I Sevilla har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    1'
    Frispark i en god posisjon for Real Betis Balompie!
    2'
    Manu Trigueros
    Målsjanse på Benito Villamarin! Manu Trigueros fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    3'
    Real Betis, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Manu Trigueros (Villarreal) slår en corner fra venstre side på Benito Villamarin.
    4'
    Javier Ontiveros
    Javier Ontiveros (Villarreal) avanserer forover på Benito Villamarin. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    4'
    4'
    Villarreal har fått straffespark i Sevilla!
    5'
    Jesus Gil Manzano tildeler Villarreal en corner. Manu Trigueros sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    5'
    Gult kort til Real Betis
    Marc Bartra
    Dommer Jesus Gil Manzano viser Marc Bartra (Real Betis Balompie) det gule kortet.
    5'
    Villarreal scorer på straffe!
    Real Betis 0 - 1 Villarreal
    Mål: Gerard Moreno
    Mål! Villarreal tar ledelsen 0-1 takket være et straffespark av Gerard Moreno.
    7'
    Andres Guardado
    Sjanse! Real Betis Balompie avanserer forover, men Andres Guardado avslutter utenfor.
    9'
    Real Betis Balompie fosser fremover, men Jesus Gil Manzano blåser for offside på Benito Villamarin.
    11'
    Real Betis Balompie tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Javier Ontiveros (Villarreal) fyrer av et skudd som går utenfor.
    14'
    Frispark til Real Betis Balompie på halvdelen til Villarreal.
    14'
    En av Real Betis Balompies spillere blir avblåst for offside på Benito Villamarin.
    15'
    Målet til Real Betis sjekkes av VAR
    16'
    Målet til Real Betis blir annullert
    17'
    Jesus Gil Manzano signaliserer et frispark til Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    19'
    Frispark for Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    21'
    Jesus Gil Manzano signaliserer et frispark til Real Betis Balompie.
    21'
    Real Betis Balompie angriper i Sevilla, men blir avblåst for offside.
    23'
    Jesus Gil Manzano signaliserer et frispark til Villarreal på egen banehalvdel.
    25'
    Frispark Real Betis Balompie.
    25'
    Nabil Fekir
    Sjanse i Sevilla! Nabil Fekir (Real Betis Balompie) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    26'
    Villarreal, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Mål for Villarreal!
    Real Betis 0 - 2 Villarreal
    Målgivende: Carlos Bacca
    I Sevilla øker Villarreal ledelsen til 0-2 takket være et mål av Gerard Moreno. Carlos Bacca sto for den målgivende pasningen.
    30'
    35'
    Sergio Canales (Real Betis Balompie) løfter inn en corner fra venstre på Benito Villamarin.
    36'
    Marc Bartra
    Real Betis Balompie angriper på Benito Villamarin. Marc Bartra header utenfor.
    37'
    Frispark for Villarreal på egen banehalvdel.
    37'
    Villarreal angriper, men Jesus Gil Manzano blåser for offside.
    38'
    Nabil Fekir
    Målsjanse! Nabil Fekir (Real Betis Balompie) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    41'
    42'
    Borja Iglesias
    Real Betis Balompie angriper i Sevilla. Borja Iglesias fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    45'
    45'+1
    Villarreal tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    Nabil Fekir
    Nabil Fekir (Real Betis Balompie) får et gult kort av dommer Jesus Gil Manzano.
    45'+1
    45'+3
    Andre gule kort til Real Betis
    Nabil Fekir
    Nabil Fekir (Real Betis Balompie) må forlate banen etter å ha mottatt sitt andre gule kort i kampen.
    45'+3
    Spillerbytte - Real Betis
    Inn: Juanmi
    Ut: Marc Bartra
    Real Betis Balompie bytter ut Marc Bartra med Juanmi.
    46'
    46'
    49'
    Real Betis Balompie avanserer forover i Sevilla. Borja Iglesias avslutter, men treffer ikke mål.
    50'
    Frispark til Villarreal på halvdelen til Real Betis Balompie.
    54'
    54'
    Spillerbytte - Villarreal
    Inn: Paco Alcacer
    Ut: Gerard Moreno
    Villarreal gjør sitt første bytte. Gerard Moreno erstattes av Paco Alcacer.
    55'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt bortelag.
    59'
    60'
    Villarreal fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    61'
    Skudd på mål, Villarreal
    62'
    62'
    Frispark Villarreal.
    63'
    Inn: Carles Alena
    Ut: Sergio Canales
    Alexis (Real Betis Balompie) gjør sitt andre bytte for dagen. Carles Alena erstatter Sergio Canales.
    63'
    Inn: Santi Cazorla
    Ut: Moi Gomez
    Javier Calleja gjør dagens andre bytte i Sevilla, når han tar ut Moi Gomez og setter inn Santi Cazorla.
    64'
    Skudd utenfor mål, Villarreal
    64'
    Inn: Bruno Soriano
    Ut: Andre-Frank Zambo Anguissa
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Villarreal. Inn kommer Bruno Soriano, mens Andre-Frank Zambo Anguissa tar plass på benken.
    64'
    Kan Real Betis Balompie utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    69'
    Gult kort til Villarreal
    Alberto Moreno
    Dommeren gir Alberto Moreno (Villarreal) et gult kort.
    69'
    Carlos Bacca
    Carlos Bacca (Villarreal) kommer til en målsjanse på Benito Villamarin, men klarer ikke å score.
    73'
    I Sevilla slår Javier Ontiveros en corner fra høyre.
    75'
    76'
    En av Villarreals spillere blir avblåst for offside på Benito Villamarin.
    76'+2
    Inn: Joaquin
    Ut: Andres Guardado
    Andres Guardado (Real Betis Balompie) erstattes av Joaquin.
    78'
    Inn: Cristian Tello
    Ut: Borja Iglesias
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Betis Balompie. Inn kommer Cristian Tello, mens Borja Iglesias tar plass på benken.
    78'
    79'
    Inn: Manu Morlanes
    Ut: Manu Trigueros
    Villarreal bytter ut Manu Trigueros med Manu Morlanes. Dette er det fjerde byttet som Javier Calleja gjør i dagens kamp.
    80'
    Inn: Samuel Chukwueze
    Ut: Carlos Bacca
    Bytte for Villarreal. Samuel Chukwueze kommer inn for Carlos Bacca på Benito Villamarin.
    80'
    Det blir farlig! Frispark for Villarreal er nær straffområde.
    81'
    Guido Rodriguez
    Dommer Jesus Gil Manzano gir Guido Rodriguez (Real Betis Balompie) et gult kort.
    81'
    Santi Cazorla
    Villarreal angriper, men avslutningen til Santi Cazorla går utenfor.
    83'
    Jesus Gil Manzano tildeler Villarreal en corner. Santi Cazorla sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    84'
    Joaquin
    Real Betis Balompie angriper i Sevilla. Joaquin fyrer av et skudd som går utenfor.
    85'
    87'
    Inn: Edgar Gonzalez
    Ut: Guido Rodriguez
    Real Betis Balompie bytter ut Guido Rodriguez med Edgar Gonzalez.
    87'
    Paco Alcacer
    Paco Alcacer (Villarreal) kommer til en målsjanse på Benito Villamarin, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    88'
    Carles Alena
    Real Betis Balompie angriper. Carles Alena får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    89'
    89'
    Villarreal fosser forover og Javier Ontiveros fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.