76
    Frispark til Stade Rennes på halvdelen til LOSC Lille.
    1'
    Adrien Truffert
    Sjanse i Rennes! Adrien Truffert (Stade Rennes) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    10'
    Lille, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Adrien Truffert (Stade Rennes) vrir seg av smerte i gresset.
    10'
    Frispark for Stade Rennes på egen banehalvdel.
    11'
    Stade Rennes slipper å klare seg uten Adrien Truffert som kommer tilbake på banen igjen.
    11'
    Kan Stade Rennes utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    12'
    Frisparket tildelt Stade Rennes er farlig nær LOSC Lilles målområde.
    12'
    Stephanie Frappart signaliserer et frispark til LOSC Lille på egen banehalvdel.
    14'
    LOSC Lille angriper, men blir avblåst for offside.
    14'
    I Rennes har et frispark blitt tildelt bortelag.
    16'
    Reinildo Mandava
    LOSC Lille angriper i Rennes. Reinildo Mandava fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    LOSC Lille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Jonas Martin
    Målsjanse! Jonas Martin (Stade Rennes) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    21'
    Spillet på Roazhon Park er stoppet midlertidig fordi Martin Terrier ligger nede.
    23'
    Martin Terrier ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Rennes.
    23'
    Xeka (LOSC Lille) løfter inn en corner fra høyre på Roazhon Park.
    25'
    26'
    Jonathan David
    LOSC Lille avanserer forover i Rennes. Jonathan David avslutter, men treffer ikke mål.
    27'
    28'
    Frispark for LOSC Lille på egen banehalvdel.
    30'
    Mål for Lille!
    Rennes 0 - 1 Lille
    Mål: Xeka
    Målgivende: Tim Weah
    Mål! Xeka gir LOSC Lille ledelsen 0-1 i Rennes. Tim Weah var nest sist på ballen.
    31'
    39'
    Kamal-Deen Sulemana (Stade Rennes) vinkes av for offside i Rennes.
    42'
    Rennes 0 - 2 Lille
    Mål: Renato Sanches
    I Rennes øker LOSC Lille ledelsen til 0-2 takket være et mål av Renato Sanches.
    45'
    Spillerbytte - Rennes
    Inn: Lovro Majer
    Ut: Martin Terrier
    Martin Terrier (Stade Rennes) erstattes av Lovro Majer.
    46'
    46'
    Stephanie Frappart tildeler Stade Rennes en corner. Lovro Majer sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    47'
    Baptiste Santamaria
    Baptiste Santamaria (Stade Rennes) kommer seg fri på Roazhon Park, men avslutningen går utenfor.
    47'
    Frispark i en god posisjon for Stade Rennes!
    51'
    I Rennes slår Benjamin Bourigeaud en corner fra høyre.
    56'
    Stade Rennes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    57'
    Stephanie Frappart signaliserer et frispark til Stade Rennes like utenfor LOSC Lille-området.
    59'
    Inn: Sehrou Guirassy
    Ut: Baptiste Santamaria
    Stade Rennes bytter ut Baptiste Santamaria med Sehrou Guirassy.
    61'
    Inn: Birger Meling
    Ut: Adrien Truffert
    Bruno Genesio gjør dagens tredje bytte i Rennes, når han tar ut Adrien Truffert og setter inn Birger Meling.
    61'
    Inn: Jeremy Doku
    Ut: Kamal-Deen Sulemana
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Stade Rennes. Inn kommer Jeremy Doku, mens Kamal-Deen Sulemana tar plass på benken.
    61'
    Stephanie Frappart signaliserer et frispark til LOSC Lille.
    61'
    Gult kort til Rennes
    Dommer Stephanie Frappart gir Jonas Martin (Stade Rennes) et gult kort.
    65'
    Frispark Stade Rennes.
    66'
    Lovro Majer (Stade Rennes) slår en corner fra høyre side på Roazhon Park.
    67'
    Sehrou Guirassy
    Sehrou Guirassy (Stade Rennes) fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    Spillerbytte - Lille
    Inn: Jonathan Ikone
    Ut: Jonathan David
    Bytte for LOSC Lille. Jonathan Ikone kommer inn for Jonathan David på Roazhon Park.
    71'
    Inn: Amadou Mvom Onana
    Ut: Renato Sanches
    LOSC Lille bytter ut Renato Sanches med Amadou Mvom Onana. Dette er det andre byttet som Jocelyn Gourvennec gjør i dagens kamp.
    72'
    Inn: Lorenz Assignon
    Ut: Hamari Traore
    Stade Rennes gjør sitt femte bytte. Hamari Traore erstattes av Lorenz Assignon.
    72'
    Frispark LOSC Lille.
    75'
    76'
    Stephanie Frappart signaliserer et frispark til Stade Rennes på egen banehalvdel.