653
606
    Dagens kamp på Santiago Bernabeu i Madrid er i gang.
    Lucas Boye
    Elche CF avanserer forover i Madrid. Lucas Boye avslutter, men treffer ikke mål.
    5'
    Vinicius Junior
    Sjanse i Madrid! Vinicius Junior (Real Madrid) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    11'
    Elche CF, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Toni Kroos
    Toni Kroos (Real Madrid) kommer seg fri på Santiago Bernabeu, men avslutningen går utenfor.
    14'
    Ricardo De Burgos Bengoechea tildeler Elche CF en corner. Gerard Gumbau sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Elche CF på egen banehalvdel.
    17'
    Gerard Gumbau (Elche CF) slår en corner fra venstre side på Santiago Bernabeu.
    18'
    I Madrid slår Toni Kroos en corner fra høyre.
    19'
    Casemiro
    Målsjanse på Santiago Bernabeu! Casemiro fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    20'
    20'
    Frispark for Real Madrid på egen banehalvdel.
    20'
    Tete Morente ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    21'
    Spillerbytte - Elche CF
    Inn: Fidel
    Ut: Tete Morente
    Elche CF bytter ut Tete Morente som ikke ser ut til å kunne fortsette. Francisco blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Fidel.
    24'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Real Madrid.
    25'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Real Madrid like utenfor Elche CF-området.
    26'
    Karim Benzema
    Real Madrid fosser forover og Karim Benzema fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    27'
    27'
    Casemiro
    Casemiro (Real Madrid) avanserer forover på Santiago Bernabeu. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    30'
    30'
    Frispark til Elche CF på halvdelen til Real Madrid.
    30'
    Real Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Real Madrid har fått straffespark på Santiago Bernabeu!
    32'
    Real Madrid fikk tildelt et straffespark som Karim Benzema mislyktes med å sette i mål!
    33'
    Karim Benzema (Real Madrid) kommer til en målsjanse på Santiago Bernabeu, men klarer ikke å score.
    33'
    Toni Kroos (Real Madrid) løfter inn en corner fra venstre på Santiago Bernabeu.
    35'
    Casemiro
    I Madrid header Casemiro (Real Madrid) mot mål, men ballen går utenfor.
    35'
    Dommer Ricardo De Burgos Bengoechea venter med å sette i gang spillet fordi Pere Milla ligger nede.
    36'
    Pere Milla er på beina igjen og fortsetter kampen på Santiago Bernabeu.
    38'
    I Madrid slår Gerard Gumbau en corner fra venstre.
    39'
    Frispark Elche CF.
    40'
    Mål for Elche CF!
    Real Madrid 0 - 1 Elche CF
    Mål: Lucas Boye
    Målgivende: Fidel
    Lucas Boye header ballen i mål og Elche CF tar ledelsen 0-1 på Santiago Bernabeu. Flott spill fra Fidel før målet.
    42'
    Ferland Mendy
    Målsjanse! Ferland Mendy (Real Madrid) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    44'
    Real Madrid angriper i Madrid. Karim Benzema avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+2
    45'+2
    Elche CF må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Real Madrid.
    45'+3
    Toni Kroos
    Sjanse til Real Madrid! Toni Kroos er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+4
    45'+4
    Ricardo De Burgos Bengoechea tildeler Real Madrid en corner. Toni Kroos sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+4
    Casemiro
    I Madrid får Casemiro (Real Madrid) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    45'+4
    45'+4
    Elche CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    46'
    Toni Kroos (Real Madrid) slår en corner fra venstre side på Santiago Bernabeu.
    47'
    49'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Real Madrid på egen banehalvdel.
    50'
    VAR sjekker om det er straffe til Real Madrid
    52'
    Ingen straffe til Real Madrid
    52'
    Gult kort til Real Madrid
    Eder Militao
    Eder Militao (Real Madrid) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    54'
    Frispark for Elche CF på egen banehalvdel.
    54'
    55'
    Gult kort til Elche CF
    Fidel
    Dommer Ricardo De Burgos Bengoechea viser Fidel (Elche CF) det gule kortet.
    55'
    Spillerbytte - Real Madrid
    Inn: Luka Jovic
    Ut: Karim Benzema
    Bytte for Real Madrid. Luka Jovic kommer inn for Karim Benzema på Santiago Bernabeu.
    58'
    I Madrid har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    61'
    Toni Kroos
    Real Madrid angriper i Madrid. Toni Kroos fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    Frispark Real Madrid.
    63'
    Inn: Rodrygo
    Ut: Toni Kroos
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Madrid. Inn kommer Rodrygo, mens Toni Kroos tar plass på benken.
    64'
    En av Real Madrids spillere går i offside.
    65'
    66'
    I Madrid har et frispark blitt tildelt bortelag.
    66'
    Lucas Vazquez
    Sjanse! Real Madrid avanserer forover, men Lucas Vazquez avslutter utenfor.
    69'
    70'
    Real Madrid angriper, men avslutningen til Vinicius Junior går utenfor.
    71'
    72'
    Dommer Ricardo De Burgos Bengoechea gir Vinicius Junior (Real Madrid) et gult kort.
    72'
    Lucas Boye
    Lucas Boye (Elche CF) header ballen mot mål, men Real Madrid klarerer.
    73'
    Real Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    73'
    75'
    76'
    Real Madrid 0 - 2 Elche CF
    Mål: Pere Milla
    Målgivende: Lucas Boye
    Mål! Pere Milla øker Elche CFs ledelse til 0-2 på Santiago Bernabeu. Lucas Boye sto for den målgivende pasningen.
    76'
    Lucas Vazquez (Real Madrid) løfter inn en corner fra høyre på Santiago Bernabeu.
    78'
    Casemiro
    Casemiro header i tverrliggeren! Nære på for Real Madrid.
    78'
    Inn: Isco
    Ut: Eden Hazard
    Eden Hazard (Real Madrid) erstattes av Isco.
    79'
    Inn: Federico Valverde
    Ut: Lucas Vazquez
    Real Madrid gjør sitt fjerde bytte. Lucas Vazquez erstattes av Federico Valverde.
    79'
    I Madrid slår Luka Modric en corner fra venstre.
    81'
    81'
    Dommeren dømmer straffe til Real Madrid
    82'
    Real Madrid har fått straffespark i Madrid!
    82'
    Real Madrid scorer på straffe!
    Real Madrid 1 - 2 Elche CF
    Mål: Luka Modric
    Luka Modric banker inn et straffespark på Santiago Bernabeu og reduserer dermed til 1-2 for Real Madrid.
    82'
    Rodrygo
    Rodrygo (Real Madrid) fyrer av et skudd som går utenfor.
    86'
    Isco (Real Madrid) løfter inn en corner fra høyre på Santiago Bernabeu.
    86'
    Isco (Real Madrid) slår en corner fra venstre side på Santiago Bernabeu.
    87'
    Inn: Josan
    Ut: Lucas Perez
    Francisco gjør dagens andre bytte i Madrid, når han tar ut Lucas Perez og setter inn Josan.
    88'
    Ricardo De Burgos Bengoechea tildeler Real Madrid en corner. Rodrygo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    89'
    89'
    90'+1
    Real Madrid angriper. Vinicius Junior får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    90'+1
    90'+1
    Mål for Real Madrid!
    Real Madrid 2 - 2 Elche CF
    Mål: Eder Militao
    Målgivende: Vinicius Junior
    Mål! Eder Militao (Real Madrid) utligner til 2-2 med en velplassert heading. Vinicius Junior var nest sist på ballen.