1-2
Roye74'
2-2
    Dagens kamp på Stade de Paris i Saint-Ouen er i gang.
    Memphis Depay (Olympique Lyon) løfter inn en corner fra venstre på Stade de Paris.
    2'
    Jerome Miguelgorry tildeler Olympique Lyon en corner. Memphis Depay sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    3'
    Lucas Paqueta
    Lucas Paqueta (Olympique Lyon) header ballen mot mål, men Red Star FC klarerer.
    3'
    Red Star FC, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Memphis Depay (Olympique Lyon) slår en corner fra høyre side på Stade de Paris.
    3'
    Olympique Lyon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Jerome Miguelgorry signaliserer et frispark til Red Star FC på egen banehalvdel.
    4'
    Frispark til Red Star FC på halvdelen til Olympique Lyon.
    8'
    En av Olympique Lyons spillere går i offside.
    11'
    I Saint-Ouen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    11'
    Frispark for Red Star FC på egen banehalvdel.
    12'
    Olympique Lyon angriper, men blir avblåst for offside.
    13'
    Frispark Red Star FC.
    14'
    Nathan Bizet ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    14'
    Red Star FC slipper å klare seg uten Nathan Bizet som kommer tilbake på banen igjen.
    16'
    Thiago Mendes
    Thiago Mendes (Olympique Lyon) kommer til en målsjanse på Stade de Paris, men klarer ikke å score.
    17'
    Jerome Miguelgorry signaliserer et frispark til Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    18'
    Cheikh Ndoye
    Cheikh Ndoye (Red Star FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    19'
    Red Star FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Det blir farlig! Frispark for Red Star FC er nær straffområde.
    21'
    23'
    En av Red Star FCs spillere blir avblåst for offside på Stade de Paris.
    23'
    Dommer Jerome Miguelgorry ser at linjemannen løfter flagget, og Olympique Lyons Memphis Depay blåses av for offside.
    25'
    Jerome Miguelgorry signaliserer et frispark til Red Star FC.
    26'
    Rayan Cherki
    Olympique Lyon angriper. Rayan Cherki får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    27'
    27'
    Mål for Olympique Lyon!
    Red Star FC 0 - 1 Olympique Lyon
    Mål: Lucas Paqueta
    Målgivende: Thiago Mendes
    Lucas Paqueta dundrer ballen i mål og Olympique Lyon tar ledelsen 0-1 på Stade de Paris. Det er en fin assist fra Thiago Mendes.
    28'
    I Saint-Ouen slår Jimmy Roye en corner fra høyre.
    29'
    29'
    Memphis Depay
    Målsjanse til Olympique Lyon! Memphis Depay treffer mål, men keeper redder.
    30'
    30'
    Frispark Olympique Lyon.
    31'
    Olympique Lyon angriper på Stade de Paris. Memphis Depay header utenfor.
    37'
    40'
    40'
    Frispark for Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    43'
    Red Star FC 0 - 2 Olympique Lyon
    Mål: Memphis Depay
    Målgivende: Lucas Paqueta
    Memphis Depay øker Olympique Lyons ledelse til 0-2! Flott spill fra Lucas Paqueta før målet.
    45'
    45'+1
    Spillerbytte - Red Star FC
    Inn: Melvin Doremus
    Ut: Jeremy Labor
    Jeremy Labor (Red Star FC) erstattes av Melvyn Doremus.
    46'
    Jerome Miguelgorry signaliserer et frispark til Olympique Lyon.
    48'
    Gult kort til Red Star FC
    Edouard Daillet
    Dommer Jerome Miguelgorry gir Edouard Daillet (Red Star FC) et gult kort.
    48'
    48'
    Bruno Guimaraes
    Sjanse i Saint-Ouen! Bruno Guimaraes (Olympique Lyon) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    49'
    49'
    I Saint-Ouen slår Memphis Depay en corner fra høyre.
    50'
    51'
    Jimmy Roye (Red Star FC) løfter inn en corner fra høyre på Stade de Paris.
    52'
    Skudd på mål, Red Star FC
    52'
    Olympique Lyon, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    54'
    55'
    Frispark til Olympique Lyon på halvdelen til Red Star FC.
    56'
    57'
    Red Star FC angriper, men Jerome Miguelgorry blåser for offside.
    57'
    Jerome Miguelgorry tildeler Olympique Lyon en corner. Bruno Guimaraes sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    58'
    59'
    Inn: Alan Dzabana
    Ut: Djiman Koukou
    Vincent Bordot gjør dagens andre bytte i Saint-Ouen, når han tar ut Djiman Koukou og setter inn Alan Dzabana.
    59'
    59'
    Mål for Red Star FC!
    Red Star FC 1 - 2 Olympique Lyon
    Mål: Pape Meissa Ba
    Målgivende: Jimmy Roye
    Mål! Red Star FC reduserer til 1-2 ved Pape Meissa Ba. Jimmy Roye var nest sist på ballen.
    61'
    65'
    Spillerbytte - Olympique Lyon
    Inn: Karl Toko Ekambi
    Ut: Memphis Depay
    Olympique Lyon gjør sitt første bytte. Memphis Depay erstattes av Karl Toko Ekambi.
    66'
    Inn: Damien Durand
    Ut: Nathan Bizet
    Red Star FC bytter ut Nathan Bizet med Damien Durand.
    66'
    68'
    Gult kort til Olympique Lyon
    Rayan Cherki (Olympique Lyon) pådrar seg et gult kort.
    68'
    Damien Durand
    Damien Durand (Red Star FC) avanserer forover på Stade de Paris. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    69'
    69'
    Kan Red Star FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    70'
    Olympique Lyon må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Red Star FC.
    71'
    Red Star FC 2 - 2 Olympique Lyon
    Mål: Jimmy Roye
    Jimmy Roye scorer og utligningen er et faktum på Stade de Paris. 2-2.
    74'
    76'
    Olympique Lyon avanserer forover i Saint-Ouen. Rayan Cherki avslutter, men treffer ikke mål.
    77'
    Olympique Lyon angriper i Saint-Ouen. Lucas Paqueta avslutter på mål, men greier ikke å score.
    79'
    79'
    Sjanse til Olympique Lyon! Rayan Cherki er nær ved å score, men keeper redder.
    80'
    80'
    I Saint-Ouen slår Rayan Cherki en corner fra høyre.
    80'
    I Saint-Ouen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    81'
    81'
    Målsjanse på Stade de Paris! Lucas Paqueta fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    82'
    82'
    Inn: Yaya Soumare
    Ut: Maxence Caqueret
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Olympique Lyon. Inn kommer Yaya Soumare, mens Maxence Caqueret tar plass på benken.
    83'
    Inn: Jason Denayer
    Ut: Melvin Bard
    Melvin Bard (Olympique Lyon) erstattes av Jason Denayer.
    83'
    Inn: Diego Michel
    Ut: Jimmy Roye
    Bytte for Red Star FC. Diego Michel kommer inn for Jimmy Roye på Stade de Paris.
    83'
    Rayan Cherki (Olympique Lyon) løfter inn en corner fra høyre på Stade de Paris.
    86'
    86'
    Dommer Jerome Miguelgorry viser Lucas Paqueta (Olympique Lyon) det gule kortet.
    87'
    87'
    90'
    Diego Michel
    Diego Michel (Red Star FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'
    Olympique Lyon fosser forover og Lucas Paqueta fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'
    90'
    Rayan Cherki (Olympique Lyon) slår en corner fra høyre side på Stade de Paris.
    90'+2
    Skudd utenfor mål, Olympique Lyon
    90'+2
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Thiago Mendes (Olympique Lyon) vrir seg av smerte i gresset.
    90'+3
    Thiago Mendes ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Saint-Ouen.