Real Betis Balompie tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    4'
    Willian Jose
    Willian Jose (Real Betis Balompie) fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    Santiago Jaime Latre tildeler Getafe CF en corner. David Timor sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    12'
    Mål for Real Betis!
    Real Betis 1 - 0 Getafe
    Mål: Willian Jose
    Målgivende: Nabil Fekir
    Willian Jose dundrer ballen i mål og Real Betis Balompie tar ledelsen 1-0 på Benito Villamarin. Nabil Fekir var nest sist på ballen.
    14'
    Nabil Fekir
    På Benito Villamarin fyrer Nabil Fekir (Real Betis Balompie) av et skudd - i stolpen!
    20'
    Santiago Jaime Latre signaliserer et frispark til Getafe CF på egen banehalvdel.
    20'
    Getafe CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Real Betis Balompie fosser fremover, men Santiago Jaime Latre blåser for offside på Benito Villamarin.
    22'
    Frispark Getafe CF.
    24'
    Santiago Jaime Latre signaliserer et frispark til Real Betis Balompie.
    26'
    Nemanja Maksimovic (Getafe CF) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Benito Villamarin.
    28'
    Frispark til Real Betis Balompie på halvdelen til Getafe CF.
    30'
    Nemanja Maksimovic er på beina igjen og fortsetter kampen på Benito Villamarin.
    30'
    Frispark for Getafe CF på egen banehalvdel.
    31'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    35'
    Gult kort til Getafe
    David Timor
    David Timor (Getafe CF) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    35'
    Hector Bellerin
    Real Betis Balompie fosser forover og Hector Bellerin fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    36'
    Getafe, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Santiago Jaime Latre signaliserer et frispark til Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    37'
    39'
    40'
    Nemanja Maksimovic ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    41'
    Spillerbytte - Getafe
    Inn: Damian Suarez
    Ut: Nemanja Maksimovic
    Damian Suarez (Getafe CF) erstatter Nemanja Maksimovic som ser ut til å måtte forlate Benito Villamarin med en skade.
    42'
    43'
    Nabil Fekir
    Real Betis Balompie avanserer forover i Sevilla. Nabil Fekir avslutter, men treffer ikke mål.
    44'
    David Timor
    Getafe CF angriper, men avslutningen til David Timor går utenfor.
    45'+2
    Inn: Jonathan Silva
    Ut: Jose Macias
    Getafe CF bytter ut Jose Macias med Jonathan Silva. Dette er det andre byttet som Jose Gonzalez gjør i dagens kamp.
    46'
    Spillerbytte - Real Betis
    Inn: Rodri
    Ut: Sergio Canales
    Manuel Pellegrini gjør dagens første bytte i Sevilla, når han tar ut Sergio Canales og setter inn Rodri.
    46'
    Inn: Sandro Ramirez
    Ut: Stefan Mitrovic
    Jose Gonzalez (Getafe CF) gjør sitt tredje bytte for dagen. Sandro Ramirez erstatter Stefan Mitrovic.
    46'
    En av Real Betis Balompies spillere blir avblåst for offside.
    46'
    47'
    Nabil Fekir (Real Betis Balompie) løfter inn en corner fra høyre på Benito Villamarin.
    47'
    47'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Sevilla fordi David Soria får behandling for en skade på banen.
    48'
    David Soria ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Sevilla.
    49'
    49'
    Hjørnespark til Real Betis
    50'
    Edgar Gonzalez
    Real Betis Balompie angriper og Edgar Gonzalez får avsluttet. Headingen treffer ikke Getafe CF-målet.
    50'
    54'
    Real Betis 2 - 0 Getafe
    I Sevilla øker Real Betis Balompie ledelsen til 2-0 takket være et mål av Willian Jose.
    55'
    Skade: Getafe
    58'
    Juanmi
    Real Betis Balompie angriper i Sevilla. Juanmi fyrer av et skudd som går utenfor.
    59'
    Tilbake fra skade: Getafe
    59'
    Sandro Ramirez
    Sandro Ramirez (Getafe CF) pådrar seg et gult kort.
    60'
    Enes Ünal
    Enes Ünal (Getafe CF) kommer seg fri på Benito Villamarin, men avslutningen går utenfor.
    61'
    Real Betis Balompie fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    62'
    William Carvalho
    William Carvalho (Real Betis Balompie) kommer til en målsjanse på Benito Villamarin, men klarer ikke å score.
    63'
    Spillet på Benito Villamarin er stoppet midlertidig fordi Mathias Olivera ligger nede.
    63'
    Nabil Fekir
    Real Betis Balompie angriper i Sevilla. Nabil Fekir avslutter på mål, men greier ikke å score.
    64'
    65'
    Mathias Olivera er på beina igjen og fortsetter kampen.
    65'
    65'
    Inn: Borja Iglesias
    Ut: Willian Jose
    Willian Jose (Real Betis Balompie) erstattes av Borja Iglesias.
    65'
    66'
    Frispark til Getafe CF på halvdelen til Real Betis Balompie.
    67'
    68'
    Inn: Jaime Mata
    Ut: Juan Iglesias
    Getafe CF bytter ut Juan Iglesias med Jaime Mata.
    70'
    Inn: Darío Poveda
    Ut: Enes Ünal
    Bytte for Getafe CF. Darío Poveda kommer inn for Enes Ünal på Benito Villamarin.
    70'
    Sjanse i Sevilla! Sandro Ramirez (Getafe CF) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    71'
    Real Betis, prøver et skudd, men det reddes
    71'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt bortelag.
    71'
    Inn: Cristian Tello
    Ut: Juanmi
    Manuel Pellegrini (Real Betis Balompie) gjør sitt tredje bytte for dagen. Cristian Tello erstatter Juanmi.
    72'
    72'
    Borja Iglesias
    Real Betis Balompie angriper på Benito Villamarin og Borja Iglesias får en strålende mulighet. Ballen treffer tverrliggeren!
    73'
    I Sevilla slår Nabil Fekir en corner fra venstre.
    74'
    Skudd utenfor mål, Getafe
    77'
    Nabil Fekir
    78'
    78'
    Frispark Real Betis Balompie.
    79'
    80'
    Sjanse! Real Betis Balompie avanserer forover, men Borja Iglesias avslutter utenfor.
    80'
    Rodri
    Rodri treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for Real Betis Balompie i Sevilla.
    82'
    Borja Iglesias (Real Betis Balompie) kommer till avslutning – heading i stolpen! Oi, oi, oi.
    82'
    82'
    Gult kort til Real Betis
    William Carvalho (Real Betis Balompie) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    82'
    I Sevilla slår Sandro Ramirez en corner fra venstre.
    83'
    Jorge Cuenca
    Getafe CF angriper i Sevilla. Jorge Cuenca fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    En av Getafe CFs spillere blir avblåst for offside på Benito Villamarin.
    86'
    Nabil Fekir
    Nabil Fekir (Real Betis Balompie) avanserer forover på Benito Villamarin. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    86'
    86'
    Hjørnespark til Getafe
    88'
    Inn: Victor Camarasa
    Ut: Nabil Fekir
    Real Betis Balompie bytter ut Nabil Fekir med Victor Camarasa. Dette er det fjerde byttet som Manuel Pellegrini gjør i dagens kamp.
    90'
    Inn: Andres Guardado
    Ut: William Carvalho
    Manuel Pellegrini gjør dagens femte bytte i Sevilla, når han tar ut William Carvalho og setter inn Andres Guardado.
    90'
    90'+1
    90'+1
    Målsjanse på Benito Villamarin! Sandro Ramirez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.