1-0
    Dommeren blåser i gang dagens kamp i Sandy.
    Danny Leyva (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra venstre på Rio Tinto Stadium.
    2'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    4'
    Real Salt Lake tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    I Sandy slår Albert Rusnak en corner fra høyre.
    9'
    Rubio Rubin
    Real Salt Lake angriper i Sandy. Rubio Rubin fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    Ismail Elfath tildeler Real Salt Lake en corner. Albert Rusnak sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    Justen Glad
    Justen Glad (Real Salt Lake) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    13'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til Real Salt Lake.
    14'
    Aaron Herrera
    Sjanse! Real Salt Lake avanserer forover, men Aaron Herrera avslutter utenfor.
    15'
    Frispark til Seattle Sounders på halvdelen til Real Salt Lake.
    16'
    Danny Leyva (Seattle Sounders) slår en corner fra høyre side på Rio Tinto Stadium.
    18'
    Danny Leyva
    Målsjanse! Danny Leyva (Seattle Sounders) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    18'
    Frispark for Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    19'
    Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    I Sandy slår Albert Rusnak en corner fra venstre.
    24'
    Damir Kreilach
    Real Salt Lake angriper og Damir Kreilach får avsluttet. Headingen treffer ikke Seattle Sounders-målet.
    24'
    Rubio Rubin
    Real Salt Lake fosser forover og Rubio Rubin fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    25'
    Seattle Sounders, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Raul Ruidiaz
    Sjanse til Seattle Sounders! Raul Ruidiaz er nær ved å score, men keeper redder.
    27'
    Real Salt Lake, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    30'
    Danny Leyva (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra høyre på Rio Tinto Stadium.
    31'
    I Sandy har et frispark blitt tildelt bortelag.
    32'
    Frispark Seattle Sounders.
    33'
    Gult kort til Real Salt Lake
    Everton Luiz
    Dommer Ismail Elfath gir Everton Luiz (Real Salt Lake) et gult kort.
    33'
    Spillet på Rio Tinto Stadium er stoppet midlertidig fordi Alex Roldan ligger nede.
    34'
    Albert Rusnak (Real Salt Lake) slår en corner fra høyre side på Rio Tinto Stadium.
    35'
    Frispark til Real Salt Lake på halvdelen til Seattle Sounders.
    37'
    Ismail Elfath tildeler Real Salt Lake en corner. Albert Rusnak sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    38'
    Alex Roldan er tilbake i kampen igjen.
    38'
    Rubio Rubin
    Real Salt Lake angriper i Sandy. Rubio Rubin avslutter på mål, men greier ikke å score.
    40'
    40'
    Frispark for Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    41'
    Damir Kreilach (Real Salt Lake) mottar sitt første gule kort for dagen på Rio Tinto Stadium.
    41'
    45'
    Gult kort til Seattle Sounders
    Abdoulaye Cissoko
    Dommer Ismail Elfath viser Abdoulaye Cissoko (Seattle Sounders) det gule kortet.
    45'
    Skudd på mål, Seattle Sounders
    46'
    46'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Kelyn Rowe
    Ut: Cristian Roldan
    Brian Schmetzer gjør dagens første bytte i Sandy, når han tar ut Cristian Roldan og setter inn Kelyn Rowe.
    46'
    46'
    Mål for Real Salt Lake!
    Real Salt Lake 1 - 0 Seattle Sounders
    Mål: Damir Kreilach
    Målgivende: Aaron Herrera
    Mål! Damir Kreilach (Real Salt Lake) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-0 på Rio Tinto Stadium. Aaron Herrera var nest sist på ballen.
    48'
    51'
    Hjørnespark til Seattle Sounders
    52'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til Seattle Sounders.
    53'
    Aaron Herrera (Real Salt Lake) får et gult kort av dommer Ismail Elfath.
    53'
    Real Salt Lake fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    55'
    Albert Rusnak
    Real Salt Lake angriper. Albert Rusnak får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    57'
    57'
    57'
    Real Salt Lake angriper, men avslutningen til Albert Rusnak går utenfor.
    58'
    Frisparket tildelt Seattle Sounders er farlig nær Real Salt Lakes målområde.
    60'
    Spillerbytte - Real Salt Lake
    Inn: Noah Powder
    Ut: Justin Meram
    Real Salt Lake bytter ut Justin Meram med Noah Powder. Dette er det første byttet som Pablo Mastroeni gjør i dagens kamp.
    61'
    Rubio Rubin
    Sjanse! Real Salt Lake avanserer forover, men Rubio Rubin avslutter utenfor.
    63'
    Inn: Jimmy Medranda
    Ut: Bradley Shaun Smith
    Bytte for Seattle Sounders. Jimmy Medranda kommer inn for Bradley Shaun Smith på Rio Tinto Stadium.
    64'
    Inn: Yeimar Gomez Andrade
    Ut: Abdoulaye Cissoko
    Seattle Sounders bytter ut Abdoulaye Cissoko med Yeimar Gomez Andrade.
    64'
    Inn: Fredy Montero
    Ut: Alex Roldan
    Alex Roldan (Seattle Sounders) erstattes av Fredy Montero.
    64'
    67'
    67'
    Jimmy Medranda
    Jimmy Medranda (Seattle Sounders) kommer seg fri på Rio Tinto Stadium, men avslutningen går utenfor.
    67'
    Inn: Anderson Julio
    Ut: Rubio Rubin
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Salt Lake. Inn kommer Anderson Julio, mens Rubio Rubin tar plass på benken.
    71'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    73'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til Seattle Sounders like utenfor Real Salt Lake-området.
    75'
    Seattle Sounders avanserer forover i Sandy. Jimmy Medranda avslutter, men treffer ikke mål.
    76'
    77'
    79'
    Inn: Will Bruin
    Ut: Danny Leyva
    Brian Schmetzer (Seattle Sounders) gjør sitt femte bytte for dagen. Will Bruin erstatter Danny Leyva.
    80'
    Aaron Herrera vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    80'
    82'
    Inn: Maikel Chang
    Ut: Aaron Herrera
    Real Salt Lake bytter ut Aaron Herrera med Maikel Chang. Dette er det tredje byttet som Pablo Mastroeni gjør i dagens kamp.
    82'
    Fredy Montero
    Seattle Sounders angriper på Rio Tinto Stadium, men Fredy Montero header utenfor.
    83'
    84'
    85'
    Anderson Julio
    Dommeren gir Anderson Julio (Real Salt Lake) et gult kort.
    85'
    Sjanse i Sandy! Fredy Montero (Seattle Sounders) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.