Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Sevilla FC.
    1'
    Gult kort til Real Betis
    Nabil Fekir
    Nabil Fekir (Real Betis Balompie) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    1'
    Nabil Fekir (Real Betis Balompie) slår en corner fra venstre side på Benito Villamarin.
    9'
    Edgar Gonzalez
    Sjanse i Sevilla! Edgar Gonzalez (Real Betis Balompie) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    9'
    Sevilla, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Nabil Fekir (Real Betis Balompie) løfter inn en corner fra høyre på Benito Villamarin.
    10'
    German Pezzella
    I Sevilla får German Pezzella (Real Betis Balompie) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    10'
    10'
    Nabil Fekir
    Målsjanse! Nabil Fekir (Real Betis Balompie) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    12'
    Frispark Real Betis Balompie.
    13'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    14'
    Frispark for Sevilla FC på egen banehalvdel.
    14'
    Frispark til Real Betis Balompie på halvdelen til Sevilla FC.
    17'
    Real Betis Balompie angriper og Edgar Gonzalez får avsluttet. Headingen treffer ikke Sevilla FC-målet.
    18'
    Guido Rodriguez
    Real Betis Balompie angriper i Sevilla. Guido Rodriguez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    20'
    20'
    Borja Iglesias
    Real Betis Balompie angriper i Sevilla. Borja Iglesias fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    Gult kort til Sevilla
    Lucas Ocampos
    Lucas Ocampos (Sevilla FC) får et gult kort av dommer Ricardo De Burgos Bengoechea.
    23'
    Real Betis Balompie tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Dommer Ricardo De Burgos Bengoechea venter med å sette i gang spillet fordi Alex Moreno ligger nede.
    24'
    Spillet på Benito Villamarin er stoppet midlertidig fordi Lucas Ocampos ligger nede.
    24'
    Ricardo De Burgos Bengoechea tildeler Real Betis Balompie en corner. Nabil Fekir sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    27'
    Lucas Ocampos er tilbake på banen igjen.
    27'
    Alex Moreno er tilbake i kampen igjen.
    27'
    Real Betis Balompie angriper. Borja Iglesias får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    28'
    28'
    Målet til Real Betis sjekkes av VAR
    31'
    Målet til Real Betis blir annullert
    32'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    32'
    Hector Bellerin (Real Betis Balompie) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Benito Villamarin.
    32'
    I Sevilla slår Nabil Fekir en corner fra venstre.
    33'
    Guido Rodriguez (Real Betis Balompie) header utenfor.
    33'
    Hector Bellerin ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Sevilla.
    35'
    Mål for Sevilla!
    Real Betis 0 - 1 Sevilla
    Mål: Papu Gomez
    Målgivende: Oliver Torres
    Mål! Papu Gomez gir Sevilla FC en 0-1 ledelse. Oliver Torres var nest sist på ballen.
    35'
    37'
    Real Betis Balompie angriper, men avslutningen til Guido Rodriguez går utenfor.
    38'
    39'
    Mål for Real Betis!
    Real Betis 1 - 1 Sevilla
    Mål: Nabil Fekir
    Mål! Nabil Fekir utligner for Real Betis Balompie. Stillingen er dermed 1-1 i Sevilla.
    39'
    Spillerbytte - Real Betis
    Inn: Youssouf Sabaly
    Ut: Hector Bellerin
    Real Betis Balompie bytter ut Hector Bellerin med Youssouf Sabaly. Dette er det andre byttet som Manuel Pellegrini gjør i dagens kamp.
    39'
    Spillerbytte - Sevilla
    Inn: Marcos Acuna
    Ut: Joan Jordan
    Joan Jordan (Sevilla FC) erstattes av Marcos Acuna.
    39'
    Inn: Jules Kounde
    Ut: Nemanja Gudelj
    Sevilla FC gjør sitt sjette bytte. Nemanja Gudelj erstattes av Jules Kounde.
    39'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Real Betis Balompie.
    43'
    44'
    45'
    Offside! Juanmi blir vinket av og Real Betis Balompie må dermed bygge opp et nytt angrep.
    45'
    Real Betis Balompie angriper, men Nabil Fekir vinkes av for offside.
    45'+1
    45'+2
    Ivan Rakitic (Sevilla FC) slår en corner fra venstre side på Benito Villamarin.
    47'
    I Sevilla slår Marcos Acuna en corner fra venstre.
    48'
    55'
    Youssouf Sabaly
    Youssouf Sabaly (Real Betis Balompie) kommer til en målsjanse på Benito Villamarin, men klarer ikke å score.
    55'
    Frispark for Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    59'
    Sevilla FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    61'
    William Carvalho
    Dommer Ricardo De Burgos Bengoechea viser William Carvalho (Real Betis Balompie) det gule kortet.
    61'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Marcos Acuna (Sevilla FC) vrir seg av smerte i gresset.
    61'
    Marcos Acuna er på beina igjen og fortsetter kampen.
    62'
    Frispark i en god posisjon for Real Betis Balompie!
    64'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Real Betis Balompie like utenfor Sevilla FC-området.
    64'
    Gonzalo Montiel
    Dommer Ricardo De Burgos Bengoechea gir Gonzalo Montiel (Sevilla FC) et gult kort.
    64'
    I Sevilla slår Ivan Rakitic en corner fra høyre.
    66'
    Ivan Rakitic (Sevilla FC) slår en corner fra høyre side på Benito Villamarin.
    66'
    Oliver Torres
    Sjanse! Sevilla FC avanserer forover, men Oliver Torres avslutter utenfor.
    66'
    Inn: Nemanja Gudelj
    Ut: Oliver Torres
    Julen Lopetegui (Sevilla FC) gjør sitt første bytte for dagen. Nemanja Gudelj erstatter Oliver Torres.
    67'
    Inn: Jesus Corona
    Ut: Rafa Mir
    Sevilla FC gjør sitt andre bytte. Rafa Mir erstattes av Jesus Corona.
    67'
    Offside! Borja Iglesias (Real Betis Balompie) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    69'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Sevilla FC på egen banehalvdel.
    70'
    71'
    Real Betis 2 - 1 Sevilla
    Mål: Sergio Canales
    Målgivende: William Carvalho
    Mål! Real Betis Balompie tar ledelsen 2-1 ved Sergio Canales. William Carvalho sto for den målgivende pasningen.
    73'
    Frispark til Sevilla FC på halvdelen til Real Betis Balompie.
    74'
    Ivan Rakitic (Sevilla FC) løfter inn en corner fra høyre på Benito Villamarin.
    76'
    Karim Rekik
    Karim Rekik (Sevilla FC) kommer til avslutning på Benito Villamarin, men headingen blir reddet.
    76'
    Real Betis, prøver et skudd, men det reddes
    76'
    78'
    Inn: Ivan Romero de Avila Araque
    Ut: Karim Rekik
    Bytte for Sevilla FC. Ivan Romero de Avila Araque kommer inn for Karim Rekik på Benito Villamarin.
    78'
    78'
    Alex Moreno
    Alex Moreno (Real Betis Balompie) mottar sitt første gule kort for dagen på Benito Villamarin.
    78'
    Jesus Corona ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    79'
    Inn: Cristian Tello
    Ut: Juanmi
    Real Betis Balompie bytter ut Juanmi med Cristian Tello. Dette er det første byttet som Manuel Pellegrini gjør i dagens kamp.
    79'
    Jesus Corona kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Benito Villamarin.
    80'
    80'
    Ivan Romero de Avila Araque
    Sjanse til Sevilla FC! Ivan Romero de Avila Araque er nær ved å score, men keeper redder.
    81'
    81'
    81'
    82'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Sevilla fordi Guido Rodriguez får behandling for en skade på banen.
    83'
    Real Betis Balompie slipper å klare seg uten Guido Rodriguez som kommer tilbake på banen igjen.
    84'
    84'
    Papu Gomez
    Papu Gomez (Sevilla FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    85'
    88'
    Frispark Sevilla FC.
    88'
    Jules Kounde
    Sevilla FC avanserer forover og Jules Kounde kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    88'
    88'
    Målsjanse til Sevilla FC! Lucas Ocampos treffer mål, men keeper redder.
    89'
    89'
    Inn: Antonio Zarzana
    Ut: Gonzalo Montiel
    Julen Lopetegui gjør dagens fjerde bytte i Sevilla, når han tar ut Gonzalo Montiel og setter inn Antonio Zarzana.
    90'
    Ricardo De Burgos Bengoechea tildeler Sevilla FC en corner. Ivan Rakitic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'
    Sevilla FCs Papu Gomez blåses av for offside på Benito Villamarin.
    90'
    90'+2
    90'+2
    90'+3
    Dommer Ricardo De Burgos Bengoechea gir Jules Kounde (Sevilla FC) et gult kort.
    90'+3
    Cristian Tello
    Real Betis Balompie avanserer forover i Sevilla. Cristian Tello avslutter, men treffer ikke mål.
    90'+5
    Marcos Acuna
    Marcos Acuna (Sevilla FC) får et gult kort av dommer Ricardo De Burgos Bengoechea.