1-1
Aias40'
2-1

Ble dekket av Mattis Holt

Velkommen til liveoppdateringen fra den første av to semifinalekamper mellom Martin Ødegaards Real Sociedad og CD Mirandes. Nordmannen starter kampen.
    Disse starter for hjemmelaget: Remiro - Zaldua, Le Normand, Aritz, Monreal - Zubeldia, Merino - Portu, Ødegaard, Merino - Isak.
    Slik stiller motstander Mirandes: Limones - A. Gonzales, Onandia, S. Gonzales, Kijera - Guridi, Malsa - Rey, Sanchez, Merquelanz - Aias.
    Tjue minutter til kampstart i San Sebastian. Vi gjentar at du kan se kampen direkte i videovinduet med abonnement på VG+. Har du problemer? Prøv support-fanen på direkte.vg.no/fotball.
    Lagene er ute på gresset, og det er nydelige forhold for fotball i Baskerland denne torsdagskvelden.
    Der er kampen i gang!
    1'
    Gonzales feller Oyarzabal, og hjemmelaget får frispark midt på banen.
    2'
    Straffe til Real Sociedad! Portu felles!
    8'
    Mål for Real Sociedad!
    Real Sociedad 1 - 0 CD Mirandes
    Mål: Mikel Oyarzabal
    Iskaldt! Keeper blir stående, og Oyarzabal triller den til venstre.
    9'
    Drømmestart for Real Sociedad som tidlig i kampen holdt på å slippe inn et mål.
    12'
    Ikke veldig tydelig hvem som spiller i hvilken divisjon så langt i kampen. Gjestene fra Mirandés går respektløst til verks.
    13'
    Innlegg fra venstre – foran Real Sociedad-målet. Le Normand får ryddet unna.
    14'
    Vi forstår at det er mange som har problemer med å se sendingen. Sjekk at du er innlogget på din VG-konto med VG+ før du forsøker å starte direktesendingen.
    Gult kort til Real Sociedad
    Nacho Monreal
    Får et gult kort for å være ute med armen. Treffer motspiller i ansiktet.
    18'
    Mikel Merino bryter høyt i banen og Real Sociedad får en kontringsmulighet.
    19'
    Nacho Monreal skusler bort ballen ute til venstre. Der kunne de gjort det bedre.
    19'
    Mirandés spiller med et høyt press og ser ikke ut til å frykte baskernes hjemmebane mer enn nødvendig.
    20'
    Ødegaard drar på seg to-tre mann og forsøker å stikke til Isak. Svensken får ikke ballen med seg forbi stopperne.
    21'
    Kijera kommer seg til dødlinjen og får lagt inn. Ender med hjørnespark.
    24'
    Voldsomme dueller i feltet idet hjørnesparket går. Alle spillerne prøver å få plass innenfor et område på en kvadratmeter.
    25'
    Isak misser på et mottak på midtbanen og forærer ballen til motspiller. Slipper imidlertid billig unna.
    26'
    Ødegaard får seg en skikkelig karamell og blir liggende på midtbanen.
    28'
    Kommer seg raskt på fote igjen, men blir taklet i høy fart av motspiller.
    29'
    Mirandes kommer. Rey slår inn fra høyre. Blokkeres.
    31'
    Bortelaget får et frispark, men sløser det bort med en kort variant.
    34'
    Sociedad-frispark. Ødegaard er med på å ta den kort, men Oyarzabal klumser den utover sidelinjen.
    37'
    Mål for CD Mirandes!
    Real Sociedad 1 - 1 CD Mirandes
    Mål: Matheus Aias
    Målgivende: Mickael Malsa
    Aias får ballen litt utenfor 16-meteren. Drar en Sociedad-forsvarer ut i pølseboden, og klinker til med venstrefoten. Den går via et blått og hvitt bein, og Remiro er utspilt. Ballen triller inn i høyre hjørne. 1-1!
    40'
    Real Sociedad 2 - 1 CD Mirandes
    Mål: Martin Ødegaard
    Nordmannen svarer! Det er Ødegaard selv som starter angrepet, og fyrer løs fra 25 meter. Det blir retur, og Portus skudd reddes. Men igjen redder Limones – og da er Ødegaard der. Banker inn 2-1!
    43'
    Nordmannen viser seg frem nok en gang i cupen – og det på et viktig tidspunkt, like før pause.
    45'
    Portu er på ferde langs høyresiden. Hjemmelaget har våknet nå. Ødegaard skal skru corneren innover.
    45'
    Forsøket bokses unna. Mirandés får frispark i neste situasjon.
    45'
    To minutter er lagt til.
    45'+1
    De er farlig frempå igjen, gjestene... Ødegaard & Co får ingenting gratis i denne kampen.
    45'+2
    Gult kort til CD Mirandes
    Kijera
    River ned Portu.
    45'+3
    Ødegaard får en mulighet fra distanse, med mindre Portu tar dette frisparket selv. Rundt 25 meters hold.
    45'+3
    Ødegaard forsøker et innlegg, men det heades unna. Og der er det pause.
    45'+3
    Du kan se scoringen til Martin Ødegaard på direkte.vg.no/fotball.
    Lagene er på vei ut på gresset igjen.
    Mirandes står for det første sparket i 2. omgang.
    46'
    Isak stormer oppover venstrekanten, og slår helt over til Ødegaard. Han går litt planløst frem og tilbake utenfor boksen, og mister ballen.
    47'
    Sanchez kommer til skudd for gjestene. Rett på keeper.
    47'
    Enorm sjanse for Portu! Kommer alene med Limones, men sisteskansen vinner duellen. Det var Ødegaard som spilte gjennom Sociedads nummer syv.
    47'
    Mikel Oyarzabal
    Sparker ned Gonzales.
    48'
    Bortelaget vinner en corner.
    51'
    Slår den over hele feltet.
    52'
    Isak vender flott, og setter fart. Gir videre til Oyarzabal som slår en crosser til Portu. Han klinker til på volley, og det er ikke alt for langt unna at han treffer.
    53'
    Oyarzabal slår blindt inn i boksen. Bommer på Isak.
    59'
    Rolig periode i kampen nå.
    62'
    Bortelaget roper på straffe etter at Aias går i bakken inne i feltet. Dommer er ikke enig.
    63'
    Hard duell mellom Aias og Aritz. Mirandes-spilleren får frisparket i grei posisjon midt på halvdelen til Sociedad.
    65'
    Frisparket løftes inn, men ender opp i nevene til Remiro.
    65'
    Spillerbytte - Real Sociedad
    Inn: Willian Jose
    Ut: Alexander Isak
    68'
    Inn: Ander Guevara
    Ut: Aritz Elustondo
    68'
    Oyarzabal mister fotfestet på vei inn i boksen, og mister ballen.
    69'
    Spillerbytte - CD Mirandes
    Inn: Marcos De Sousa
    Ut: Matheus Aias
    70'
    Det er ingen tvil om at Sociedad hadde ønsket en mer komfortabel seier enn 2-1 før returoppgjøret, så her kommer de til å presse på hele veien.
    72'
    Ødegaard takles, men dommer gir ikke frispark.
    74'
    Ødegaard slår inn – og Oyarzabal har lurt seg inn mellom Mirandes sine to midtstoppere. Men så treffer han ikke skikkelig på hælflikken! Rett på keeper. Det var en stor sjanse, og nesten assist for nordmannen.
    75'
    Inn: Alvaro Pena
    Ut: Antonio Sanchez
    76'
    Inn: Adnan Januzaj
    Ut: Portu
    77'
    Bortelaget kommer. Slår hardt inn fra høyre, via et Sociedad-bein, men inn til keeper.
    80'
    Utoverskrudd corner fra Januzaj... klareres, og der dundrer Guevara ballen langt over mål.