Nathan Verboomen tildeler Club Brugge en corner. Ruud Vormer sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    Nathan Verboomen signaliserer et frispark til Club Brugge på egen banehalvdel.
    20'
    Gult kort til Royal Antwerp FC
    Bjorn Engels
    Bjorn Engels (Royal Antwerp FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    22'
    Nathan Verboomen signaliserer et frispark til Club Brugge.
    22'
    Offside! Pieter Gerkens (Royal Antwerp FC) er alene igjennom, men dommer Nathan Verboomen ser at linjemannen er oppe med flagget.
    24'
    Frispark for Club Brugge på egen banehalvdel.
    26'
    Charles De Ketelaere
    Målsjanse på Bosuilstadion! Charles De Ketelaere fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    27'
    Royal Antwerp FC, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    I Antwerpen slår Ruud Vormer en corner fra høyre.
    32'
    Ruud Vormer (Club Brugge) slår en corner fra høyre side på Bosuilstadion.
    33'
    Club Brugge tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    I Antwerpen slår Birger Verstraete en corner fra høyre.
    35'
    Mål for Royal Antwerp FC!
    Royal Antwerp FC 1 - 0 Club Brugge
    Mål: Bjorn Engels
    Målgivende: Birger Verstraete
    Mål! Bjorn Engels (Royal Antwerp FC) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-0 på Bosuilstadion. Det er en fin assist fra Birger Verstraete.
    35'
    Frispark til Club Brugge på halvdelen til Royal Antwerp FC.
    37'
    Eder Balanta
    Eder Balanta (Club Brugge) mottar sitt første gule kort for dagen på Bosuilstadion.
    39'
    Ritchie De Laet
    Dommer Nathan Verboomen gir Ritchie De Laet (Royal Antwerp FC) et gult kort.
    39'
    I Antwerpen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    40'
    Frispark i en god posisjon for Club Brugge!
    41'
    Ruud Vormer
    Club Brugge angriper. Ruud Vormer får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    42'
    42'
    Ruud Vormer (Club Brugge) løfter inn en corner fra høyre på Bosuilstadion.
    42'
    Stanley N`Soki
    Club Brugge angriper på Bosuilstadion. Stanley N`Soki header utenfor.
    42'
    Birger Verstraete (Royal Antwerp FC) slår en corner fra venstre side på Bosuilstadion.
    44'
    44'
    Frispark til Royal Antwerp FC på halvdelen til Club Brugge.
    45'
    45'+2
    Mål for Club Brugge!
    Royal Antwerp FC 1 - 1 Club Brugge
    Mål: Hans Vanaken
    Målgivende: Charles De Ketelaere
    Mål! bortelag utligner ved Hans Vanaken. Stillingen er nå 1-1. Charles De Ketelaere var nest sist på ballen.
    45'+2
    Målet til Club Brugge sjekkes av VAR
    45'+3
    Målet til Club Brugge blir stående
    45'+3
    Spillerbytte - Royal Antwerp FC
    Inn: Pierre Dwomoh
    Ut: Birger Verstraete
    Birger Verstraete (Royal Antwerp FC) erstattes av Pierre Dwomoh.
    46'
    Frisparket tildelt Royal Antwerp FC er farlig nær Club Brugges målområde.
    46'
    52'
    Spillerbytte - Club Brugge
    Inn: Noah Mbamba
    Ut: Eder Balanta
    Club Brugge gjør sitt første bytte. Eder Balanta erstattes av Noah Mbamba.
    55'
    Inn: Faitout Maouassa
    Ut: Eduard Sobol
    Club Brugge bytter ut Eduard Sobol med Faitout Maouassa.
    56'
    Det blir farlig! Frispark for Club Brugge er nær straffområde.
    56'
    Ruud Vormer (Club Brugge) slår en corner fra venstre side på Bosuilstadion.
    58'
    Dommer Nathan Verboomen viser Stanley N`Soki (Club Brugge) det gule kortet.
    59'
    60'
    Frispark for Royal Antwerp FC på egen banehalvdel.
    62'
    I Antwerpen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    64'
    Inn: Bas Dost
    Ut: Charles De Ketelaere
    Club Brugge bytter ut Charles De Ketelaere med Bas Dost. Dette er det tredje byttet som Philippe Clement gjør i dagens kamp.
    64'
    Bjorn Engels (Royal Antwerp FC) header ballen mot mål, men Club Brugge klarerer.
    65'
    Club Brugge, prøver et skudd, men det reddes
    65'
    Manuel Benson
    Manuel Benson (Royal Antwerp FC) avanserer forover på Bosuilstadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    66'
    66'
    Ignace Van Der Brempt
    Sjanse i Antwerpen! Ignace Van Der Brempt (Club Brugge) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    67'
    67'
    Nathan Verboomen signaliserer et frispark til Royal Antwerp FC på egen banehalvdel.
    67'
    Noa Lang
    Sjanse til Club Brugge! Noa Lang er nær ved å score, men keeper redder.
    69'
    69'
    Ruud Vormer (Club Brugge) løfter inn en corner fra venstre på Bosuilstadion.
    69'
    Inn: Mbwana Samatta
    Ut: Michel-Ange Balikwisha
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Royal Antwerp FC. Inn kommer Mbwana Samatta, mens Michel-Ange Balikwisha tar plass på benken.
    71'
    Bas Dost
    I Antwerpen header Bas Dost (Club Brugge) mot mål, men ballen går utenfor.
    71'
    Club Brugge angriper og Ignace Van Der Brempt får avsluttet. Headingen treffer ikke Royal Antwerp FC-målet.
    73'
    74'
    75'
    I Antwerpen slår Noa Lang en corner fra venstre.
    76'
    78'
    81'
    Inn: Johannes Eggestein
    Ut: Michael Frey
    Michael Frey (Royal Antwerp FC) erstattes av Johannes Eggestein.
    82'
    Rødt kort til Royal Antwerp FC
    Utvisning! Royal Antwerp FC må klare seg uten Bjorn Engels resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    82'
    83'
    Faitout Maouassa
    Club Brugge angriper i Antwerpen. Faitout Maouassa avslutter på mål, men greier ikke å score.
    84'
    84'
    Inn: Abdoulaye Seck
    Ut: Manuel Benson
    Brian Priske gjør dagens fjerde bytte i Antwerpen, når han tar ut Manuel Benson og setter inn Abdoulaye Seck.
    85'
    Club Brugge fosser fremover, men Ignace Van Der Brempt går rett i offsidefella.
    87'
    Nathan Verboomen tildeler Royal Antwerp FC en corner. Pieter Gerkens sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    88'
    Andre gule kort til Club Brugge
    Stanley N`Soki (Club Brugge) må forlate banen etter å ha mottatt sitt andre gule kort i kampen.