1-2
71'
1-3

Velkommen til direktedekningen av Toppserie-oppgjøret mellom Trondheims-Ørn og Sandviken!
    Lagene møttes forrige gang i årets serieåpning, og spilte da uavgjort 2-2. Reiten scoret først for Ørn, før Knudsen og Bakke snudde kampen for Sandviken som gikk til pause med en 2-1-ledelse. Etter pause utliknet Haugstøyl for trønderne, og lagene endte opp med å dele poengene.
    Etter dette har dagens gjester vunnet én, spilt to uavgjort, og tapt syv. På bortebane står de helhvite med fem strake tap.
    Trondheims-Ørn har på sin side vunnet fem, spilt to uavgjort, og tapt tre.
    Begge lagene avanserte fra tirsdagens cup-runde. Trondheims-Ørn slo førstedivisjonslaget Byåsen 6-1, mens Sandviken tok en imponerende 2-0-seier borte mot Klepp.
    Med sine seks poeng kjemper Sandviken om å unngå nedrykk og kvalikk. De ligger før dagens runde to poeng foran tabelljumbo Medkila, og ett foran Amazon Grimstad på kvalikkplass.
    Ørn ligger på femteplass, fire poeng bak Røa på bronseplass. De gule og blå har imidlertid hengekampen mot Stabæk til gode på Geir Nordby og co.
    Dagens hoveddommer er Elisabeth Thoresen fra Bækkelagets SK. Med seg på linjene har hun Ove Runhaug fra Orkdal IL, og Line Cathrine Nymoen fra Kolstad Fotball. Fjerdedommer er Jørgen Rønning Valstadsve fra Fram IL.
    Da har lagene gått inn i garderobene for å gjøre sine siste forberedelser.
    Og der marsjerer lagene inn på banen.
    Thun og Giske står klare til å strate kampen for Sandviken.
    Der er vi i gang!
    1'
    Utland finner Haugstøyl på kanten av sekstenmeteren, men Gloppen vinner ballen for gjestene.
    2'
    Utland chipper ballen inn i feltet mot Fugelsnes, men assistentdommeren markerer for offside.
    2'
    Bakke slår inn fra venstre for Sandviken, men vertene får klarert.
    3'
    Fugelsnes slår lavt inn fra høyre etter en strålende pasning fra Reiten. I feltet er Utland først på ballen, men fra fem meter setter hun ballen rett til side for mål! Stor sjanse for de gule og blå der!
    5'
    Hole spiller opp mot Utland i mellomrommet, men Andreassen er sterk i ryggen på spissen og bryter foran.
    6'
    Flakk slår inn fra midt på gjestenes halvdel. I feltet stiger Utland til værs, men headingen går en meter til side for gjestenes mål.
    7'
    Andreassen slår i bakrom mot Thun, men ballen er for lang og spretter inn til Nøstmo.
    7'
    Bakke blir tatt av Flakk på midtbanen. Frispark til Sandviken.
    7'
    Gloppen gjør en god defensiv jobb for gjestene når hun header ballen tilbake til Thompson rett foran Haugstøyl.
    8'
    Utland møter og vrir fint mot Flakk. Ørns høyreback tar med seg ballen fremover før hun banker ballen inn i feltet. Ingen Ørn-spillere kommer på ballen, og det ender med femmeter for Thompson.
    9'
    Thun jager en ball i bakrom, men Clausen er først på ballen og spiller tilbake til Nøstmo.
    11'
    Sandviken bryter Ørn i det oppbyggende spillet, men pasningen fra Giske mot Thun er for upresis. Trondheims-Ørn tar over.
    12'
    Clausen forsøker en lang ball mot Haugstøyl, men Thompson er kjapt ute og fanger ballen foran Ørns venstreving.
    12'
    Reiten finner Haugstøyl med en god pasning. 24-åringen drar seg forbi Gloppen og slår inn, men Sandvikens sisteskanse kommer ut og plukker innlegget.
    13'
    Flakk finner Nordvik sentralt, og indreløperen fosser fremover. Bakke river imidlertid ned Ørn-spilleren, og lager frispark til Ørn midt på de helhvites halvdel.
    14'
    Reiten slår frisparket inn i feltet. Der header Utland tilbake til Hole, som legger igjen til Engen. Skuddforsøket fra 17-åringen blir blokkert, Haugstøyl plukker returen og prøver, men skuddet går en halvmeter over. Femmeter for Sandviken.
    15'
    Giske stikker til Thun, og Sandviken-spissen prøver seg fra skrått hold. Clausen er imidlertid med på notene, og blokkerer til corner.
    16'
    Den slås inn foran mål, og Nøstmo får akkurat slått til nytt hjørnespark.
    16'
    Hjørnespark til Brann
    17'
    Mål for Brann!
    Rosenborg 0 - 1 Brann
    Mål: Madeleine Giske
    I feltet stiger Giske til værs og header hjørnesparket i mål!
    17'
    Eriksen prøver seg på halv volley fra 20 meter, men ballen går via en Ørn-spiller og ut til hjørnespark for gjestene.
    19'
    Nøstmo bokser unna, før hun fanger Andreassens andre forsøk.
    19'
    Fugelsnes kommer seg rundt på høyre, og i duell med Spord mener vingen hun skal ha hjørnespark. Dommertrioen markerer for femmeter.
    21'
    Thun lemper ballen inn i Ørns straffefelt, men ingen Sandviken-spillere har tatt løpet. Nøstmo plukker ballen.
    22'
    Gjestene bryter Trondheims-Ørn når de triller ball, og Spord prøver seg fra 40 meter. Den tidligere Åsane-spilleren får ikke løftet ballen ordentlig, og det blir enkelt for Nøstmo.
    23'
    Hjemmelaget spiller seg fint fremover, og vrir fra høyre mot venstre før Næss slår inn. Det ender med hjørnespark for Trondheims-Ørn.
    24'
    Den tas kort mot Reiten, og det blir et nytt hjørnespark for Ørn.
    24'
    Gjestene klarerer.
    25'
    Femmeter for Thompson når en pasning fra Fugelsnes mot Nordvik blir i lengste laget.
    26'
    Nesten for Trondheims-Ørn! Hole spiller opp på Utland, som legger igjen til Nordvik. Hun spiller igjennom Reiten med sitt første touch, men lobben fra midtbanespilleren går rett til side for mål!
    27'
    Thun stjeler ballen fra Clausen før hun stormer fremover og spiller mot Giske. Nøss er imidlertid gog når hun bryter foran, og spiller tilbake til Nøstmo.
    28'
    Flakk bryter gjestene og stormer fremover, og vinner et hjørnespark for Trondheims-Ørn.
    29'
    Ørn-spillerne lager en klynge foran Thompson i gjestenes mål, men keeperen er god når hun får bokset ballen unna.
    29'
    Gjestene spiller seg til et hjørnespark når Thun jager en ball i bakrom.
    31'
    Nøstmo fanger ballen.
    31'
    Haugstøyl slår inn fra venstre, men i feltet får Andreassen stusset ballen ut til hjørnespark rett foran Utland og Fugelsnes.
    35'
    Hjørnesparket går over alt og alle, og ut til femmeter for Thompson.
    35'
    Reiten chipper inn i feltet mot Utland, men uten vinkel blir det vanskelig. Thompson fanger ballen.
    38'
    Frispark til gjestene ute ved sidelinjen når Hole feller Spord.
    39'
    Andreassen slår inn i feltet, men Nøstmo fanger etter hvert ballen.
    40'
    Giske vinner frispark på midten når Flakk er for sen, og er rasende på dommeren når hun ytrer at Flakk skal ha et gult kort.
    42'
    Gult kort til Rosenborg
    Martine Flakk
    Og det får Ørn-backen!
    42'
    God mulighet for Sandviken når Bakke får avslutte fra hjørnet av femmeter, men ballen går over mål.
    42'
    Reiten prøver seg fra 30 meter, men ballen går via en Sandviken-forsvarer og triller inn til Thompson.
    45'
    45'+1
    Trondheims-Ørn åpnet best, og Utland var nære ved å sende hjemmelaget i ledelsen etter fem minutter. Derfra og ut var det en jevnspilt omgang, hvor Sandviken scoret på et hjørnespark i kampens 17. spilleminutt.
    Om resultatet holder seg vil Sandviken ta årets første borteseier i seriesammenheng, og samtidig påføre Trondheims-Ørn sitt første poengtap på eget gress.
    Da kommer lagene ut på banen igjen. Det så ut som at Haugstøyl brukte pausen på å teste beina, og holdt seg til baksiden av låret da hun om sider gikk inn i garderoben. Ut kom Olsvik og varmet opp, og det er dermed duket for kampens første bytte.
    45'
    Ørn starter den andre omgangen
    46'
    Sandviken med et par trekk inn på Ørns halvdel, før Olsvik bryter og vinner frispark for hjemmelaget.
    48'
    Nordvik vinner ballen fra Bakke før hun slår i bakrom mot Utland, og Ørn-spissen gjør en god jobb når hun løper opp ballen. Angrepet ender med Thompson fanger ballen når Flakk slår inn fra midt på gjestenes halvdel.
    50'
    Eriksen lemper ballen inn i vertenes sekstenmeter, men Nøstmo gir beskjed og kommer ut og fanger ballen.
    51'
    Ørn kontrer, og Utland får gitt til Fugelsnes etter en god ball fra Clausen. Vingens forsøk mot nærmeste kryss reddes av Thompson. God mulighet for hjemmelaget der!
    52'
    Eriksen stjeler ballen fra Engen, før hun spiller til Giske. Sandviken-angriperen prøver mot Lillestøl, men pasningen blir for lang. Femmeter for Nøstmo
    53'
    Fugelsnes prøver mot Utland i bakrom, men Andreassen får en tå på ballen så Thompson får klarert foran Ørn-spissen.
    56'
    Hole drar seg forbi et par Sandviken-spillere før hun slipper ballen til Nordvik. Indreløperen prøver seg fra 30 meter, men Thompson er med på notene.
    57'
    Så er det Sandviken med Bakke som prøver seg fra langt hold, men heller ikke Nøstmo har problemer med å redde.
    57'
    Gjestene ligger dypt på egen halvdel nå, mens Ørn triller ball.
    58'
    Gjestene er lure og bruker god tid i alle dødballsituasjoner nå.
    60'
    Spillerbytte - Rosenborg
    Inn: Tina Fremo
    Ut: Ingrid Syrstad Engen
    60'
    Thun vinner et frispark midt på egen halvdel når Fugelsnes er for tøff i ryggen på Sandviken-kapteinen.
    63'
    Clausen prøver seg fra 40 meter, men ballen går til side for mål. Femmeter for Thompson.
    64'
    Spord vinner ballen fra Nordvik og spiller til Bakke. Sandviken-spilleren fosser fremover, men blir stoppet av Flakk.
    65'
    Mål for Rosenborg!
    Rosenborg 1 - 1 Brann
    Mål: Guro Reiten
    Målgivende: Martine Flakk
    Ørn kontrer, og på 20 meter vender Reiten opp, legger ballen til rette, og smeller ballen inn i hjørnet. Da er lagene like langt!
    65'
    Spord river ned Reiten, og det er frispark til Ørn 10-15 meter inn på gjestenes halvdel.
    68'
    Clausen slår inn i feltet, men gjestene får klarert. Ørn beholder ballen.
    68'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Elida Knudsen
    Ut: Isabelle Gjerde
    69'
    Reiten spiller ut til Fugelsnes før hun setter fart fremover. Fugelsnes slår etter hvert inn, og finner Reiten på kanten av sekstenmeteren. Med sitt første touch prøver hun å sette den i det nærmeste hjørnet med høyrefoten, men Thompson er med på notene.
    71'
    Rosenborg 1 - 2 Brann
    Thun kommer først på et lavt innlegg og triller ballen i det lengste hjørnet. Sandviken er tilbake i ledelsen!
    71'
    Stopp i spillet når gjestenes Bakke ligger nede.
    73'
    Bakke ligger fortsatt på banen mens hun får behandling.
    75'
    Da er vi i gang igjenn etter spillstoppet.
    77'
    Reiten prøver seg fra seksten meter, men ballen stopper i hodet til Hovland.
    78'
    Clausen pumper ballen inn i feltet, men Thompson kaster seg ut og fanger den foran Utland.
    78'
    Innbytter Knudsen har lagt seg på topp for gjestene, mens Thun og Giske har inntatt midtbanen.
    80'
    Thun får frispark på midten for Sandviken.
    81'
    Hovland slår frisparket mot mål, og den lander oppå tverrliggeren før den går ut. Det virket imidlertid som at Nøstmo hadde god kontroll.
    82'
    Rosenborg 1 - 3 Brann
    Mål: Elida Knudsen
    Gjestene øker ledelsen! Knudsen kommer alene med Nøstmo, og setter ballen via den lengste stolpen og i mål, 1-3 nå!
    83'
    Fugelsnes prøver en stikker mot Olsvik bak gjestenes backfirer, men ballen triller ut til femmeter for Sandviken.
    85'
    Fugelsnes mottar ballen fra Næss, vender opp, og forsøker et skudd fra hjørnet av sekstenmeteren. Thompson redder enkelt for Sandviken.
    86'
    Hole har lagt seg på topp sammen med Utland i gjestenes jakt på scoring.
    87'
    Olsvik blir taklet på vei inn i gjestenes sekstenmeter, men dommeren forholder seg rolig.
    88'
    Trondheims-Ørn pumper ballen frem i banen, men gjestene forsvarer seg godt.
    89'
    Frispark til Fugelsnes og Ørn når Gloppen er for hard i ryggen på Ørn-vingen.
    90'
    Fugelsnes slår inn i feltet, men de helhvite banker ballen unna.
    90'+1
    Det legges til fire minutter.
    90'+1
    Fugelsnes drar seg forbi på venstre og slår ballen 45 grader ut mot Hole, men Ørn-kapteinen er uheldig og bommer på ballen. God mulighet for hjemmelaget der.
    90'+2
    Sandviken banker ballen unna, og Ørn sliter med å skape sjanser.
    90'+4
    Reiten prøver seg fra 25 meter, men skuddet går over mål.
    90'+5
    90'+5
    Trondheims-Ørns Reiten utliknet til 1-1 etter 65 minutter, men Sandviken scoret to ganger og tok med det sine første bortepoeng for sesongen. Samtidig avga Trondheims-Ørn poeng hjemme for første gang i årets sesong, og seiersrekken på hjemmebane stoppet dermed på fem seriekamper.
    Med seieren rykker Sandviken ifra tabelljumbo Medkila, og har nå fem poeng ned til nedrykksplass.
    Trondheims-Ørn blir på sin side passert av Kolbotn, og har fra sin sjetteplass nå fem poeng opp til Klepp på medaljeplass.