Frispark til Real Madrid på halvdelen til Celta de Vigo.
    Mål for Celta Vigo!
    Real Madrid 0 - 1 Celta Vigo
    Mål: Santi Mina
    Målgivende: Iago Aspas
    Mål! Celta de Vigo tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Santi Mina på Santiago Bernabeu. Iago Aspas sto for den målgivende pasningen.
    4'
    Jose Maria Sanchez Martinez signaliserer et frispark til Real Madrid like utenfor Celta de Vigo-området.
    6'
    Luka Modric (Real Madrid) slår en corner fra høyre side på Santiago Bernabeu.
    7'
    Miguel Gutierrez
    I Madrid får Miguel Gutierrez Miguel Gutierrez (Real Madrid) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    8'
    Celta Vigo, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Jose Maria Sanchez Martinez tildeler Real Madrid en corner. Eden Hazard sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    10'
    Karim Benzema (Real Madrid) løfter inn en corner fra venstre på Santiago Bernabeu.
    12'
    Real Madrids Karim Benzema blåses av for offside på Santiago Bernabeu.
    13'
    Casemiro
    Casemiro (Real Madrid) kommer til en målsjanse på Santiago Bernabeu, men klarer ikke å score.
    14'
    Eden Hazard
    Målsjanse på Santiago Bernabeu! Eden Hazard fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    15'
    15'
    Frispark for Celta de Vigo på egen banehalvdel.
    18'
    Celta de Vigo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    I Madrid slår Iago Aspas en corner fra høyre.
    20'
    Jose Maria Sanchez Martinez signaliserer et frispark til Celta de Vigo.
    20'
    Eden Hazard
    Real Madrid fosser forover og Eden Hazard fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    23'
    23'
    Mål for Real Madrid!
    Real Madrid 1 - 1 Celta Vigo
    Mål: Karim Benzema
    Målgivende: Federico Valverde
    Mål! Karim Benzema utligner til 1-1. Federico Valverde var nest sist på ballen.
    24'
    Jose Maria Sanchez Martinez signaliserer et frispark til Real Madrid på egen banehalvdel.
    27'
    Real Madrid 1 - 2 Celta Vigo
    Mål: Franco Cervi
    Franco Cervi dundrer ballen i mål og Celta de Vigo tar ledelsen 1-2 på Santiago Bernabeu.
    31'
    Gult kort til Real Madrid
    Nacho
    Dommeren gir Nacho (Real Madrid) et gult kort.
    32'
    33'
    Jose Maria Sanchez Martinez signaliserer et frispark til Celta de Vigo på egen banehalvdel.
    36'
    Offside! Karim Benzema (Real Madrid) er alene igjennom, men dommer Jose Maria Sanchez Martinez ser at linjemannen er oppe med flagget.
    39'
    Celta de Vigo må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Real Madrid.
    39'
    Real Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Frisparket tildelt Real Madrid er farlig nær Celta de Vigos målområde.
    43'
    Gult kort til Celta Vigo
    Jeison Murillo
    Jeison Murillo (Celta de Vigo) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    43'
    Frispark i en god posisjon for Real Madrid!
    44'
    Jose Maria Sanchez Martinez tildeler Celta de Vigo en corner. Denis Suarez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+1
    Spillerbytte - Celta Vigo
    Inn: Fran Beltran
    Ut: Renato Tapia
    Celta de Vigo gjør sitt første bytte. Renato Tapia erstattes av Fran Beltran.
    46'
    Real Madrid 2 - 2 Celta Vigo
    Målgivende: Miguel Gutierrez
    Karim Benzema (Real Madrid) utligner med en heading på Santiago Bernabeu. Stillingen er nå 2-2. Flott spill fra Miguel Gutierrez Miguel Gutierrez før målet.
    46'
    47'
    Kan Real Madrid utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    51'
    51'
    Dommer Jose Maria Sanchez Martinez ser at linjemannen løfter flagget, og Real Madrids Vinicius Junior blåses av for offside.
    52'
    Inn: Augusto Solari
    Ut: Brais Mendez
    Celta de Vigo bytter ut Brais Mendez med Augusto Solari. Dette er det andre byttet som Eduardo Coudet gjør i dagens kamp.
    52'
    Santi Mina
    Sjanse i Madrid! Santi Mina (Celta de Vigo) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    53'
    Real Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    Real Madrid 3 - 2 Celta Vigo
    Mål: Vinicius Junior
    Målgivende: Karim Benzema
    I Madrid tar Real Madrid ledelsen 3-2 etter et mål av Vinicius Junior. Det er en fin assist fra Karim Benzema.
    55'
    Vinicius Junior
    Dommer Jose Maria Sanchez Martinez viser Vinicius Junior (Real Madrid) det gule kortet.
    55'
    Frispark for Real Madrid på egen banehalvdel.
    56'
    Iago Aspas
    Celta de Vigo angriper i Madrid. Iago Aspas avslutter på mål, men greier ikke å score.
    57'
    57'
    58'
    59'
    Nestor Araujo
    Nestor Araujo (Celta de Vigo) pådrar seg et gult kort.
    62'
    I Madrid har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    63'
    Inn: Nolito
    Ut: Franco Cervi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Celta de Vigo. Inn kommer Nolito, mens Franco Cervi tar plass på benken.
    63'
    Inn: Thiago Galhardo
    Ut: Santi Mina
    Santi Mina (Celta de Vigo) erstattes av Thiago Galhardo.
    63'
    Frispark Real Madrid.
    63'
    Augusto Solari
    Augusto Solari (Celta de Vigo) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    63'
    Spillerbytte - Real Madrid
    Inn: Eduardo Camavinga
    Ut: Eden Hazard
    Real Madrid bytter ut Eden Hazard med Eduardo Camavinga.
    65'
    Vinicius Junior (Real Madrid) avanserer forover på Santiago Bernabeu. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    66'
    66'
    Luka Modric (Real Madrid) løfter inn en corner fra venstre på Santiago Bernabeu.
    67'
    Real Madrid 4 - 2 Celta Vigo
    Mål: Eduardo Camavinga
    I Madrid øker Real Madrid ledelsen til 4-2 takket være et mål av Eduardo Camavinga.
    72'
    Nolito
    Celta de Vigo angriper i Madrid. Nolito fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    75'
    77'
    I Madrid slår Denis Suarez en corner fra høyre.
    78'
    Fran Beltran
    Fran Beltran (Celta de Vigo) kommer seg fri på Santiago Bernabeu, men avslutningen går utenfor.
    78'
    Inn: Marco Asensio
    Ut: Luka Modric
    Carlo Ancelotti gjør dagens andre bytte i Madrid, når han tar ut Luka Modric og setter inn Marco Asensio.
    78'
    Marco Asensio (Real Madrid) slår en corner fra venstre side på Santiago Bernabeu.
    81'
    83'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Real Madrid får straffe av Jose Maria Sanchez Martinez på Santiago Bernabeu.
    86'
    Real Madrid scorer på straffe!
    Real Madrid 5 - 2 Celta Vigo
    Karim Benzema banker inn et straffespark på Santiago Bernabeu! Real Madrid øker dermed ledelsen til 5-2.
    87'
    Inn: Rodrygo
    Ut: Vinicius Junior
    Carlo Ancelotti (Real Madrid) gjør sitt tredje bytte for dagen. Rodrygo erstatter Vinicius Junior.
    89'
    Inn: Marcelo
    Ut: Miguel Gutierrez
    Bytte for Real Madrid. Marcelo kommer inn for Miguel Gutierrez Miguel Gutierrez på Santiago Bernabeu.
    89'
    Inn: Joseph Aidoo
    Ut: Jeison Murillo
    Celta de Vigo bytter ut Jeison Murillo med Joseph Aidoo. Dette er det femte byttet som Eduardo Coudet gjør i dagens kamp.
    89'
    I Madrid har et frispark blitt tildelt bortelag.
    89'
    Jose Maria Sanchez Martinez tildeler Real Madrid en corner. Marco Asensio sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+3
    Karim Benzema (Real Madrid) slår en corner fra venstre side på Santiago Bernabeu.
    90'+3
    Eder Militao
    Eder Militao (Real Madrid) avanserer forover på Santiago Bernabeu. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.