RFC Seraing 0 - 2 Union St.Gilloise
    Mål: Dante Vanzeir
    Mål! Dante Vanzeir gir Union Saint-Gilloise en komfortabel 0-2 ledelse.
    26'
    Union Saint-Gilloise må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra RFC Seraing.
    28'
    29'
    29'
    Hjørnespark til RFC Seraing
    31'
    34'
    RFC Seraing angriper, men Wesli De Cremer blåser for offside.
    35'
    36'
    36'
    40'
    RFC Seraing tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    Spillerbytte - Union St.Gilloise
    Inn: Siebe Van Der Heyden
    Ut: Jean Thierry Lazare Amani
    Union Saint-Gilloise bytter ut Jean Thierry Lazare Amani med Siebe Van Der Heyden.
    46'
    Inn: Christian Burgess
    Ut: Damien Marcq
    Felice Mazzu gjør dagens andre bytte i Seraing, når han tar ut Damien Marcq og setter inn Christian Burgess.
    46'
    Spillerbytte - RFC Seraing
    Inn: Sami Lahssaini
    Ut: Dario Del Fabro
    Dario Del Fabro (RFC Seraing) erstattes av Sami Lahssaini.
    46'
    Inn: Molla Wague
    Ut: Daniel Opare
    RFC Seraing gjør sitt andre bytte. Daniel Opare erstattes av Molla Wague.
    46'
    Inn: Marius Mouandilmadji
    Ut: Theo Pierrot
    Bytte for RFC Seraing. Marius Mouandilmadji kommer inn for Theo Pierrot på Le Stade Du Pairay.
    46'
    Gult kort til RFC Seraing
    Sami Lahssaini
    Dommer Wesli De Cremer viser Sami Lahssaini (RFC Seraing) det gule kortet.
    61'
    Union St.Gilloise scorer på straffe!
    RFC Seraing 0 - 3 Union St.Gilloise
    Mål: Teddy Teuma
    I Seraing øker Union Saint-Gilloise ledelsen til 0-3 takket være et mål av Teddy Teuma.
    62'
    Gult kort til Union St.Gilloise
    Siebe Van Der Heyden
    Siebe Van Der Heyden (Union Saint-Gilloise) mottar sitt første gule kort for dagen på Le Stade Du Pairay.
    67'
    Timothy Galje
    Timothy Galje (RFC Seraing) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    82'
    RFC Seraing 0 - 4 Union St.Gilloise
    Straffe og mål! Union Saint-Gilloise øker ledelsen til 0-4 i Seraing. Målscorer: Deniz Undav.
    83'
    Inn: Morgan Poaty
    Ut: Mathieu Cachbach
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RFC Seraing. Inn kommer Morgan Poaty, mens Mathieu Cachbach tar plass på benken.
    86'
    Inn: Kacper Kozlowski
    Ut: Casper Nielsen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Union Saint-Gilloise. Inn kommer Kacper Kozlowski, mens Casper Nielsen tar plass på benken.