Mikael Lesage signaliserer et frispark til Stade Rennes.
    Mål for Rennes!
    Rennes 1 - 0 Montpellier
    Mål: Martin Terrier
    Målgivende: Hamari Traore
    I Rennes tar Stade Rennes ledelsen 1-0 etter et mål av Martin Terrier. Hamari Traore var nest sist på ballen.
    8'
    Frispark til Montpellier HSC på halvdelen til Stade Rennes.
    9'
    Benjamin Bourigeaud
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    17'
    Flavien Tait
    Flavien Tait (Stade Rennes) kommer til en målsjanse på Roazhon Park, men klarer ikke å score.
    20'
    Frispark for Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    21'
    Nicholas Gioacchini
    Målsjanse til Montpellier HSC! Nicholas Gioacchini treffer mål, men keeper redder.
    21'
    Rennes, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Mikael Lesage signaliserer et frispark til Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    23'
    Lovro Majer
    Sjanse i Rennes! Lovro Majer (Stade Rennes) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    25'
    Montpellier, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) slår en corner fra venstre side på Roazhon Park.
    26'
    Rennes 2 - 0 Montpellier
    Mål: Lovro Majer
    Målgivende: Gaetan Laborde
    Lovro Majer øker Stade Renness ledelse til 2-0! Flott spill fra Gaetan Laborde før målet.
    28'
    Gaetan Laborde
    Stade Rennes angriper. Gaetan Laborde får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    30'
    30'
    32'
    38'
    41'
    Andre gule kort til Montpellier
    Teji Savanier får sitt andre gule kort og Montpellier HSC må klare seg uten han resten av kampen.
    41'
    Jonas Martin vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    42'
    Frispark til Stade Rennes på halvdelen til Montpellier HSC.
    45'+1
    Jonas Martin ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Rennes.
    45'+1
    Spillerbytte - Montpellier
    Inn: Beni Makouana
    Ut: Valere Germain
    Valere Germain (Montpellier HSC) erstattes av Beni Makouana.
    46'
    Inn: Sepe Elye Wahi
    Ut: Nicholas Gioacchini
    Oliver Dall'Oglio (Montpellier HSC) gjør sitt andre bytte for dagen. Sepe Elye Wahi erstatter Nicholas Gioacchini.
    46'
    Stade Rennes fosser forover og Benjamin Bourigeaud fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    46'
    Mikael Lesage tildeler Stade Rennes en corner. Lovro Majer sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    46'
    Loic Bade
    Loic Bade (Stade Rennes) fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    Adrien Truffert
    Stade Rennes avanserer forover i Rennes. Adrien Truffert avslutter, men treffer ikke mål.
    48'
    Montpellier HSC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    Gaetan Laborde (Stade Rennes) kommer til en målsjanse på Roazhon Park, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    52'
    Martin Terrier
    Stade Rennes avanserer forover og Martin Terrier får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    53'
    Sjanse til Stade Rennes! Flavien Tait er nær ved å score, men keeper redder.
    53'
    53'
    Mikael Lesage signaliserer et frispark til Stade Rennes like utenfor Montpellier HSC-området.
    53'
    VAR sjekker om det er straffe til Montpellier
    55'
    Ingen straffe til Montpellier
    56'
    Lovro Majer (Stade Rennes) løfter inn en corner fra høyre på Roazhon Park.
    56'
    Mikael Lesage tildeler Stade Rennes en corner. Benjamin Bourigeaud sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    58'
    58'
    Hamari Traore
    Stade Rennes angriper, men avslutningen til Hamari Traore går utenfor.
    58'
    60'
    Lovro Majer
    Målsjanse på Roazhon Park! Lovro Majer fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    61'
    61'
    Gaetan Laborde (Stade Rennes) kommer seg fri på Roazhon Park, men avslutningen går utenfor.
    61'
    Sjanse! Stade Rennes avanserer forover, men Gaetan Laborde avslutter utenfor.
    63'
    Stephy Mavididi
    Stephy Mavididi (Montpellier HSC) avanserer forover på Roazhon Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    64'
    64'
    Florent Mollet (Montpellier HSC) slår en corner fra høyre side på Roazhon Park.
    65'
    Florent Mollet (Montpellier HSC) løfter inn en corner fra høyre på Roazhon Park.
    67'
    Stade Rennes angriper i Rennes. Benjamin Bourigeaud fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    Stade Rennes angriper i Rennes. Adrien Truffert avslutter på mål, men greier ikke å score.
    70'
    70'
    Målsjanse til Stade Rennes! Martin Terrier treffer mål, men keeper redder.
    72'
    72'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Maxime Esteve (Montpellier HSC) vrir seg av smerte i gresset.
    72'
    Inn: Nicolas Cozza
    Ut: Maxime Esteve
    Oliver Dall'Oglio (Montpellier HSC) tar ut Maxime Esteve som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Nicolas Cozza.
    74'
    Stade Rennes angriper i Rennes. Adrien Truffert fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    I Rennes slår Benjamin Bourigeaud en corner fra venstre.
    76'
    Mikael Lesage tildeler Stade Rennes en corner. Benjamin Bourigeaud sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    77'
    Montpellier HSCs Beni Makouana blåses av for offside på Roazhon Park.
    78'
    78'
    Skudd på mål, Montpellier
    78'
    78'
    Hamari Traore ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    79'
    Stade Rennes slipper å klare seg uten Hamari Traore som kommer tilbake på banen igjen.
    81'
    Spillerbytte - Rennes
    Inn: Sehrou Guirassy
    Ut: Lovro Majer
    Bytte for Stade Rennes. Sehrou Guirassy kommer inn for Lovro Majer på Roazhon Park.
    83'
    Inn: Lorenz Assignon
    Ut: Hamari Traore
    Bruno Genesio (Stade Rennes) blir nødt til å gjøre sitt andre bytte. Lorenz Assignon erstatter Hamari Traore som sannsynligvis er skadet.
    83'
    Gult kort til Rennes
    Flavien Tait (Stade Rennes) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    86'
    Gaetan Laborde (Stade Rennes) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    87'
    Inn: Birger Meling
    Ut: Adrien Truffert
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Stade Rennes. Inn kommer Birger Meling, mens Adrien Truffert tar plass på benken.