[14002] - Noe gikk galt

Denne videoen er kun tilgjengelig i Norge

Author avatar

Ble dekket av Erik Eikebrokk

    Hei, og velkommen til kveldskamp på Lerkendal, mellom Rosenborg og Brann.
    Hjemmelaget stiller som følger med kaptein Mike Jensen og Pål André «fryseboks» Helland tilbake i varmen: (4-3-3) Hansen - Eggen Hedenstad, Hovland, Valsvik, Meling - Jensen (c), Lundemo, Trondsen - Helland, Søderlund, Adegbenro.
    Et særdeles skade- og karanteneutsatt Brann stiller som følger: (i antatt 4-5-1) Opdal - Teniste, Wormgoor (c), Eggen Rismark, Kristiansen - Barmen, Acosta, Grøgaard - Koomson, Berisha, Rolantsson.
    Hvordan Brann faktisk blir seende ut, får vi se når kampen sparkes i gang. I følge brann.no har Lars Arne Nilsens lag gått ut i både 4-5-1 og 5-4-1 i de to siste kampene.
    Dagens kamp er den 112. mellom lagene i serie og cup. Rosenborg har vunnet 56, mens Brann har vunnet 26. 29 har endt uavgjort. Vi må bare halvannet år tilbake for å finne sist gang Brann vant på Lerkendal, mens vi må 23 år tilbake i tid for å finne sist gang Rosenborg slo Brann 10-0.
    Med Helland inne på laget, betyr det samtidig at Søderlund er tilbake på vant spissplass, med innlånte Bjørn Maars Johnsen henvist til benken. Der sitter han sammen med Østbø (k), Tagseth, Åsen, Konradsen, Ceïde og Botheim.
    På Brann-benken sitter Holmen Johansen (k), Karadas, Sander Marthinussen, Nicholas Marthinussen, Bildøy, Mjøs og Heggebø.
    Branns trønderske midtstopper Christian Eggen Rismark har vært på Lerkendal to ganger tidligere som spiller. – Dette er en kamp jeg har veldig lyst til å spille. Det kommer også mange jeg kjenner på kampen, sier Rismark til brann.no.
    Én gang tidligere spilt på Lerkendal. Det var for Ranheim i fjor vår. Da endte det med uavgjort 1–1. – Jeg var også med Ranheim slo Rosenborg ut av cupen i 2014. Selv om jeg ikke spilte har jeg ikke vært med og tapt på Lerkendal. Den statistikken håper jeg holder seg også etter i kveld, sier 28-åringen.
    I et intervju med VG før dagens kamp snakket Rosenborgs trenerduo Eirik Horneland og Karl Oskar Emberland om den vanskelige starten på trenerjobben: – Vi skjønte at vi levde farlig, at vi hele tiden ventet på «et skudd». Vi hadde ikke tatt nok hensyn til Rosenborg-arven, det var den største tabben vår, sier Eirik Horneland.
    I dagene før kampen har det kommet frem misnøye fra lagene om at kampen spilles så sent som klokka 20 på en lørdag. Rosenborgs daglige leder Tove Moe Dyrhaug har estimert at det kan føre til mellom to og tre tusen færre tilskuere på tribunen. Fra Bergen har det kommet hundrevis av Brann-supportere, som allerede holder god kok på tribunen.
    Skulle Rosenborg vinne i dag, vil det være første gang Eirik Horneland og Karl Oskar Emberland er inne blant topp 3, siden de tok over trenerjobben fra Rini Coolen.
    Kampen ledes av hoveddommer Svein Oddvar Moen. Med seg på linjene har han Kim Tomas Haglund og Magnus Lundberg. Fjerdedommer er dommerteamets trønderske alibi; Dag Vidar Hafsås.
    Kampen har startet
    Brann tar avspark, og kampen er i gang.
    1'
    Mike Jensen
    Nesten drømmestart for hjemmelaget. Trondsen får legge inn upresset fra venstre, og treffer Jensen foran mål. Dansken treffer derimot ikke ballen perfekt. Stor sjanse.
    2'
    Brann går ut i en 4-3-3/4-5-1-formasjon, alt ettersom man ser det. Acosta spiller anker, med Grøgaard og Barmen på hver sin indreløper. Rolantsson spiller høyre kant, med Koomson på venstre. Det gjør at Berisha spiller midtspiss.
    3'
    Frispark til Brann midtveis inne på RBKs halvdel, 35 meter fra mål.
    3'
    Valsvik header unna, og Adegbenro får foten først på ballen. En slags minikontring, men er helt alene, og er nok fornøyd med å få frispark.
    4'
    Opdal sikter i kjent stil mot Barmen, men Lundemo vinner den første duellen de to imellom.
    4'
    Rosenborg angriper på venstre. Adegbenro snur ryggen til Teniste idet han mottar ballen fra Meling, og får frispark.
    5'
    Hedenstads frispark er perfekt, og Hovland stiger til værs og flukter ballen videre. Det er bare centimeter unna fra Rosenborg-ledelse. Opdal var aldri etter den.
    6'
    Rolantsson løper helt ned til dødlinja, med Lundemo på slep. Lundemo blokkerer innlegget til kampens første corner.
    7'
    Hjemmepublikummet applauderer i det Nils Arne Eggen fyller TV-linsa.
    8'
    Gilbert Koomson
    Brann med en del ballinnehav nå, og jobber seg inn på Rosenborgs halvdel. Greier til å vinne tilbake ballen i bølge nummer to, og skaper innleggsmulighet nummer to. Koomson kommer til avslutning fra 14 meter. Hansen bokser unna.
    9'
    Brann best akkurat nå.
    9'
    Forferdelig pasning fra Grøgaard til Koomson. Det vil si; i retning Koomson. Innkast til Rosenborg.
    10'
    Det er to trøndere på lagene fra start av. Pål André Helland for Rosenborg, og Christian Eggen Rismark, Nils Arne Eggens barnebarn, som spiller midtstopper for Brann.
    11'
    Frispark til Rosenborg nesten på høyde med 16-meteren. Dette er drømmeposisjon for Helland; det kan både komme skudd og innlegg; at det blir innoverskrudd, er hevet over tvil.
    11'
    Pål André Helland
    Helland skyter lavt, via en Brann-spiller og til corner.
    12'
    Hjørnespark til Rosenborg. Kort cornervariant mellom Helland og Hedenstad. Jrnsen kan skyte, men velger å trille ballen videre. Meling slår inn i 16-meteren fra lavt i banen. Opdal er ute og glipper ballen, men medspillerne får ryddet opp. Usikkert fra Brann-keeperne.
    12'
    Nå er det Rosenborg som har mye ball, og Brann som faller lavere og lavere inn på egen halvdel.
    13'
    Herlige touch fra Helland. Får tatt ned ballen og vrir over til venstre, med Kristiansen på slep.
    14'
    Adegbenro med en rekke afrikanske dansesteg. Rolantsson lar seg lure akkurat nok til at Adegbenro får lagt inn - men til ingen.
    15'
    Pål André Helland
    Rosenborg bryter når Brann er på vei frem, og Helland kommer alene med keeper Opdal. Helland sikter mot lengste hjørne, men Opdal er raskt nede og får en hånd på ballen. Brann-forsvaret er først på returen. Kampens største sjanse.
    15'
    Hjørnespark til Rosenborg. Hedenstad slår inn denne gangen, og treffer nesten Valsvik som kommer susende bakfra. Ballen via en Brann-spiler, og ut til ny corner fra motsatt side.
    15'
    Even Hovland
    Helland slår hardt på første, og Hovland timer løpet perfekt. Avslutningen med hodet er nesten like perfekt, men ballen suser en halvmeter over Opdals tverrligger.
    17'
    Rosenborg har fortjent å lede nå.
    17'
    Brann angriper på høyre, og Rolantsson venter på Grøgaards overlapp. Grøgaard kommer, men pasningen er for dårlig, og Rosenborg rydder opp.
    17'
    Gilli Rólantsson
    Brann kaster langt, og Søderlund får seg en puff idet han skal heade unna. Ballen lander hos Rolantsson, som treffer dårlig med venstre fot fra 18 meter.
    18'
    Helland utfordrer to Brann-spillere på høyre. Det blir én for mye. Hjelper Hedenstad i å jobbe tilbake ballen med godt returløp.
    19'
    Pål André Helland
    Helland får vendt opp på 25 meter, men er litt for rask i avtrekkeren, og blåser ballen høyt over.
    20'
    Helland har vært mye involvert så langt. Opplagt at han ønsker å vise seg frem for Horneland.
    20'
    Dommertrioen får applaus fra Brann-fansen når Moen «endelig» vinker riktig vei.
    21'
    Hansen prikker Hedenstad med venstre fot. Ingen sak når man er tobeint.
    22'
    Samuel Adegbenro
    Adegbenro får vendt opp på 16 meter. Tråkler seg innover, og får sendt av gårde et halvbra skudd. Ballen går via Helland, og en halvmeter utenfor. Det luktet offside, men linjedommeren vinket ikke.
    22'
    Brann med ballen på egen halvdel nå. Rosenborg står høyt, men etterlater et stort åpent rom sentralt i banen. Merkelig rom å gi fra seg. Det utnytter Brann, og kommer seg til innlegg fra dødlinja. Heades unna.
    24'
    Godt forsøk mellom Trondsen, Meling og Adegbenro. Sistnevnte forsøker å hæle ballen til Meling, men Teniste henger med i svingene, og skjermer ballen utover dødlinja.
    25'
    Lundemo mister nesten ballen til Grøgaard, men får en tå på ballen. Det setter opp et angrep for hjemmelaget på venstre.
    26'
    Lundemo sikter mot Søderlund, men chip-forsøket holder knapt småguttenivå. Rett til en Brann-spiller.
    27'
    Den vanligvis så ballsikre Eggen Rismark mister ballen til Søderlund, og Rosenborg kan angripe.
    28'
    Pål André Helland
    Meling helt åpen på venstre. Innlegget er godt, og Helland kommer stormende inn fra høyre kant. Bevegelser og pasning stemmer bra overens. Avslutningen gjør det ikke - høyt over.
    28'
    Gilbert Koomson
    Koomson får avansere, og setter fart på. Lader kanonen fra 25 meter. Treffer ikke veldig bra, men ballen går via en Rosenborg-spiller, og til corner.
    29'
    Hjørnesparket til Brann ender i frispark til Rosenborg.
    29'
    Brann forsøker å stå høyere nå, men Rosenborg setter likevel igang kort. Ballen slås deretter raskt i bakrom, og det er nesten så Adegbenro kommer seg foran Teniste. Bare nesten.
    30'
    Rosenborg gjør det vanskelig for seg selv, men en serie av tilfeldigheter og flaks gjør at hjemmelaget slipper unna med risikosporten i bakre rekker.
    31'
    Trondsen vender innover, og slår med yttersida til Søderlund. Spissen hopper over, men lurer både Brann-forsvaret og Helland, som ikke kommer til avslutning.
    32'
    Thomas Grøgaard
    I stedet kontrer Brann, og Grøgaard kommer til en enorm mulighet nesten helt inne på André Hansens femmeter. Hansen redder, men reprisen viser at det skulle vært straffespark etter Melings forseelse.
    32'
    Nå bølger det voldsomt her. Rosenborg går rett i angrep, og Teniste må bruke ulovlige midler for å stoppe kontringen etter kontringen. Det blir gult kort og frispark.
    32'
    Gult kort til Brann
    Taijo Teniste
    32'
    Hedenstad svinger balle innover, men Opdal er raskt ute og bokser unna.
    34'
    «Gule Teniste» blir liggende nede etter en hodeduell med Adegbenro.
    34'
    Brann-trener Lars Arne Nilsen benytter anledningen til å veksle noen ord med kaptein Wormgoor og Grøgaard.
    35'
    Teniste er på beina igjen, og Brann har fått frispark.
    35'
    Koomson med ballen ute på venstre, men Hedenstad er kjapp i beina og følger Brann-vingen, som ikke klarer å vende opp.
    35'
    Hjørnespark til Brann
    35'
    Brann har vært gode i en periode nå, og kommer på et nytt godt angrep på høyre side, ved Teniste.
    36'
    Acosta svinger inn, men rett inn til André Hansen, som setter igang hurtig til Jensen. Jensen slår ballen rett til en Brann-spiller, til misnøye fra hjemmefansen.
    37'
    Horneland er veldig aktiv på sidelinja nå. Helt opplagt at han vil at Rosenborg-spillerne skal hurtigere opp i press, og være mer direkte i angrepsspillet. Står nesten helt ute på krittet.
    38'
    Nok en gang er Meling helt alene på venstre. Det ser Helland, som prikker venstrebacken.
    39'
    Meling slår tidlig inn mot Søderlund på bakerste, som header ballen tilbake i feltet. Treffer ingen medspillere.
    39'
    Søderlund er først på en løs ball, og blir felt i god posisjon av Eggen Rismark.
    40'
    Dette er Helland- eller Hedenstad-hold fra 20 meter, litt skrått ut mot høyre.
    40'
    Pål André Helland
    Det blir Helland. Rett i muren.
    41'
    Helland åpnet kampen bra, men den siste halvdelen av omgangen har blitt litt for fiks og ambisiøs.
    42'
    Rosenborg bryter, og kan kontre med mange mann.
    42'
    Meling er plutselig helt alene på venstre, og kan skyte selv. Velger - typisk nok - og legge ballen tilbake i feltet, men ballen er for langt tilbake, og heller ikke nå er en Rosenborg-spiller først på ballen.
    43'
    Nydelig av Meling. Sparker først ballen fra Opdal rett til værs, så header han nedfallsfrukten inn til Hansen. Litt flaks er lov å ha.
    44'
    Antydning til håndgemeng over Mike Jensen, som blir liggende nede. Dommer Moen kommer stormende til for å roe gemyttene rett foran Brann-supporterne.
    44'
    Kristiansen får tilsnakk. Rosenborg får frispark. Ingen får gult kort.
    45'
    Rosenborg tar frisparket kort, og forsøker å spille seg gjennom sideveis. Ender i stedet med brudd imot, som Brann ikke greier å utnytte.
    45'
    Enorm Rosenborg-sjanse på overtid. Adegbenro drar seg innover, og legger ballen rett på pannebrasken til Søderlund seks meter fra mål. Spissen har all verdens av tid, men sikter forferdelig dårlig, og ballen spretter to, tre meter utenfor.
    45'+1
    Pause
    Lagene er på vei ut på banen igjen. Lagene har lagt bak seg en jevn førsteomgang, der antall sjanser er omtrent like mange, selv om Rosenborg kanskje har hatt noen flere. Omgangens største «snakkis» oppstod i det 33. minutt, da Grøgaard fikk avsluttet alene med RBK-keeper Hansen, men ble felt av Meling i forkant. Der skulle nok dommer Moen blåst straffe...
    Ingen forandringer på noen av lagene.
    2. omgang
    Rosenborg med omgangens første angrep. Grøgaard stopper Adegbenro effektivt.
    46'
    Helland blir felt, men dommer Moen lar fordelen gå. Rosenborg holder ballen i laget.
    47'
    Adegbenro forsøker å hoppe sikksakk mellom Teniste og Rolantsson. Det gjør at sistnevnte går i bakken, men dommer Moen blåser ikke frispark. I stedet kast til hjemmelaget høyt i banen.
    48'
    Barmen knuser Lundemo i hodeduellen på midten. Ruver høyt over Rosenborgs midtbanemann.
    48'
    Helland kommer seg nesten forbi både Koomson og Kristiansen, men det innoverslåtte innlegget går via et Brann-bein, og når aldri frem til Søderlund og spisskompaniet.
    49'
    Hedenstad overlapper på utsiden av Helland, men nok en gang går innlegget via Brann-bein, og mister all fart.
    50'
    Jensen kommer seg til dødlinja, men Koomson jobber enormt hjemover, og bruker kroppen til å ødelegge innleggsmuligheten for dansken.
    51'
    Rosenborg har kommet klart best i andre omgang.
    51'
    Lundemo kan vri ballen helt over til Meling, men tør ikke prøve selv, og tar med Trondsen i stedet. Da går det mye tid, og muligheten blir ikke like stor. Ebber ut i ingenting.
    52'
    Trondsen har med seg Helland helt ute på høyre, men går selv. Og går. Og går. Blir til slutt stoppet av en susende takling fra Wormgoor. Den taklingen ser ut til å være på kanten, men dommer Moen lar den gå.
    52'
    Koomson drar av Hovland som om han ikke er der. Kommer seg til dødlinja, men Hansen plukker det lave innlegget.
    53'
    Adegbenro ser ut til å være fri på venstre, men linjedommeren er oppe med offsideflagget.
    54'
    Horneland har sendt Bjørn Maars Johnsen, Gjermund Åsen og Anders Konradsen i oppvarming...
    54'
    Samuel Adegbenro
    Denne gangen er det Hovland som får gå og gå. Blir ikke presset, og får lagt inn. Over alt og alle, men Adegbenro får tak i kula. Går innover og skyter, men rett i et Brann-bein. Brann-spillerne har vært flinke til å blokkere mange skudd fra hjemmelaget.
    55'
    Berisha får frispark høyt i banen. Da kan bortelaget bruke tid og flytte opp folk inn i 16-meteren.
    56'
    Dommer Moen stopper spillet fordi Wormgoor blir liggende nede. Kapteinen kommer seg på beina.
    57'
    Koomson får lagt inn fra venstre, men Valsvik header unna. Angrepsbølge nummer to stopper med offside.
    57'
    Strålende Rosenborg-spill på venstre. Trondsen finner Adegbenro med en perfekt stikker. Søderlund er på blank kasse foran mål, men Wormgoor redder dagen med en perfekt sklitakling.
    59'
    God langball fra Valsvik til Helland. Helland har Kristiansen i ryggen, men får tatt med seg medspillere.
    60'
    Hedenstad overlapper nok en gang, og får lagt inn fra dødlinja. Legger ballen på klassisk Rosenborg-vis; fem-og-førtigrader ut, men Brann-forsvaret lukter lunta og klarerer.
    61'
    Corneren slås til Trondsen, som får klinktreff på hel volley. Har retning på krysset, men via en Brann-spiller til ny corner.
    61'
    Rosenborg har dominert andre omgang til nå.
    61'
    Brann bryter ved Teniste, og det er tre mot tre.
    62'
    Bismar Acosta
    Ballen finner sin vei til Acosta, i god skuddposisjon. Kanskje ikke riktig person på riktig sted til riktig tid... Skuddet utenfor.
    62'
    Jensen i fint driv innover fra høyre, men finner ingen veldig gode løsninger. Blir et halvveis forsøk i retning Helland, som det lave Brann-forsvaret klarerer.
    63'
    Bortelaget ligger mer som i 5-4-1 nå; veldig lavt.
    63'
    Adegbenro skjærer innover, og trer ballen skrått gjennom til Hedenstad, som overlapper for n-te gang. Men heller ikke nå treffer innlegget en medspiller foran mål.
    64'
    Spillerbytte - Rosenborg
    Inn: Anders Konradsen
    Ut: Anders Trondsen
    Kampens første bytte. Trondsen har hatt en ok kamp, men ikke mer. Konradsen inn.
    64'
    Strålende av Konradsen, som finner Jensen. Igjen stopper angrepet i en litt upresis pasning fra Hedenstad, denne gang i retning Helland. Men Rosenborg nærmer seg, det er det ingen tvil om.
    65'
    Konradsen setter på storfarten, og får ballen fra Hansen. Adegbenro, Meling og Konradsen; det er vanligvis en Rosenborg-kombinasjon. Men ikke nå. Brann får seg et pusterom.
    66'
    Brann greier å holde litt mer i kula nå, og jobber seg inn på Rosenborgs halvdel.
    67'
    Acosta slår en elendig pasning tilbake til Wormgoor, men Adegbenro står og sover, og ser ikke at han kan snappe ballen før det er for seint.
    68'
    Alexander Søderlund
    Meling på venstre, søker seg ned mot linja. Får lagt inn og treffer rett på Søderlund. Søderlund treffer bra denne gangen, men Opdal er nede raskt som en tiger, og redder med én hånd.
    69'
    Pål André Helland
    Herlig piruett av Helland, som vikler seg mellom to Brann-spillere. Får ballen på høyre fot, og brenner til. Langt utenfor.
    69'
    Helland får corneren, den skulle han nok ikke hatt, selv om han sikkert syntes han fortjente den.
    70'
    Ny god corner, og ballen faller ned hos Jensen, som skyter fra tolv meter. Nok en gang rett i en Brann-spiller.
    70'
    Gult kort til Rosenborg
    Birger Meling
    Brann kan kontre, og dommer Moen lar først fordelen gå. Ser at Koomson ikke når ballen, og blåser da - korrekt nok - frispark til Brann og gult kort til Meling.
    70'
    Eggen Rismark er høyt i banen og høyt på tå, men får ikke noe fart i avslutningen. Ballen spretter inn til André Hansen.
    71'
    Kristiansen mister ballen til Jensen, som setter fart på.
    71'
    Gult kort til Brann
    Ruben Kristiansen
    Kristiansen takler Jensen særdeles stygt. Den er aldri rød, men det er en stygg gulfarge på kortet.
    71'
    Helland slår mot bakerste. Der er bare Adegbenro, og han er ingen hodespesialist.
    72'
    Adegbenro er derimot spesialist på å ta seg til dødlinja. Gjør det nok en gang, men igjen er pasningen til Søderlund upresis.
    73'
    Hjørnespark til Rosenborg
    73'
    Opdal ute og bokser, Helland stikker ut rumpa og lurer dommer Moen til å blåse frispark. Særdeles billig.
    74'
    Nok en gang forsøker Helland seg på å utfordre Koomson. Denne gangen er det Koomson som snur ryggen og rumpa til, og får frispark. Dette frisparket var langt mer korrekt, dog.
    75'
    Da gjør Bjørn Maars Johnsen seg klar til å komme inn...
    75'
    Hovland finner Jensen ute på høyre, som slår inn på første touch. Ballen til Søderlund, som bruker hånda til å dempe ballen. Det er ikke lov.
    76'
    Spillerbytte - Rosenborg
    Inn: Bjørn Maars Johnsen
    Ut: Samuel Adegbenro
    76'
    Maars Johnsen tar i hvert fall ikke oppstilling ute på venstre. Da faller nok den jobben til Søderlund.
    76'
    Gilli Rólantsson
    Rolantsson får bra treff fra tjue meter, men ballen smeller i reklameskiltene et par meter utenfor Hansens venstre stolpe.
    77'
    Hovland mister ballen. Koomson og Berisha to mot en. Berisha løper ut mot venstre, noe som gir Koomson tid til å sikte på lengste kryss. Sikter litt for dårlig, og selv om Hansen er strandet, går skuddet like utenfor. Forferdelig av Hovland.
    79'
    Anders Konradsen
    Stor Rosenborg-sjanse. Denne gangen er det Søderlund som blir spilt fri ned mot linja. Legger ballen klassisk ut i banen, der Konradsen kommer løpende. Indreløperen kaster seg inn i avslutningen i en form for halv volley, og skuddet går like utenfor. Stor sjanse.
    80'
    Spillerbytte - Rosenborg
    Inn: Gjermund Åsen
    Ut: Pål André Helland
    Da har Rosenborg byttet sine tre spillere. Brann har ikke byttet noen...
    80'
    Dommer Moen stopper spillet. Konradsen blir liggende nede, og holder seg til ansiktet.
    81'
    Konradsen kommer seg på beina, mens dommer Moen forsøker å finne igjen ballen, som har forsvunnet.
    82'
    Dagens tilskuertall: 12 578.
    82'
    Maars Johnsen og Åsen i farta på høyre. Åsen slår inn, men Brann klarerer. Sett det før...
    82'
    Så kan Brann kontre ved Koomson på venstre. Det svinger på Lerkendal nå. Dessverre går Koomson tom for krefter.
    83'
    Rosenborg-spillerne kriger godt, og vinner ballen tilbake. Hedenstad er med opp, men pasningen er for dårlig.
    83'
    Kristiansen drar dagens luke på Jensen...
    83'
    Maars Johnsen vinner igjen ballen. Tar med Åsen.
    84'
    Meling helt alene på venstre, men innlegget er altfor langt, og går nesten ut til kast.
    84'
    Bortelaget begynner tydelig å bli slitne nå. Når de vinner igjen ballen, ender det ofte bare med den lange ballen, som fører til ballmist.
    84'
    Rosenborg vinner igjen ballen, og angriper igjen på høyre. Ballen mot Søderlund, som lurer Brann-forsvaret idet han lar ballen gå. Men medspillerne går også på finta, og ballen ruller utover dødlinja.
    85'
    Imens får en Brann-spiller behandling for krampetendenser.
    85'
    Så blir Barmen liggende nede etter nok en hodeduell med Lundemo.
    86'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Aune Heggebø
    Ut: Gilli Rólantsson
    Fire minutter før slutt gjør Brann sitt første bytte. Bortelaget tar seg god tid.
    86'
    Konradsen tverrvender tjue meter fra mål, og fyrer av. Ballen via en Brann-spiller og i klypa på Opdal.
    87'
    Brann kontrer ved Koomson, som får noen ekstra sekunder på klokka i stedet for å gå for skudd.
    87'
    Hansen vinker alle ut. RBK-keeperne har ikke tid til å sette igang kort nå.
    88'
    Kristiansen planter et kne i ryggen på Åsen, som får frispark.
    88'
    Herlig nedtak av Jensen, som får lagt inn fra høyre. Innlegget er godt, men heller ikke nå timer en Rosenborg-spiller innløpet godt nok.
    88'
    Meling har en hel venstreside å løpe i, men Konradsen slår en elendig pasning, som spretter ut av banen.
    89'
    Skulle det ikke bli scoring på overtid, vil det bli historiens fjerde 0-0-kamp lagene imellom på Lerkendal.
    90'+1
    Det skal spilles minimum tre minutter tilleggstid.
    90'+1
    Rosenborg bryter, og kan kontre, men pasningen fra Konradsen går ut av spill.
    90'+2
    Hedenstad er med frem på høyre. Sikter mot Johnsen, men treffer bare rødt.
    90'+2
    Brann lavt i 4-5-1 nå. Rosenborg med hele laget inne på Branns halvdel. Vinner et kast høyt i banen.
    90'+2
    Lundemo kan skyte fra tjue meter, men det er dagens dårligste forsøk fra det holdet. Feil mann på feil sted.
    90'+3
    Bare sekunder igjen...
    90'+3
    Brann-trener Lars Arne Nilsen ber dommer Moen se på klokka.
    90'+3
    Brann får en corner langt inne i overtiden.
    90'+4
    Hjørnespark til Brann
    90'+4
    Dette er helt sikkert det siste som skjer i kampen.
    90'+4
    Koomson gjør seg klar.
    90'+4
    Wormgoor er oppe, men header ti meter utenfor.
    90'+4
    Kampen er over. Hjemmefansen piper sporadisk. Bortefansen synger «Heia Brann, heia Brann».
    90'+4
    Kampen er slutt
VG Live er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her