Real Madrid fosser fremover, men Jesus Gil Manzano blåser for offside på Santiago Bernabeu.
    En av Villarreal CFs spillere blir avblåst for offside.
    5'
    Real Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Marco Asensio (Real Madrid) løfter inn en corner fra høyre på Santiago Bernabeu.
    12'
    Eder Militao
    Eder Militao (Real Madrid) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    12'
    Villarreal, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Arnaut Danjuma
    Arnaut Danjuma (Villarreal CF) avanserer forover på Santiago Bernabeu. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    13'
    Real Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Dani Parejo (Villarreal CF) slår en corner fra høyre side på Santiago Bernabeu.
    14'
    Jesus Gil Manzano tildeler Real Madrid en corner. Marco Asensio sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    16'
    I Madrid har et frispark blitt tildelt bortelag.
    16'
    Real Madrid angriper, men Jesus Gil Manzano blåser for offside.
    19'
    Paco Alcacer
    Villarreal CF angriper, men avslutningen til Paco Alcacer går utenfor.
    20'
    Karim Benzema
    Karim Benzema (Real Madrid) kommer til en målsjanse på Santiago Bernabeu, men klarer ikke å score.
    21'
    Villarreal CF angriper i Madrid, men blir avblåst for offside.
    22'
    Rodrygo
    Sjanse i Madrid! Rodrygo (Real Madrid) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    23'
    23'
    I Madrid slår Marco Asensio en corner fra høyre.
    23'
    Eder Militao (Real Madrid) kommer til en målsjanse på Santiago Bernabeu, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    23'
    Jesus Gil Manzano signaliserer et frispark til Villarreal CF på egen banehalvdel.
    24'
    Frispark for Villarreal CF på egen banehalvdel.
    25'
    Villarreal CF fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    31'
    Frispark til Real Madrid på halvdelen til Villarreal CF.
    33'
    Arnaut Danjuma (Villarreal CF) kommer seg fri på Santiago Bernabeu, men avslutningen går utenfor.
    38'
    40'
    Gult kort til Real Madrid
    Vinicius Junior
    Vinicius Junior (Real Madrid) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    40'
    Jesus Gil Manzano signaliserer et frispark til Real Madrid.
    42'
    I Madrid slår Luka Modric en corner fra venstre.
    43'
    Marco Asensio (Real Madrid) slår en corner fra høyre side på Santiago Bernabeu.
    44'
    Federico Valverde
    Real Madrid angriper i Madrid. Federico Valverde fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    Spillerbytte - Real Madrid
    Inn: Eduardo Camavinga
    Ut: Rodrygo
    Real Madrid bytter ut Rodrygo med Eduardo Camavinga.
    46'
    Frispark Real Madrid.
    50'
    Eder Militao (Real Madrid) header mot mål, men ballen går utenfor.
    50'
    En av Real Madrids spillere blir avblåst for offside på Santiago Bernabeu.
    51'
    Jesus Gil Manzano signaliserer et frispark til Real Madrid på egen banehalvdel.
    52'
    Villarreal CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    54'
    Målsjanse til Villarreal CF! Arnaut Danjuma treffer mål, men keeper redder.
    55'
    55'
    55'
    Gult kort til Villarreal
    Francis Coquelin
    Francis Coquelin (Villarreal CF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    55'
    Frispark Villarreal CF.
    56'
    Målsjanse! Paco Alcacer (Villarreal CF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    57'
    Spillerbytte - Villarreal
    Inn: Moi Gomez
    Ut: Francis Coquelin
    Unai Emery (Villarreal CF) gjør sitt første bytte for dagen. Moi Gomez erstatter Francis Coquelin.
    58'
    Inn: Boulaye Dia
    Ut: Paco Alcacer
    Villarreal CF gjør sitt andre bytte. Paco Alcacer erstattes av Boulaye Dia.
    58'
    I Madrid har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    60'
    63'
    Frispark for Real Madrid på egen banehalvdel.
    64'
    Målsjanse på Santiago Bernabeu! Karim Benzema fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    64'
    64'
    66'
    67'
    70'
    Moi Gomez
    Dommer Jesus Gil Manzano gir Moi Gomez (Villarreal CF) et gult kort.
    70'
    Inn: Eden Hazard
    Ut: Luka Modric
    Real Madrid bytter ut Luka Modric med Eden Hazard. Dette er det andre byttet som Carlo Ancelotti gjør i dagens kamp.
    73'
    Sjanse! Real Madrid avanserer forover, men Vinicius Junior avslutter utenfor.
    75'
    78'
    Jesus Gil Manzano tildeler Villarreal CF en corner. Dani Parejo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    80'
    81'
    Inn: Isco
    Ut: Marco Asensio
    Bytte for Real Madrid. Isco kommer inn for Marco Asensio på Santiago Bernabeu.
    81'
    Isco
    Isco (Real Madrid) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    83'
    83'
    83'
    Inn: Ruben Pena
    Ut: Arnaut Danjuma
    Unai Emery gjør dagens tredje bytte i Madrid, når han tar ut Arnaut Danjuma og setter inn Ruben Pena.
    84'
    Inn: Manu Trigueros
    Ut: Yeremi Pino
    Unai Emery (Villarreal CF) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Manu Trigueros erstatter Yeremi Pino.
    84'
    Juan Foyth ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    85'
    Inn: Mario Gaspar
    Ut: Juan Foyth
    Mario Gaspar (Villarreal CF) erstatter Juan Foyth som ser ut til å måtte forlate Santiago Bernabeu med en skade.
    86'
    Jesus Gil Manzano signaliserer et frispark til Villarreal CF.
    87'
    89'
    Dani Parejo (Villarreal CF) slår en corner fra venstre side på Santiago Bernabeu.