3-2
165
82
    Dagens kamp på Benito Villamarin i Sevilla er i gang.
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    1'
    Nabil Fekir
    Real Betis Balompie angriper, men avslutningen til Nabil Fekir går utenfor.
    5'
    Rayo Vallecano tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark til Real Betis Balompie på halvdelen til Rayo Vallecano.
    8'
    Nabil Fekir (Real Betis Balompie) løfter inn en corner fra høyre på Benito Villamarin.
    12'
    Edgar Gonzalez
    Edgar Gonzalez (Real Betis Balompie) kommer til en målsjanse på Benito Villamarin, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    12'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Real Betis Balompie.
    13'
    Frispark for Rayo Vallecano på egen banehalvdel.
    15'
    Real Betis Balompie fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    18'
    Frispark for Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    21'
    Mål for Real Betis!
    Real Betis 1 - 0 Rayo Vallecano
    Mål: Alex Moreno
    Målgivende: Rodri
    Mål! Real Betis Balompie tar ledelsen 1-0 ved Alex Moreno. Det er en fin assist fra Rodri.
    22'
    Real Betis 2 - 0 Rayo Vallecano
    Mål: Juanmi
    Målgivende: Sergio Canales
    Juanmi setter ballen i mål og øker Real Betis Balompies ledelse til 2-0 i Sevilla. Flott spill fra Sergio Canales før målet.
    24'
    Målet til Real Betis sjekkes av VAR
    25'
    Målet til Real Betis blir stående
    26'
    Rodri
    Real Betis Balompie angriper. Rodri får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    27'
    Rayo Vallecano, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Real Betis Balompie tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    31'
    Gult kort til Rayo Vallecano
    Alvaro Garcia
    Alvaro Garcia (Rayo Vallecano) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    31'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Rayo Vallecano like utenfor Real Betis Balompie-området.
    32'
    Gult kort til Real Betis
    Edgar Gonzalez må stå over en kamp for Real Betis Balompie etter å ha fått gult kort av dommer Ricardo De Burgos Bengoechea.
    32'
    Rayo Vallecano angriper i Sevilla, men blir avblåst for offside.
    33'
    37'
    Oscar Trejo (Rayo Vallecano) slår en corner fra venstre side på Benito Villamarin.
    38'
    Unai Lopez
    Målsjanse til Rayo Vallecano! Unai Lopez treffer mål, men keeper redder.
    40'
    Real Betis, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'
    Mål for Rayo Vallecano!
    Real Betis 2 - 1 Rayo Vallecano
    Mål: Randy Nteka
    Målgivende: Oscar Trejo
    Randy Nteka scorer og reduserer til 2-1 på Benito Villamarin. Oscar Trejo sto for den målgivende pasningen.
    45'+1
    Spillerbytte - Rayo Vallecano
    Inn: Santi Comesana
    Ut: Pathe Ciss
    Pathe Ciss (Rayo Vallecano) erstattes av Santi Comesana.
    46'
    Inn: Isi Palazon
    Ut: Mario Hernandez
    Rayo Vallecano bytter ut Mario Hernandez med Isi Palazon.
    46'
    En av Real Betis Balompies spillere blir avblåst for offside.
    46'
    Frispark Rayo Vallecano.
    47'
    Ricardo De Burgos Bengoechea tildeler Rayo Vallecano en corner. Oscar Trejo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    49'
    I Sevilla slår Nabil Fekir en corner fra høyre.
    50'
    Ricardo De Burgos Bengoechea tildeler Real Betis Balompie en corner. Nabil Fekir sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    52'
    Juanmi
    I Sevilla header Juanmi (Real Betis Balompie) mot mål, men ballen går utenfor.
    52'
    Rayo Vallecano fosser fremover, men Ricardo De Burgos Bengoechea blåser for offside på Benito Villamarin.
    54'
    55'
    Nabil Fekir
    Nabil Fekir (Real Betis Balompie) kommer til en målsjanse på Benito Villamarin, men klarer ikke å score.
    57'
    60'
    Oscar Trejo
    Dommer Ricardo De Burgos Bengoechea gir Oscar Trejo (Rayo Vallecano) et gult kort.
    61'
    Nabil Fekir
    Real Betis Balompie fosser forover og Nabil Fekir fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    62'
    62'
    Real Betis 2 - 2 Rayo Vallecano
    Mål: Alvaro Garcia
    Alvaro Garcia utligner til 2-2 på Benito Villamarin. Oscar Trejo var nest sist på ballen.
    65'
    I Sevilla slår Oscar Trejo en corner fra venstre.
    69'
    Skudd utenfor mål, Rayo Vallecano
    69'
    Spillerbytte - Real Betis
    Inn: Diego Lainez
    Ut: Juanmi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Betis Balompie. Inn kommer Diego Lainez, mens Juanmi tar plass på benken.
    70'
    Inn: Andres Guardado
    Ut: Rodri
    Manuel Pellegrini gjør dagens andre bytte i Sevilla, når han tar ut Rodri og setter inn Andres Guardado.
    70'
    Inn: Radamel Falcao
    Ut: Oscar Trejo
    Rayo Vallecano gjør sitt tredje bytte. Oscar Trejo erstattes av Radamel Falcao.
    71'
    Nabil Fekir (Real Betis Balompie) slår en corner fra høyre side på Benito Villamarin.
    72'
    Real Betis Balompie har fått straffespark i Sevilla!
    73'
    Real Betis scorer på straffe!
    Real Betis 3 - 2 Rayo Vallecano
    Mål: Willian Jose
    Mål! Real Betis Balompie tar ledelsen 3-2 takket være et straffespark av Willian Jose.
    75'
    Isi Palazon
    Rayo Vallecano angriper i Sevilla. Isi Palazon fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    Radamel Falcao
    Rayo Vallecano angriper på Benito Villamarin. Radamel Falcao header utenfor.
    79'
    Inn: William Carvalho
    Ut: Sergio Canales
    Real Betis Balompie bytter ut Sergio Canales med William Carvalho. Dette er det tredje byttet som Manuel Pellegrini gjør i dagens kamp.
    80'
    Inn: Bebe
    Ut: Randy Nteka
    Randy Nteka (Rayo Vallecano) erstattes av Bebe.
    80'
    82'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Rayo Vallecano på egen banehalvdel.
    82'
    82'
    Rayo Vallecano angriper, men blir avblåst for offside.
    83'
    85'
    Kan Rayo Vallecano utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    86'
    Rayo Vallecano avanserer forover i Sevilla. Radamel Falcao avslutter, men treffer ikke mål.