US Lecce tar ledelsen 0-1 i Roma etter en heading av Arturo Calabresi!
    15'
    Målet til Lecce blir stående
    16'
    Sergio Oliveira
    AS Roma angriper. Sergio Oliveira får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    19'
    Lecce, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    20'
    Spillerbytte - Lecce
    Inn: Gabriel
    Ut: Marco Bleve
    Marco Bleve (US Lecce) erstattes av Gabriel.
    21'
    25'
    Frispark for US Lecce på egen banehalvdel.
    25'
    Felix Afena-Gyan
    Sjanse til AS Roma! Felix Afena-Gyan er nær ved å score, men keeper redder.
    27'
    27'
    Manuel Volpi tildeler AS Roma en corner. Jordan Veretout sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    28'
    Sergio Oliveira (AS Roma) slår en corner fra høyre side på Stadio Olimpico.
    28'
    I Roma slår Sergio Oliveira en corner fra høyre.
    29'
    Carles Perez
    Carles Perez (AS Roma) kommer til en målsjanse på Stadio Olimpico, men klarer ikke å score.
    32'
    32'
    Frispark til AS Roma på halvdelen til US Lecce.
    34'
    38'
    Gult kort til Roma
    Felix Afena-Gyan (AS Roma) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    38'
    Skade: Lecce
    38'
    Tilbake fra skade: Lecce
    39'
    Manuel Volpi tildeler AS Roma en corner. Sergio Oliveira sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    40'
    Mål for Roma!
    Roma 1 - 1 Lecce
    Mål: Marash Kumbulla
    Målgivende: Tammy Abraham
    Marash Kumbulla (AS Roma) utligner med en heading på Stadio Olimpico. Stillingen er nå 1-1. Tammy Abraham var nest sist på ballen.
    40'
    42'
    43'
    44'
    Thorir Johann Helgason
    Thorir Johann Helgason (US Lecce) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    44'
    Målsjanse! Marcin Listkowski (US Lecce) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'
    45'+1
    Francesco Di Mariano
    Francesco Di Mariano (US Lecce) pådrar seg et gult kort.
    45'+1
    Marash Kumbulla vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    45'+2
    Marash Kumbulla kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stadio Olimpico.
    45'+3
    Frispark AS Roma.
    45'+3
    Spillerbytte - Roma
    Inn: Nicolo Zaniolo
    Ut: Jordan Veretout
    Jose Mourinho (AS Roma) gjør sitt første bytte for dagen. Nicolo Zaniolo erstatter Jordan Veretout.
    46'
    Inn: Matias Vina
    Ut: Ainsley Maitland-Niles
    AS Roma bytter ut Ainsley Maitland-Niles med Matias Vina. Dette er det andre byttet som Jose Mourinho gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Henrikh Mkhitaryan
    Ut: Carles Perez
    AS Roma gjør sitt tredje bytte. Carles Perez erstattes av Henrikh Mkhitaryan.
    46'
    Inn: Massimo Coda
    Ut: Francesco Di Mariano
    Bytte for US Lecce. Massimo Coda kommer inn for Francesco Di Mariano på Stadio Olimpico.
    46'
    Inn: Fabio Lucioni
    Ut: Kastriot Dermaku
    Marco Baroni gjør dagens tredje bytte i Roma, når han tar ut Kastriot Dermaku og setter inn Fabio Lucioni.
    46'
    Nicolo Zaniolo
    Nicolo Zaniolo skyter i stolpen! Nesten mål for AS Roma.
    47'
    VAR sjekker om det er straffe til Roma
    47'
    Ingen straffe til Roma
    48'
    Sergio Oliveira (AS Roma) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Olimpico.
    49'
    Dommer Manuel Volpi venter med å sette i gang spillet fordi Valentin Gendrey ligger nede.
    49'
    49'
    Valentin Gendrey er tilbake i kampen igjen.
    49'
    Manuel Volpi signaliserer et frispark til AS Roma.
    50'
    51'
    Manuel Volpi signaliserer et frispark til US Lecce.
    52'
    Offside! Tammy Abraham (AS Roma) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    52'
    Roma 2 - 1 Lecce
    Mål: Tammy Abraham
    Målgivende: Nicolo Zaniolo
    Tammy Abraham dundrer ballen i mål og AS Roma tar ledelsen 2-1 på Stadio Olimpico. Flott spill fra Nicolo Zaniolo før målet.
    54'
    Målet til Roma sjekkes av VAR
    55'
    Målet til Roma blir stående
    56'
    60'
    Mario Gargiulo
    Dommer Manuel Volpi viser Mario Gargiulo (US Lecce) det gule kortet.
    60'
    61'
    Andre gule kort til Lecce
    Utvisning! US Lecce må klare seg resten av kampen uten Mario Gargiulo etter at han får sitt andre gule.
    62'
    62'
    Tammy Abraham
    AS Roma fosser forover og Tammy Abraham fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    63'
    63'
    Målsjanse til AS Roma! Nicolo Zaniolo treffer mål, men keeper redder.
    63'
    63'
    Inn: Eldor Shomurodov
    Ut: Felix Afena-Gyan
    AS Roma bytter ut Felix Afena-Gyan med Eldor Shomurodov. Dette er det fjerde byttet som Jose Mourinho gjør i dagens kamp.
    64'
    Inn: Paolo Farago
    Ut: Marcin Listkowski
    Bytte for US Lecce. Paolo Farago kommer inn for Marcin Listkowski på Stadio Olimpico.
    65'
    65'
    66'
    AS Roma fosser forover og Nicolo Zaniolo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    67'
    67'
    68'
    68'
    Inn: John Bjorkengren
    Ut: Thorir Johann Helgason
    Marco Baroni gjør dagens femte bytte i Roma, når han tar ut Thorir Johann Helgason og setter inn John Bjorkengren.
    68'
    71'
    Roger Ibanez
    Dommeren gir Roger Ibanez (AS Roma) et gult kort.
    71'
    73'
    Skudd utenfor mål, Roma
    75'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Arturo Calabresi (US Lecce) vrir seg av smerte i gresset.
    75'
    76'
    Dommer Manuel Volpi gir Tammy Abraham (AS Roma) et gult kort.
    76'
    Arturo Calabresi er tilbake på banen igjen.
    77'
    Arturo Calabresi ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    78'
    79'
    US Lecce slipper å klare seg uten Arturo Calabresi som kommer tilbake på banen igjen.
    80'
    Sjanse! AS Roma avanserer forover, men Nicolo Zaniolo avslutter utenfor.
    80'
    Roma 3 - 1 Lecce
    Mål: Eldor Shomurodov
    Målgivende: Henrikh Mkhitaryan
    Mål! Eldor Shomurodov øker ledelsen til 3-1. Det er en fin assist fra Henrikh Mkhitaryan.
    81'
    83'
    AS Roma angriper. Nicolo Zaniolo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    86'
    86'
    Inn: Nicola Zalewski
    Ut: Tammy Abraham
    Jose Mourinho (AS Roma) gjør sitt femte bytte for dagen. Nicola Zalewski erstatter Tammy Abraham.
    86'
    87'
    Henrikh Mkhitaryan
    AS Roma avanserer forover i Roma. Henrikh Mkhitaryan avslutter, men treffer ikke mål.