RC Lens leder 1-0 etter en scoring av Jonathan Clauss.
    Tino Kadewere ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    20'
    Tino Kadewere er på beina igjen og fortsetter kampen.
    21'
    Jerome Brisard tildeler RC Lens en corner. Jonathan Clauss sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    23'
    I Lens har et frispark blitt tildelt bortelag.
    23'
    RC Lens må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Olympique Lyon.
    24'
    Hjørnespark til Olympique Lyon
    26'
    27'
    Jerome Brisard signaliserer et frispark til RC Lens på egen banehalvdel.
    27'
    Frispark til Olympique Lyon på halvdelen til RC Lens.
    29'
    Frispark RC Lens.
    35'
    37'
    Målet til Lens blir annullert
    37'
    Lucas Paqueta
    Målsjanse! Lucas Paqueta (Olympique Lyon) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    40'
    Mål for Olympique Lyon!
    Lens 1 - 1 Olympique Lyon
    Mål: Tino Kadewere
    Målgivende: Karl Toko Ekambi
    Mål! bortelag utligner ved Tino Kadewere. Stillingen er nå 1-1. Flott spill fra Karl Toko Ekambi før målet.
    44'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Lens fordi Massadio Haidara får behandling for en skade på banen.
    45'+3
    RC Lens slipper å klare seg uten Massadio Haidara som kommer tilbake på banen i Lens.
    45'+4
    Jerome Brisard signaliserer et frispark til Olympique Lyon.
    46'
    Skudd på mål, Olympique Lyon
    47'
    Lens, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    Tanguy Ndombele vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    50'
    Tanguy Ndombele er tilbake på banen igjen.
    52'
    Gael Kakuta
    RC Lens fosser forover og Gael Kakuta fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    55'
    Olympique Lyon, prøver et skudd, men det reddes
    55'
    I Lens slår Maxence Caqueret en corner fra venstre.
    56'
    RC Lens angriper, men Jerome Brisard blåser for offside.
    58'
    Olympique Lyon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    59'
    RC Lens angriper, men blir avblåst for offside.
    60'
    Frispark for Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    61'
    61'
    Gael Kakuta
    Gael Kakuta (RC Lens) kommer til en målsjanse på Stade Bollaert-Delelis, men klarer ikke å score.
    65'
    Romain Faivre (Olympique Lyon) løfter inn en corner fra venstre på Stade Bollaert-Delelis.
    66'
    Karl Toko Ekambi
    Karl Toko Ekambi (Olympique Lyon) kommer seg fri på Stade Bollaert-Delelis, men avslutningen går utenfor.
    67'
    69'
    70'
    I Lens har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    70'
    Gult kort til Olympique Lyon
    Emerson
    Emerson (Olympique Lyon) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    70'
    Frispark Olympique Lyon.
    71'
    Spillerbytte - Lens
    Inn: David Pereira Da Costa
    Ut: Gael Kakuta
    Gael Kakuta (RC Lens) erstattes av David Pereira Da Costa.
    72'
    74'
    Olympique Lyon avanserer forover i Lens. Lucas Paqueta avslutter, men treffer ikke mål.
    75'
    Spillerbytte - Olympique Lyon
    Inn: Houssem Aouar
    Ut: Tino Kadewere
    Olympique Lyon bytter ut Tino Kadewere med Houssem Aouar.
    76'
    Seko Fofana
    RC Lens angriper, men avslutningen til Seko Fofana går utenfor.
    77'
    VAR sjekker om det er straffe til Lens
    80'
    Ingen straffe til Lens
    80'
    80'
    80'
    80'
    84'
    Leo Dubois
    Leo Dubois (Olympique Lyon) får et gult kort av dommer Jerome Brisard.
    84'
    En av RC Lenss spillere blir avblåst for offside.
    85'
    Inn: Ignatius Kpene Ganago
    Ut: Arnaud Kalimuendo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RC Lens. Inn kommer Ignatius Kpene Ganago, mens Arnaud Kalimuendo tar plass på benken.
    85'
    Leo Dubois
    Leo Dubois (Olympique Lyon) fyrer av et skudd som går utenfor.
    86'
    Inn: Malo Gusto
    Ut: Leo Dubois
    Bytte for Olympique Lyon. Malo Gusto kommer inn for Leo Dubois på Stade Bollaert-Delelis.
    87'
    En av RC Lenss spillere blir avblåst for offside på Stade Bollaert-Delelis.
    88'
    Facundo Medina
    Sjanse til RC Lens! Facundo Medina er nær ved å score, men keeper redder.
    88'
    88'
    Jerome Brisard signaliserer et frispark til Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    89'
    David Pereira Da Costa (RC Lens) slår en corner fra venstre side på Stade Bollaert-Delelis.