Deportivo Alaves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    I Madrid har et frispark blitt tildelt bortelag.
    4'
    Gonzalo Escalante
    Deportivo Alaves angriper. Gonzalo Escalante får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    4'
    Real Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Real Madrids Vinicius Junior blåses av for offside på Santiago Bernabeu.
    6'
    Marco Asensio (Real Madrid) slår en corner fra venstre side på Santiago Bernabeu.
    8'
    Eder Militao
    Eder Militao (Real Madrid) kommer til en målsjanse på Santiago Bernabeu, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    8'
    Marco Asensio
    Real Madrid angriper i Madrid. Marco Asensio avslutter på mål, men greier ikke å score.
    11'
    Deportivo Alaves, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Real Madrid angriper, men Federico Valverde vinkes av for offside.
    12'
    Federico Valverde
    Målsjanse! Federico Valverde (Real Madrid) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    12'
    Offside! Vinicius Junior blir vinket av og Real Madrid må dermed bygge opp et nytt angrep.
    16'
    Dommer Jose Luis Munuera Montero ser at linjemannen løfter flagget, og Real Madrids Karim Benzema blåses av for offside.
    17'
    Jose Luis Munuera Montero signaliserer et frispark til Real Madrid på egen banehalvdel.
    17'
    Jose Luis Munuera Montero signaliserer et frispark til Real Madrid.
    21'
    Karim Benzema
    Sjanse! Real Madrid avanserer forover, men Karim Benzema avslutter utenfor.
    22'
    Jose Luis Munuera Montero tildeler Real Madrid en corner. Luka Modric sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    25'
    Frispark for Deportivo Alaves på egen banehalvdel.
    25'
    Jason
    Jason (Deportivo Alaves) fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    Real Madrid angriper, men avslutningen til Federico Valverde går utenfor.
    29'
    Luis Rioja (Deportivo Alaves) løfter inn en corner fra venstre på Santiago Bernabeu.
    31'
    33'
    Gult kort til Real Madrid
    Luka Modric
    Dommer Jose Luis Munuera Montero viser Luka Modric (Real Madrid) det gule kortet.
    33'
    Luis Rioja
    Målsjanse til Deportivo Alaves! Luis Rioja treffer mål, men keeper redder.
    37'
    37'
    Federico Valverde (Real Madrid) fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    Frispark for Real Madrid på egen banehalvdel.
    42'
    Luka Modric
    Real Madrid fosser forover og Luka Modric fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    42'
    42'
    Jose Luis Munuera Montero signaliserer et frispark til Deportivo Alaves på egen banehalvdel.
    44'
    Frispark til Real Madrid på halvdelen til Deportivo Alaves.
    48'
    Gult kort til Deportivo Alaves
    Mamadou Loum
    Mamadou Loum får gult kort og må stå over en kamp for Deportivo Alaves!
    48'
    David Alaba
    Målsjanse på Santiago Bernabeu! David Alaba fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    49'
    49'
    I Madrid slår Luka Modric en corner fra venstre.
    51'
    Real Madrid angriper på Santiago Bernabeu, men Karim Benzema header utenfor.
    52'
    Luis Rioja
    Målsjanse! Luis Rioja (Deportivo Alaves) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    52'
    Vinicius Junior
    Sjanse i Madrid! Vinicius Junior (Real Madrid) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    55'
    55'
    Offside! Casemiro (Real Madrid) er alene igjennom, men dommer Jose Luis Munuera Montero ser at linjemannen er oppe med flagget.
    57'
    I Madrid slår Marco Asensio en corner fra venstre.
    59'
    Casemiro
    Real Madrid avanserer forover i Madrid. Casemiro avslutter, men treffer ikke mål.
    59'
    61'
    Spillerbytte - Deportivo Alaves
    Inn: Pere Pons
    Ut: Jason
    Deportivo Alaves bytter ut Jason med Pere Pons. Dette er det første byttet som Jose Luis Mendilibar gjør i dagens kamp.
    61'
    Pere Pons
    Sjanse! Deportivo Alaves avanserer forover, men Pere Pons avslutter utenfor.
    61'
    Mål for Real Madrid!
    Real Madrid 1 - 0 Deportivo Alaves
    Mål: Marco Asensio
    Marco Asensio setter ballen i nettet og Real Madrid leder nå 1-0.
    63'
    Nahuel Tenaglia
    Deportivo Alaves angriper, men avslutningen til Facundo Tenaglia går utenfor.
    65'
    Deportivo Alaves angriper, men blir avblåst for offside.
    65'
    Jose Luis Munuera Montero tildeler Real Madrid en corner. Marco Asensio sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    66'
    Marco Asensio (Real Madrid) løfter inn en corner fra venstre på Santiago Bernabeu.
    67'
    Luka Modric (Real Madrid) slår en corner fra høyre side på Santiago Bernabeu.
    67'
    I Madrid header Eder Militao (Real Madrid) mot mål, men ballen går utenfor.
    67'
    Karim Benzema (Real Madrid) fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    68'
    Målsjanse! Vinicius Junior (Real Madrid) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    71'
    Frispark Real Madrid.
    72'
    Inn: Edgar Mendez
    Ut: Gonzalo Escalante
    Deportivo Alaves gjør sitt andre bytte. Gonzalo Escalante erstattes av Edgar Mendez.
    72'
    Inn: Manu Vallejo
    Ut: Luis Rioja
    Deportivo Alaves bytter ut Luis Rioja med Manu Vallejo.
    72'
    74'
    Dani Carvajal
    Sjanse til Real Madrid! Dani Carvajal er nær ved å score, men keeper redder.
    75'
    75'
    Ferland Mendy (Real Madrid) vinkes av for offside i Madrid.
    75'
    Karim Benzema skyter i stolpen! Nære på for Real Madrid.
    77'
    Real Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    78'
    Real Madrid 2 - 0 Deportivo Alaves
    Mål: Vinicius Junior
    Målgivende: Karim Benzema
    Vinicius Junior øker Real Madrids ledelse til 2-0! Det er en fin assist fra Karim Benzema.
    80'
    Spillerbytte - Real Madrid
    Inn: Dani Ceballos
    Ut: Marco Asensio
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Madrid. Inn kommer Dani Ceballos, mens Marco Asensio tar plass på benken.
    82'
    Inn: Rodrygo
    Ut: Luka Modric
    Carlo Ancelotti gjør dagens andre bytte i Madrid, når han tar ut Luka Modric og setter inn Rodrygo.
    82'
    Inn: Ximo Navarro
    Ut: Ruben Duarte
    Ruben Duarte (Deportivo Alaves) erstattes av Ximo Navarro.
    83'
    Inn: Toni Moya
    Ut: Mamadou Loum
    Deportivo Alaves bytter ut Mamadou Loum med Toni Moya.
    83'
    84'
    Real Madrid angriper, men Jose Luis Munuera Montero blåser for offside.
    85'
    Inn: Marcelo
    Ut: Ferland Mendy
    Carlo Ancelotti (Real Madrid) gjør sitt tredje bytte for dagen. Marcelo erstatter Ferland Mendy.
    85'
    Inn: Eden Hazard
    Ut: Vinicius Junior
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Madrid. Inn kommer Eden Hazard, mens Vinicius Junior tar plass på benken.
    85'
    Inn: Lucas Vazquez
    Ut: Dani Carvajal
    Real Madrid gjør sitt femte bytte. Dani Carvajal erstattes av Lucas Vazquez.
    87'
    87'
    I Madrid har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    88'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Real Madrid får straffe av Jose Luis Munuera Montero på Santiago Bernabeu.