Stade Rennes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Rennes fordi Warmed Omari får behandling for en skade på banen.
    3'
    Warmed Omari ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Rennes.
    5'
    Olympique Marseille angriper i Rennes, men blir avblåst for offside.
    9'
    Frispark for Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    11'
    Mål for Rennes!
    Rennes 1 - 0 Olympique Marseille
    Mål: Benjamin Bourigeaud
    Målgivende: Martin Terrier
    Mål! Benjamin Bourigeaud gir Stade Rennes ledelsen 1-0 i Rennes. Martin Terrier var nest sist på ballen.
    12'
    Martin Terrier
    Stade Rennes angriper i Rennes. Martin Terrier avslutter på mål, men greier ikke å score.
    14'
    Olympique Marseille, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Valentin Rongier
    Olympique Marseille angriper i Rennes. Valentin Rongier fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    Benoit Bastien signaliserer et frispark til Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    17'
    Stade Rennes angriper, men Benoit Bastien blåser for offside.
    20'
    Pape Alassane Gueye
    Pape Alassane Gueye (Olympique Marseille) kommer seg fri på Roazhon Park, men avslutningen går utenfor.
    22'
    Benoit Bastien signaliserer et frispark til Olympique Marseille.
    24'
    Martin Terrier (Stade Rennes) kommer til en målsjanse på Roazhon Park, men klarer ikke å score.
    25'
    26'
    Gult kort til Rennes
    Flavien Tait
    Flavien Tait (Stade Rennes) mottar sitt første gule kort for dagen på Roazhon Park.
    27'
    28'
    Hjørnespark til Rennes
    29'
    Benjamin Bourigeaud
    Stade Rennes angriper, men avslutningen til Benjamin Bourigeaud går utenfor.
    32'
    Benoit Bastien tildeler Stade Rennes en corner. Lovro Majer sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    32'
    Skade: Rennes
    32'
    Tilbake fra skade: Rennes
    33'
    34'
    Rennes 2 - 0 Olympique Marseille
    Mål: Lovro Majer
    Mål! Lovro Majer øker Stade Renness ledelse til 2-0 på Roazhon Park. Det er en fin assist fra Martin Terrier.
    35'
    I Rennes har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    38'
    Olympique Marseille fosser fremover, men Benoit Bastien blåser for offside på Roazhon Park.
    40'
    En av Stade Renness spillere går i offside.
    40'
    Olympique Marseille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Frispark Olympique Marseille.
    43'
    Lovro Majer (Stade Rennes) slår en corner fra høyre side på Roazhon Park.
    45'
    Cengiz Ünder
    Cengiz Ünder (Olympique Marseille) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+2
    47'
    Frispark til Stade Rennes på halvdelen til Olympique Marseille.
    48'
    I Rennes slår Lovro Majer en corner fra venstre.
    53'
    54'
    Frispark til Olympique Marseille på halvdelen til Stade Rennes.
    58'
    I Rennes slår Cengiz Ünder en corner fra høyre.
    60'
    Benoit Bastien signaliserer et frispark til Stade Rennes på egen banehalvdel.
    60'
    Sjanse! Stade Rennes avanserer forover, men Flavien Tait avslutter utenfor.
    63'
    Gult kort til Olympique Marseille
    Duje Caleta-Car
    Dommer Benoit Bastien viser Duje Caleta-Car (Olympique Marseille) det gule kortet.
    64'
    Spillerbytte - Olympique Marseille
    Inn: Bamba Dieng
    Ut: Duje Caleta-Car
    Bytte for Olympique Marseille. Bamba Dieng kommer inn for Duje Caleta-Car på Roazhon Park.
    64'
    Frispark for Stade Rennes på egen banehalvdel.
    65'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) løfter inn en corner fra høyre på Roazhon Park.
    66'
    Målsjanse! Pape Alassane Gueye (Olympique Marseille) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    69'
    Dommer Benoit Bastien gir Pape Alassane Gueye (Olympique Marseille) et gult kort.
    70'
    70'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Roazhon Park.
    71'
    72'
    Lovro Majer
    Målsjanse på Roazhon Park! Lovro Majer fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    72'
    72'
    Martin Terrier (Stade Rennes) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    73'
    Inn: Pol Lirola
    Ut: Pape Alassane Gueye
    Olympique Marseille bytter ut Pape Alassane Gueye med Pol Lirola. Dette er det andre byttet som Jorge Sampaoli gjør i dagens kamp.
    73'
    Benjamin Bourigeaud er tilbake i kampen igjen.
    73'
    74'
    76'
    Spillerbytte - Rennes
    Inn: Lorenz Assignon
    Ut: Benjamin Bourigeaud
    Stade Rennes bytter ut Benjamin Bourigeaud som ikke ser ut til å kunne fortsette. Bruno Genesio blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Lorenz Assignon.
    76'
    77'
    78'
    Inn: Sehrou Guirassy
    Ut: Gaetan Laborde
    Stade Rennes bytter ut Gaetan Laborde med Sehrou Guirassy.
    80'
    Inn: Jonas Martin
    Ut: Flavien Tait
    Bruno Genesio gjør dagens tredje bytte i Rennes, når han tar ut Flavien Tait og setter inn Jonas Martin.
    80'
    Inn: Birger Meling
    Ut: Adrien Truffert
    Stade Rennes bytter ut Adrien Truffert med Birger Meling. Dette er det fjerde byttet som Bruno Genesio gjør i dagens kamp.
    80'
    Amine Harit (Olympique Marseille) slår en corner fra venstre side på Roazhon Park.
    86'
    Spillet på Roazhon Park er stoppet midlertidig fordi Lovro Majer ligger nede.
    88'
    Lovro Majer kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Roazhon Park.
    89'
    En av Olympique Marseilles spillere blir avblåst for offside på Roazhon Park.
    90'
    Inn: Lesley Ugochukwu
    Ut: Martin Terrier
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Stade Rennes. Inn kommer Lesley Ugochukwu, mens Martin Terrier tar plass på benken.
    90'+1
    90'+1
    90'+3
    Stade Rennes må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Olympique Marseille.