I Sandy har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Albert Rusnak
    Albert Rusnak (Real Salt Lake) kommer til en målsjanse på Rio Tinto Stadium, men klarer ikke å score.
    4'
    Damir Kreilach
    Sjanse i Sandy! Damir Kreilach (Real Salt Lake) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    8'
    Portland Timbers, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Christopher Penso tildeler Real Salt Lake en corner. Albert Rusnak sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    Hjørnespark til Portland Timbers
    10'
    Frispark for Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    11'
    Christopher Penso signaliserer et frispark til Real Salt Lake.
    15'
    Yimmi Chara (Portland Timbers) løfter inn en corner fra venstre på Rio Tinto Stadium.
    17'
    Mål for Portland Timbers!
    Real Salt Lake 0 - 1 Portland Timbers
    Mål: Sebastian Blanco
    Målgivende: Cristhian Paredes
    Sebastian Blanco header ballen i mål og Portland Timbers tar ledelsen 0-1 på Rio Tinto Stadium. Cristhian Paredes var nest sist på ballen.
    17'
    Skudd utenfor mål, Real Salt Lake
    18'
    Frispark Portland Timbers.
    19'
    I Sandy slår Albert Rusnak en corner fra høyre.
    21'
    Frispark til Portland Timbers på halvdelen til Real Salt Lake.
    21'
    Sebastian Blanco
    Portland Timbers angriper, men avslutningen til Sebastian Blanco går utenfor.
    24'
    Skudd på mål, Portland Timbers
    25'
    Albert Rusnak (Real Salt Lake) løfter inn en corner fra høyre på Rio Tinto Stadium.
    26'
    Real Salt Lake tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Frispark til Real Salt Lake på halvdelen til Portland Timbers.
    30'
    Real Salt Lake avanserer forover i Sandy. Albert Rusnak avslutter, men treffer ikke mål.
    31'
    En av Real Salt Lakes spillere blir avblåst for offside.
    33'
    Christopher Penso signaliserer et frispark til Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    33'
    I Sandy har et frispark blitt tildelt bortelag.
    35'
    Christopher Penso signaliserer et frispark til Portland Timbers like utenfor Real Salt Lake-området.
    37'
    Gult kort til Real Salt Lake
    Pablo Ruiz
    Pablo Ruiz (Real Salt Lake) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    37'
    Yimmi Chara
    Yimmi Chara treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for Portland Timbers i Sandy.
    37'
    Real Salt Lake scorer selvmål!
    Real Salt Lake 0 - 2 Portland Timbers
    Mål: Aaron Herrera
    Selvmål! En sønderknust Aaron Herrera setter ballen i eget mål. Dermed står det 0-2.
    38'
    Rubio Rubin
    Rubio Rubin (Real Salt Lake) kommer til en målsjanse på Rio Tinto Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    40'
    Real Salt Lake 0 - 3 Portland Timbers
    Målgivende: Jaroslaw Niezgoda
    Portland Timbers går opp i en 0-3 ledelse etter et mål av Sebastian Blanco. Det er en fin assist fra Jaroslaw Niezgoda.
    45'
    Skudd på mål, Real Salt Lake
    45'+2
    45'+2
    Spillerbytte - Real Salt Lake
    Inn: Justin Meram
    Ut: Andrew Brody
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Salt Lake. Inn kommer Justin Meram, mens Andrew Brody tar plass på benken.
    46'
    Frispark for Portland Timbers på egen banehalvdel.
    46'
    48'
    Albert Rusnak (Real Salt Lake) slår en corner fra venstre side på Rio Tinto Stadium.
    51'
    Frispark Real Salt Lake.
    55'
    Det blir farlig! Frispark for Real Salt Lake er nær straffområde.
    57'
    58'
    58'
    Real Salt Lake angriper i Sandy. Albert Rusnak avslutter på mål, men greier ikke å score.
    59'
    59'
    Inn: Bobby Wood
    Ut: Rubio Rubin
    Pablo Mastroeni (Real Salt Lake) gjør sitt andre bytte for dagen. Bobby Wood erstatter Rubio Rubin.
    61'
    Spillerbytte - Portland Timbers
    Inn: Felipe Mora
    Ut: Jaroslaw Niezgoda
    Portland Timbers bytter ut Jaroslaw Niezgoda med Felipe Mora.
    62'
    I Sandy slår Yimmi Chara en corner fra høyre.
    63'
    Skudd utenfor mål, Portland Timbers
    64'
    Frisparket tildelt Real Salt Lake er farlig nær Portland Timberss målområde.
    67'
    67'
    68'
    68'
    Real Salt Lake fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    69'
    Christopher Penso signaliserer et frispark til Portland Timbers på egen banehalvdel.
    70'
    71'
    Dairon Asprilla
    Dairon Asprilla (Portland Timbers) avanserer forover på Rio Tinto Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    73'
    Real Salt Lake, prøver et skudd, men det reddes
    73'
    Christopher Penso tildeler Portland Timbers en corner. Yimmi Chara sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    73'
    75'
    Inn: George Fochive
    Ut: Cristhian Paredes
    Portland Timbers bytter ut Cristhian Paredes med George Fochive. Dette er det andre byttet som Giovanni Savarese gjør i dagens kamp.
    75'
    Inn: Santiago Moreno
    Ut: Sebastian Blanco
    Sebastian Blanco (Portland Timbers) erstattes av Santiago Moreno.
    75'
    Inn: Jonathan Menendez
    Ut: Pablo Ruiz
    Pablo Mastroeni gjør dagens tredje bytte i Sandy, når han tar ut Pablo Ruiz og setter inn Jonathan Menendez.
    75'
    82'
    Gult kort til Portland Timbers
    Bill Tuiloma
    Bill Tuiloma (Portland Timbers) pådrar seg et gult kort.
    82'
    Inn: Anderson Julio
    Ut: Everton Luiz
    Real Salt Lake gjør sitt fjerde bytte. Everton Luiz erstattes av Anderson Julio.
    85'
    Real Salt Lake har fått straffe!
    87'
    Claudio Bravo
    Claudio Bravo (Portland Timbers) mottar sitt første gule kort for dagen på Rio Tinto Stadium.
    87'
    Real Salt Lake scorer på straffe!
    Real Salt Lake 1 - 3 Portland Timbers
    Mål: Albert Rusnak
    Albert Rusnak banker inn et straffespark på Rio Tinto Stadium og reduserer dermed til 1-3 for Real Salt Lake.