I Sandy slår Cristian Pavon en corner fra høyre.
    Sjanse! LA Galaxy avanserer forover, men Sebastian Lletget avslutter utenfor.
    15'
    Damir Kreilach (Real Salt Lake) vinkes av for offside i Sandy.
    17'
    19'
    Sebastian Lletget (LA Galaxy) slår en corner fra høyre side på Rio Tinto Stadium.
    20'
    Cristian Pavon
    Cristian Pavon (LA Galaxy) fyrer av et skudd på Rio Tinto Stadium – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    22'
    22'
    I Sandy har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    24'
    Gult kort til LA Galaxy
    Nick DePuy
    Nick DePuy (LA Galaxy) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    24'
    Silviu Petrescu signaliserer et frispark til Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    26'
    Albert Rusnak
    Albert Rusnak (Real Salt Lake) fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Silviu Petrescu tildeler Real Salt Lake en corner. Albert Rusnak sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    29'
    Justen Glad
    Justen Glad (Real Salt Lake) kommer til avslutning på Rio Tinto Stadium, men headingen blir reddet.
    29'
    LA Galaxy, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Albert Rusnak (Real Salt Lake) løfter inn en corner fra venstre på Rio Tinto Stadium.
    31'
    LA Galaxy tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    38'
    39'
    40'
    Silviu Petrescu signaliserer et frispark til Real Salt Lake.
    41'
    41'
    42'
    Frispark til LA Galaxy på halvdelen til Real Salt Lake.
    43'
    I Sandy slår Sebastian Lletget en corner fra høyre.
    45'+1
    Skudd på mål, Real Salt Lake
    46'
    46'
    Damir Kreilach
    Real Salt Lake angriper i Sandy. Damir Kreilach fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    Justin Meram
    Målsjanse på Rio Tinto Stadium! Justin Meram fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    48'
    48'
    50'
    Skudd på mål, LA Galaxy
    51'
    Real Salt Lake, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    51'
    52'
    53'
    Skudd utenfor mål, Real Salt Lake
    54'
    Albert Rusnak (Real Salt Lake) løfter inn en corner fra høyre på Rio Tinto Stadium.
    55'
    Frispark for LA Galaxy på egen banehalvdel.
    57'
    Spillerbytte - LA Galaxy
    Inn: Efrain Alvarez
    Ut: Emil Cuello
    LA Galaxy bytter ut Emil Cuello med Efrain Alvarez.
    57'
    58'
    Hjørnespark til LA Galaxy
    61'
    LA Galaxy fosser fremover, men Chicharito går rett i offsidefella.
    62'
    62'
    Gult kort til Real Salt Lake
    Corey Baird
    Corey Baird (Real Salt Lake) mottar sitt første gule kort for dagen på Rio Tinto Stadium.
    62'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Real Salt Lake får straffe av Silviu Petrescu på Rio Tinto Stadium.
    64'
    David Bingham
    Dommeren gir David Bingham (LA Galaxy) et gult kort.
    64'
    Real Salt Lake scorer på straffe!
    Real Salt Lake 1 - 0 LA Galaxy
    Mål: Albert Rusnak
    Albert Rusnak dundrer inn et straffespark på Rio Tinto Stadium. Stillingen er nå 1-0.
    65'
    LA Galaxy avanserer forover i Sandy. Cristian Pavon avslutter, men treffer ikke mål.
    66'
    Mål for Real Salt Lake!
    Real Salt Lake 2 - 0 LA Galaxy
    Mål: Damir Kreilach
    Målgivende: Albert Rusnak
    Real Salt Lake går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Damir Kreilach. Albert Rusnak sto for den målgivende pasningen.
    72'
    Inn: Joe Corona
    Ut: Jonathan Dos Santos
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for LA Galaxy. Inn kommer Joe Corona, mens Jonathan Dos Santos tar plass på benken.
    73'
    Spillerbytte - Real Salt Lake
    Inn: Maikel Chang
    Ut: Justin Meram
    Freddy Juarez (Real Salt Lake) gjør sitt andre bytte for dagen. Maikel Chang erstatter Justin Meram.
    75'
    Inn: Douglas Martinez
    Ut: Corey Baird
    Real Salt Lake gjør sitt første bytte. Corey Baird erstattes av Douglas Martinez.
    75'
    76'
    77'
    Silviu Petrescu tildeler LA Galaxy en corner. Efrain Alvarez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    78'
    Douglas Martinez
    Douglas Martinez (Real Salt Lake) kommer seg fri på Rio Tinto Stadium, men avslutningen går utenfor.
    79'
    LA Galaxy angriper, men avslutningen til Sebastian Lletget går utenfor.
    80'
    Frispark til Real Salt Lake på halvdelen til LA Galaxy.
    80'
    Inn: Ethan Zubak
    Ut: Chicharito
    Chicharito (LA Galaxy) erstattes av Ethan Zubak.
    80'
    Inn: Cameron Dunbar
    Ut: Sebastian Lletget
    LA Galaxy bytter ut Sebastian Lletget med Cameron Dunbar. Dette er det fjerde byttet som Guillermo Schelotto gjør i dagens kamp.
    81'
    En av LA Galaxys spillere blir avblåst for offside på Rio Tinto Stadium.
    82'
    83'
    LA Galaxy angriper, men Silviu Petrescu blåser for offside.
    85'
    LA Galaxy fosser fremover, men Silviu Petrescu blåser for offside på Rio Tinto Stadium.
    85'
    89'
    En av Real Salt Lakes spillere går i offside.
    89'
    90'
    Real Salt Lake angriper. Douglas Martinez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    90'+2
    90'+2
    Ethan Zubak
    LA Galaxy fosser forover og Ethan Zubak fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.