Real Madrid angriper, men Lawrence Visser blåser for offside.
    2'
    Frispark Real Madrid.
    3'
    Lawrence Visser signaliserer et frispark til Real Madrid like utenfor Sheriff Tiraspol-området.
    5'
    Frispark til Real Madrid på halvdelen til Sheriff Tiraspol.
    6'
    En av Real Madrids spillere går i offside.
    8'
    Real Madrid angriper, men blir avblåst for offside.
    9'
    Frispark for Real Madrid på egen banehalvdel.
    11'
    Lawrence Visser signaliserer et frispark til Sheriff Tiraspol på egen banehalvdel.
    12'
    I Madrid har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    13'
    Kan Real Madrid utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    17'
    Gult kort til Sheriff Tiraspol
    Danilo Arboleda
    Dommer Lawrence Visser gir Danilo Arboleda (Sheriff Tiraspol) et gult kort.
    17'
    Karim Benzema
    Målsjanse på Santiago Bernabeu! Karim Benzema fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    18'
    Sheriff Tiraspol, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    I Madrid slår Eden Hazard en corner fra høyre.
    18'
    Lawrence Visser signaliserer et frispark til Real Madrid.
    19'
    En av Sheriff Tiraspols spillere blir avblåst for offside.
    20'
    Federico Valverde
    Sjanse! Real Madrid avanserer forover, men Federico Valverde avslutter utenfor.
    24'
    Sheriff Tiraspol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Mål for Sheriff Tiraspol!
    Real Madrid 0 - 1 Sheriff Tiraspol
    Mål: Jasurbek Yakhshiboev
    Målgivende: Cristiano
    Mål! Jasurbek Yakhshiboev header ballen i mål og gir Sheriff Tiraspol ledelsen 0-1 på Santiago Bernabeu. Cristiano sto for den målgivende pasningen.
    25'
    30'
    Karim Benzema (Real Madrid) avanserer forover på Santiago Bernabeu. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    31'
    31'
    Miguel Gutierrez
    Målsjanse! Miguel Gutierrez Miguel Gutierrez (Real Madrid) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    31'
    Jasurbek Yakhshiboev
    Jasurbek Yakhshiboev (Sheriff Tiraspol) kommer seg fri på Santiago Bernabeu, men avslutningen går utenfor.
    32'
    En av Real Madrids spillere blir avblåst for offside på Santiago Bernabeu.
    35'
    Vinicius Junior
    Vinicius Junior (Real Madrid) kommer til en målsjanse på Santiago Bernabeu, men klarer ikke å score.
    35'
    Eden Hazard
    Real Madrid angriper i Madrid. Eden Hazard avslutter på mål, men greier ikke å score.
    36'
    36'
    Nacho
    Nacho (Real Madrid) header utenfor.
    36'
    Real Madrid avanserer forover i Madrid. Karim Benzema avslutter, men treffer ikke mål.
    37'
    Gult kort til Real Madrid
    Casemiro
    Casemiro (Real Madrid) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    39'
    Eden Hazard (Real Madrid) slår en corner fra høyre side på Santiago Bernabeu.
    41'
    Frispark for Sheriff Tiraspol på egen banehalvdel.
    42'
    David Alaba (Real Madrid) slår en corner fra venstre side på Santiago Bernabeu.
    43'
    Edmund Addo
    Dommeren gir Edmund Addo (Sheriff Tiraspol) et gult kort.
    45'
    Frispark i en god posisjon for Real Madrid!
    45'
    46'
    Dulanto
    Dommer Lawrence Visser viser Dulanto (Sheriff Tiraspol) det gule kortet.
    46'
    49'
    I Madrid slår David Alaba en corner fra venstre.
    51'
    Eden Hazard (Real Madrid) løfter inn en corner fra venstre på Santiago Bernabeu.
    54'
    Eden Hazard
    Sjanse i Madrid! Eden Hazard (Real Madrid) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    56'
    56'
    Lawrence Visser tildeler Real Madrid en corner. Eden Hazard sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    56'
    Eder Militao
    Real Madrid angriper og Eder Militao får avsluttet. Headingen treffer ikke Sheriff Tiraspol-målet.
    56'
    Spillerbytte - Sheriff Tiraspol
    Inn: Bruno
    Ut: Jasurbek Yakhshiboev
    Sheriff Tiraspol bytter ut Jasurbek Yakhshiboev med Bruno. Dette er det første byttet som Yurii Vernydub gjør i dagens kamp.
    57'
    Frisparket tildelt Real Madrid er farlig nær Sheriff Tiraspols målområde.
    58'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Real Madrid...
    65'
    Real Madrid scorer på straffe!
    Real Madrid 1 - 1 Sheriff Tiraspol
    Mål: Karim Benzema
    Karim Benzema utligner til 1-1 etter et velplassert straffespark.
    65'
    Spillerbytte - Real Madrid
    Inn: Rodrygo
    Ut: Nacho
    Bytte for Real Madrid. Rodrygo kommer inn for Nacho på Santiago Bernabeu.
    66'
    Inn: Luka Modric
    Ut: Casemiro
    Carlo Ancelotti (Real Madrid) gjør sitt andre bytte for dagen. Luka Modric erstatter Casemiro.
    66'
    Inn: Luka Jovic
    Ut: Eden Hazard
    Carlo Ancelotti gjør dagens tredje bytte i Madrid, når han tar ut Eden Hazard og setter inn Luka Jovic.
    66'
    Inn: Toni Kroos
    Ut: Miguel Gutierrez
    Carlo Ancelotti gjør dagens fjerde bytte i Madrid, når han tar ut Miguel Gutierrez Miguel Gutierrez og setter inn Toni Kroos.
    67'
    Målsjanse på Santiago Bernabeu! Vinicius Junior fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    69'
    69'
    Lawrence Visser tildeler Real Madrid en corner. David Alaba sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    69'
    Dommer Lawrence Visser ser at linjemannen løfter flagget, og Sheriff Tiraspols Bruno blåses av for offside.
    73'
    Vinicius Junior (Real Madrid) løfter inn en corner fra venstre på Santiago Bernabeu.
    74'
    Luka Modric
    Sjanse til Real Madrid! Luka Modric er nær ved å score, men keeper redder.
    75'
    75'
    Giorgos Athanasiadis (Sheriff Tiraspol) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Santiago Bernabeu.
    75'
    Sheriff Tiraspol slipper å klare seg uten Giorgos Athanasiadis som kommer tilbake på banen igjen.
    76'
    Toni Kroos (Real Madrid) slår en corner fra høyre side på Santiago Bernabeu.
    76'
    Sjanse i Madrid! Eder Militao (Real Madrid) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    76'
    76'
    Inn: Keston Julien
    Ut: Frank Castaneda
    Frank Castaneda (Sheriff Tiraspol) erstattes av Keston Julien.
    77'
    81'
    Luka Jovic
    Luka Jovic (Real Madrid) får et gult kort av dommer Lawrence Visser.
    81'
    Rodrygo
    Real Madrid angriper i Madrid. Rodrygo fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    Sebastien Thill
    Sebastien Thill (Sheriff Tiraspol) avanserer forover på Santiago Bernabeu. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    83'
    Real Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    83'
    I Madrid slår Rodrygo en corner fra høyre.
    87'
    87'
    Luka Jovic
    Real Madrid angriper i Madrid. Luka Jovic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    88'
    88'
    Real Madrid 1 - 2 Sheriff Tiraspol
    Mål: Sebastien Thill
    Mål! Sebastien Thill gir Sheriff Tiraspol ledelsen 1-2 i Madrid.
    90'
    Sebastien Thill (Sheriff Tiraspol) mottar sitt første gule kort for dagen på Santiago Bernabeu.
    90'
    I Madrid slår Toni Kroos en corner fra venstre.
    90'+1
    Real Madrid angriper på Santiago Bernabeu. Eder Militao header utenfor.
    90'+2
    Inn: Boban Nikolov
    Ut: Dimitrios Kolovos
    Yurii Vernydub (Sheriff Tiraspol) gjør sitt tredje bytte for dagen. Boban Nikolov erstatter Dimitrios Kolovos.
    90'+2
    Lawrence Visser tildeler Real Madrid en corner. Luka Modric sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+5
    Real Madrid angriper. Vinicius Junior får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    90'+6
    90'+6
    Real Madrid fosser forover og Karim Benzema fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.