserer et frispark til Royal Antwerp FC.
    76'
    Birger Verstraete
    Birger Verstraete (Royal Antwerp FC) avanserer forover på Bosuilstadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.