1-0
816
523
    Isidro Diaz de Mera Escuderos tildeler Real Madrid en corner. Marco Asensio sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    5'
    Karim Benzema
    Karim Benzema (Real Madrid) header ballen mot mål, men Athletic Bilbao klarerer.
    7'
    Athletic Bilbao, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos signaliserer et frispark til Real Madrid på egen banehalvdel.
    8'
    Toni Kroos (Real Madrid) løfter inn en corner fra venstre på Santiago Bernabeu.
    9'
    Real Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Real Madrid fosser forover og Karim Benzema fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    12'
    12'
    Toni Kroos (Real Madrid) slår en corner fra venstre side på Santiago Bernabeu.
    12'
    Frispark for Athletic Bilbao på egen banehalvdel.
    13'
    I Madrid slår Toni Kroos en corner fra venstre.
    16'
    Frisparket tildelt Athletic Bilbao er farlig nær Real Madrids målområde.
    18'
    Inigo Lekue
    Athletic Bilbao angriper i Madrid. Inigo Lekue fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    19'
    Frispark for Real Madrid på egen banehalvdel.
    20'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos signaliserer et frispark til Athletic Bilbao på egen banehalvdel.
    22'
    I Madrid slår Iker Muniain en corner fra høyre.
    24'
    Marco Asensio
    Sjanse i Madrid! Marco Asensio (Real Madrid) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    25'
    25'
    Athletic Bilbao tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Frispark til Athletic Bilbao på halvdelen til Real Madrid.
    26'
    Raul Garcia
    Raul Garcia (Athletic Bilbao) prøver å heade ballen i mål på Santiago Bernabeu, men mislykkes.
    27'
    Real Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Karim Benzema (Real Madrid) kommer seg fri på Santiago Bernabeu, men avslutningen går utenfor.
    28'
    29'
    31'
    Gult kort til Athletic Bilbao
    Oier Zarraga
    Oier Zarraga (Athletic Bilbao) pådrar seg et gult kort.
    31'
    Iker Muniain (Athletic Bilbao) løfter inn en corner fra høyre på Santiago Bernabeu.
    33'
    Unai Nunez
    Unai Nunez (Athletic Bilbao) kommer til en målsjanse på Santiago Bernabeu, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    33'
    Toni Kroos
    Målsjanse på Santiago Bernabeu! Toni Kroos fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    37'
    37'
    38'
    Toni Kroos
    Målsjanse til Real Madrid! Toni Kroos treffer mål, men keeper redder.
    39'
    39'
    Mål for Real Madrid!
    Real Madrid 1 - 0 Athletic Bilbao
    Mål: Karim Benzema
    Målgivende: Luka Modric
    Karim Benzema dundrer ballen i mål og Real Madrid tar ledelsen 1-0 på Santiago Bernabeu. Det er en fin assist fra Luka Modric.
    40'
    Frispark i en god posisjon for Real Madrid!
    43'
    Inigo Lekue
    Inigo Lekue (Athletic Bilbao) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    43'
    Lucas Vazquez
    Real Madrid avanserer forover i Madrid. Lucas Vazquez avslutter, men treffer ikke mål.
    44'
    45'+2
    Spillerbytte - Athletic Bilbao
    Inn: Oscar De Marcos
    Ut: Inigo Lekue
    Marcelino gjør dagens første bytte i Madrid, når han tar ut Inigo Lekue og setter inn Oscar De Marcos.
    46'
    Oier Zarraga (Athletic Bilbao) kommer til en målsjanse på Santiago Bernabeu, men klarer ikke å score.
    48'
    50'
    50'
    52'
    En av Real Madrids spillere blir avblåst for offside.
    53'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos tildeler Athletic Bilbao en corner. Iker Muniain sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    54'
    Toni Kroos
    Real Madrid angriper i Madrid. Toni Kroos fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    Real Madrid angriper, men avslutningen til Lucas Vazquez går utenfor.
    56'
    56'
    Inaki Williams
    Sjanse til Athletic Bilbao! Inaki Williams er nær ved å score, men keeper redder.
    59'
    59'
    60'
    Iker Muniain (Athletic Bilbao) slår en corner fra høyre side på Santiago Bernabeu.
    61'
    61'
    Offside! Karim Benzema (Real Madrid) er alene igjennom, men dommer Isidro Diaz de Mera Escuderos ser at linjemannen er oppe med flagget.
    62'
    63'
    Raul Garcia
    Raul Garcia (Athletic Bilbao) header mot mål, men ballen går utenfor.
    63'
    Inn: Nicholas Williams
    Ut: Unai Vencedor
    Bytte for Athletic Bilbao. Nicholas Williams kommer inn for Unai Vencedor på Santiago Bernabeu.
    64'
    Spillerbytte - Real Madrid
    Inn: Rodrygo
    Ut: Marco Asensio
    Real Madrid bytter ut Marco Asensio med Rodrygo. Dette er det første byttet som Carlo Ancelotti gjør i dagens kamp.
    64'
    I Madrid slår Toni Kroos en corner fra høyre.
    68'
    Real Madrid må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Athletic Bilbao.
    68'
    Gult kort til Real Madrid
    Luka Modric
    Luka Modric (Real Madrid) får et gult kort av dommer Isidro Diaz de Mera Escuderos.
    68'
    Inn: Oihan Sancet Tirapu
    Ut: Raul Garcia
    Athletic Bilbao bytter ut Raul Garcia med Oihan Sancet Tirapu.
    70'
    Inn: Alex Berenguer
    Ut: Iker Muniain
    Marcelino (Athletic Bilbao) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Alex Berenguer erstatter Iker Muniain.
    70'
    Inn: Federico Valverde
    Ut: Luka Modric
    Bytte for Real Madrid. Federico Valverde kommer inn for Luka Modric på Santiago Bernabeu.
    70'
    75'
    Oihan Sancet Tirapu
    Athletic Bilbao angriper. Oihan Sancet Tirapu får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    76'
    76'
    Dommer Isidro Diaz de Mera Escuderos gir Inaki Williams (Athletic Bilbao) et gult kort.
    77'
    Casemiro
    Casemiro (Real Madrid) mottar sitt første gule kort for dagen på Santiago Bernabeu.
    77'
    77'
    Sjanse! Athletic Bilbao avanserer forover, men Inaki Williams avslutter utenfor.
    80'
    Inn: Eduardo Camavinga
    Ut: Toni Kroos
    Real Madrid gjør sitt tredje bytte. Toni Kroos erstattes av Eduardo Camavinga.
    80'
    Inn: Nacho
    Ut: Lucas Vazquez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Madrid. Inn kommer Nacho, mens Lucas Vazquez tar plass på benken.
    80'
    Inn: Mikel Vesga
    Ut: Dani Garcia
    Dani Garcia (Athletic Bilbao) erstattes av Mikel Vesga.
    82'
    I Madrid har et frispark blitt tildelt bortelag.
    84'
    Oier Zarraga (Athletic Bilbao) kommer seg fri på Santiago Bernabeu, men avslutningen går utenfor.
    86'
    86'
    Real Madrid angriper, men blir avblåst for offside.
    87'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos tildeler Athletic Bilbao en corner. Alex Berenguer sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    89'
    Yeray Alvarez
    I Madrid header Yeray Alvarez (Athletic Bilbao) mot mål, men ballen går utenfor.