3-0
4-0
203
46
    Jose Maria Sanchez Martinez signaliserer et frispark til Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    1'
    Nabil Fekir (Real Betis Balompie) løfter inn en corner fra høyre på Benito Villamarin.
    2'
    Juanmi
    Juanmi (Real Betis Balompie) fyrer av et skudd som går utenfor.
    2'
    Frispark Real Betis Balompie.
    4'
    En av Deportivo Alavess spillere blir avblåst for offside.
    5'
    Frispark for Deportivo Alaves på egen banehalvdel.
    9'
    Jose Maria Sanchez Martinez signaliserer et frispark til Real Betis Balompie.
    10'
    Mål for Real Betis!
    Real Betis 1 - 0 Deportivo Alaves
    Mål: Borja Iglesias
    Målgivende: Sergio Canales
    Real Betis Balompie tar ledelsen 1-0 i Sevilla etter en heading av Borja Iglesias! Det er en fin assist fra Sergio Canales.
    11'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt bortelag.
    12'
    Real Betis Balompie tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Andres Guardado
    Andres Guardado (Real Betis Balompie) kommer seg fri på Benito Villamarin, men avslutningen går utenfor.
    14'
    Jason (Deportivo Alaves) slår en corner fra høyre side på Benito Villamarin.
    18'
    18'
    19'
    20'
    Juanmi
    Real Betis Balompie angriper på Benito Villamarin, men Juanmi header utenfor.
    21'
    Toni Moya
    Målsjanse til Deportivo Alaves! Toni Moya treffer mål, men keeper redder.
    23'
    Real Betis, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    En av Deportivo Alavess spillere blir avblåst for offside på Benito Villamarin.
    27'
    Frispark til Real Betis Balompie på halvdelen til Deportivo Alaves.
    28'
    28'
    Real Betis Balompie angriper i Sevilla, men blir avblåst for offside.
    28'
    Real Betis 2 - 0 Deportivo Alaves
    Mål: Sergio Canales
    Målgivende: Andres Guardado
    Sergio Canales øker Real Betis Balompies ledelse til 2-0! Andres Guardado sto for den målgivende pasningen.
    29'
    Edgar Mendez
    Edgar Mendez (Deportivo Alaves) avanserer forover på Benito Villamarin. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    31'
    31'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    33'
    Jose Maria Sanchez Martinez tildeler Real Betis Balompie en corner. Nabil Fekir sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    34'
    Deportivo Alaves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    I Sevilla slår Nabil Fekir en corner fra høyre.
    40'
    Guido Rodriguez
    Guido Rodriguez (Real Betis Balompie) header utenfor.
    40'
    Real Betis 3 - 0 Deportivo Alaves
    Borja Iglesias setter ballen i mål og øker Real Betis Balompies ledelse til 3-0 i Sevilla.
    41'
    43'
    44'
    Jose Maria Sanchez Martinez signaliserer et frispark til Deportivo Alaves.
    45'
    Juanmi
    Sjanse til Real Betis Balompie! Juanmi er nær ved å score, men keeper redder.
    45'
    Deportivo Alaves, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    Spillerbytte - Deportivo Alaves
    Inn: Manu Garcia
    Ut: Toni Moya
    Jose Luis Mendilibar gjør dagens første bytte i Sevilla, når han tar ut Toni Moya og setter inn Manu Garcia.
    46'
    Inn: Alberto Rodriguez
    Ut: Jason
    Bytte for Deportivo Alaves. Alberto Rodriguez kommer inn for Jason på Benito Villamarin.
    46'
    Inn: Tomas Pina
    Ut: Gonzalo Escalante
    Jose Luis Mendilibar (Deportivo Alaves) gjør sitt tredje bytte for dagen. Tomas Pina erstatter Gonzalo Escalante.
    46'
    Joselu (Deportivo Alaves) løfter inn en corner fra venstre på Benito Villamarin.
    46'
    Ruben Duarte
    Sjanse! Deportivo Alaves avanserer forover, men Ruben Duarte avslutter utenfor.
    46'
    Inn: Javi Lopez
    Ut: Ruben Duarte
    Deportivo Alaves bytter ut Ruben Duarte med Javi Lopez.
    48'
    Offside! Juanmi (Real Betis Balompie) er alene igjennom, men dommer Jose Maria Sanchez Martinez ser at linjemannen er oppe med flagget.
    50'
    Nabil Fekir (Real Betis Balompie) slår en corner fra høyre side på Benito Villamarin.
    52'
    I Sevilla slår Luis Rioja en corner fra venstre.
    52'
    Jose Maria Sanchez Martinez signaliserer et frispark til Deportivo Alaves like utenfor Real Betis Balompie-området.
    54'
    Real Betis 4 - 0 Deportivo Alaves
    Mål: Juanmi
    Målgivende: Nabil Fekir
    Mål! Juanmi øker ledelsen til 4-0. Flott spill fra Nabil Fekir før målet.
    54'
    56'
    Dommer Jose Maria Sanchez Martinez ser at linjemannen løfter flagget, og Deportivo Alavess Martin Aguirregabiria blåses av for offside.
    57'
    58'
    Jose Maria Sanchez Martinez signaliserer et frispark til Deportivo Alaves på egen banehalvdel.
    60'
    62'
    62'
    Frispark for Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    64'
    Nabil Fekir (Real Betis Balompie) slår en corner fra venstre side på Benito Villamarin.
    69'
    I Sevilla slår Nabil Fekir en corner fra venstre.
    70'
    Nabil Fekir
    Real Betis Balompie angriper, og Nabil Fekir sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    70'
    Real Betis Balompie angriper, men blir avblåst for offside.
    70'
    Spillerbytte - Real Betis
    Inn: William Carvalho
    Ut: Guido Rodriguez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Betis Balompie. Inn kommer William Carvalho, mens Guido Rodriguez tar plass på benken.
    71'
    Inn: Rodri
    Ut: Sergio Canales
    Real Betis Balompie bytter ut Sergio Canales med Rodri. Dette er det andre byttet som Manuel Pellegrini gjør i dagens kamp.
    71'
    Inn: Willian Jose
    Ut: Borja Iglesias
    Borja Iglesias (Real Betis Balompie) erstattes av Willian Jose.
    71'
    Gult kort til Real Betis
    Edgar Gonzalez
    Edgar Gonzalez (Real Betis Balompie) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    72'
    Frispark Deportivo Alaves.
    73'
    Frispark til Deportivo Alaves på halvdelen til Real Betis Balompie.
    74'
    Inn: Miguel de la Fuente
    Ut: Joselu
    Deportivo Alaves bytter ut Joselu med Miguel de la Fuente. Dette er det femte byttet som Jose Luis Mendilibar gjør i dagens kamp.
    75'
    Jose Maria Sanchez Martinez tildeler Real Betis Balompie en corner. Andres Guardado sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    76'
    Miguel de la Fuente
    Miguel de la Fuente (Deportivo Alaves) kommer til en målsjanse på Benito Villamarin, men klarer ikke å score.
    78'
    Andres Guardado (Real Betis Balompie) pådrar seg et gult kort.
    81'
    81'
    Juan Miranda
    Målsjanse! Juan Miranda (Real Betis Balompie) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    82'
    Inn: Diego Lainez
    Ut: Juanmi
    Real Betis Balompie gjør sitt fjerde bytte. Juanmi erstattes av Diego Lainez.
    83'
    Inn: Victor Camarasa
    Ut: Nabil Fekir
    Nabil Fekir (Real Betis Balompie) erstattes av Victor Camarasa.
    83'
    84'
    84'
    84'
    Real Betis Balompie avanserer forover i Sevilla. Juan Miranda avslutter, men treffer ikke mål.