Frispark for Clermont Foot på egen banehalvdel.
    Clermont Foot tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    I Rennes slår Benjamin Bourigeaud en corner fra venstre.
    7'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) løfter inn en corner fra venstre på Roazhon Park.
    8'
    Jim Allevinah (Clermont Foot) slår en corner fra venstre side på Roazhon Park.
    10'
    Hjørnespark til Clermont
    12'
    Kamal-Deen Sulemana
    Stade Rennes angriper i Rennes. Kamal-Deen Sulemana fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    Martin Terrier
    Stade Rennes avanserer forover og Martin Terrier kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    21'
    Clermont, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) slår en corner fra høyre side på Roazhon Park.
    21'
    Jim Allevinah (Clermont Foot) løfter inn en corner fra venstre på Roazhon Park.
    25'
    I Rennes har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    27'
    Benoit Bastien signaliserer et frispark til Stade Rennes.
    28'
    Gaetan Laborde
    Gaetan Laborde (Stade Rennes) kommer til en målsjanse på Roazhon Park, men klarer ikke å score.
    29'
    I Rennes slår Benjamin Bourigeaud en corner fra høyre.
    32'
    Mål for Rennes!
    Rennes 1 - 0 Clermont
    Mål: Jonas Martin
    Målgivende: Benjamin Bourigeaud
    Mål! Stade Rennes tar ledelsen med 1-0 etter en heading fra Jonas Martin. Benjamin Bourigeaud sto for den målgivende pasningen.
    32'
    Rennes 2 - 0 Clermont
    Mål: Martin Terrier
    Martin Terrier øker Stade Renness ledelse til 2-0! Benjamin Bourigeaud var nest sist på ballen.
    36'
    Benoit Bastien signaliserer et frispark til Clermont Foot på egen banehalvdel.
    37'
    Pierre-Yves Hamel
    Clermont Foot angriper i Rennes. Pierre-Yves Hamel avslutter på mål, men greier ikke å score.
    38'
    Rennes, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    Benoit Bastien tildeler Clermont Foot en corner. Jim Allevinah sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    39'
    Frispark til Clermont Foot på halvdelen til Stade Rennes.
    39'
    Sjanse i Rennes! Kamal-Deen Sulemana (Stade Rennes) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    43'
    43'
    Flavien Tait
    Flavien Tait (Stade Rennes) kommer seg fri på Roazhon Park, men avslutningen går utenfor.
    45'
    51'
    51'
    Stade Rennes angriper, men avslutningen til Gaetan Laborde går utenfor.
    52'
    54'
    Rennes 3 - 0 Clermont
    Mål: Kamal-Deen Sulemana
    Mål! Kamal-Deen Sulemana øker ledelsen til 3-0.
    55'
    Birger Meling
    Målsjanse på Roazhon Park! Birger Meling fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    57'
    57'
    Rennes 4 - 0 Clermont
    Mål! Kamal-Deen Sulemana gir Stade Rennes en komfortabel 4-0 ledelse.
    57'
    Spillerbytte - Clermont
    Inn: Jonathan Iglesias
    Ut: Oriol Busquets
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Clermont Foot. Inn kommer Jonathan Iglesias, mens Oriol Busquets tar plass på benken.
    58'
    Inn: Vital N'Simba
    Ut: Arial Mendy
    Pascal Gastien gjør dagens første bytte i Rennes, når han tar ut Arial Mendy og setter inn Vital N'Simba.
    58'
    Inn: Mohamed Bayo
    Ut: Pierre-Yves Hamel
    Clermont Foot bytter ut Pierre-Yves Hamel med Mohamed Bayo.
    59'
    60'
    Akim Zedadka
    Sjanse! Clermont Foot avanserer forover, men Akim Zedadka avslutter utenfor.
    60'
    62'
    Skudd på mål, Rennes
    63'
    63'
    Rennes 5 - 0 Clermont
    Mål: Gaetan Laborde
    Mål! Stade Rennes øker ledelsen til 5-0 etter en velplassert heading fra Gaetan Laborde.
    64'
    66'
    Gult kort til Rennes
    Dommer Benoit Bastien gir Kamal-Deen Sulemana (Stade Rennes) et gult kort.
    66'
    Spillerbytte - Rennes
    Inn: Baptiste Santamaria
    Ut: Jonas Martin
    Stade Rennes gjør sitt første bytte. Jonas Martin erstattes av Baptiste Santamaria.
    66'
    Inn: Sehrou Guirassy
    Ut: Martin Terrier
    Stade Rennes bytter ut Martin Terrier med Sehrou Guirassy. Dette er det andre byttet som Bruno Genesio gjør i dagens kamp.
    67'
    Frisparket tildelt Stade Rennes er farlig nær Clermont Foots målområde.
    68'
    Gult kort til Clermont
    Vital N'Simba
    Vital N'Simba (Clermont Foot) pådrar seg et gult kort.
    68'
    Benoit Bastien tildeler Stade Rennes en corner. Benjamin Bourigeaud sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    70'
    Stade Rennes avanserer forover i Rennes. Kamal-Deen Sulemana avslutter, men treffer ikke mål.