Mål for FC Salzburg!
    FC Salzburg 1 - 0 Wolfsburg
    Mål: Karim Adeyemi
    Målgivende: Nicolas Seiwald
    Karim Adeyemi dundrer ballen i mål og FC Salzburg tar ledelsen 1-0 på Red Bull Arena. Nicolas Seiwald sto for den målgivende pasningen.
    3'
    I Salzburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    6'
    Frispark for VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    6'
    Luka Sucic
    FC Salzburg avanserer forover i Salzburg. Luka Sucic avslutter, men treffer ikke mål.
    8'
    Dodi Lukebakio
    Målsjanse! Dodi Lukebakio (VfL Wolfsburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    11'
    Noah Okafor
    FC Salzburg angriper, og Noah Okafor sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    12'
    Daniele Orsato tildeler VfL Wolfsburg en corner. Maximilian Arnold sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    Mål for Wolfsburg!
    FC Salzburg 1 - 1 Wolfsburg
    Mål: Lukas Nmecha
    Målgivende: Maximilian Arnold
    Lukas Nmecha (VfL Wolfsburg) header ballen i mål og utligner til 1-1. Flott spill fra Maximilian Arnold før målet.
    15'
    Daniele Orsato signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg.
    16'
    Kevin Mbabu
    Kevin Mbabu (VfL Wolfsburg) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    17'
    Kevin Mbabu
    Målsjanse til VfL Wolfsburg! Kevin Mbabu treffer mål, men keeper redder.
    18'
    FC Salzburg, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Daniele Orsato signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    18'
    FC Salzburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Gult kort til FC Salzburg
    Mohamed Camara
    Mohamed Camara (FC Salzburg) mottar sitt første gule kort for dagen på Red Bull Arena.
    19'
    22'
    Frispark til FC Salzburg på halvdelen til VfL Wolfsburg.
    23'
    27'
    27'
    Lukas Nmecha (VfL Wolfsburg) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Red Bull Arena.
    28'
    VfL Wolfsburg slipper å klare seg uten Lukas Nmecha som kommer tilbake på banen i Salzburg.
    29'
    30'
    Luka Sucic (FC Salzburg) løfter inn en corner fra høyre på Red Bull Arena.
    31'
    Renato Steffen
    VfL Wolfsburg angriper i Salzburg. Renato Steffen fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    FC Salzburg angriper, men Daniele Orsato blåser for offside.
    33'
    34'
    I Salzburg slår Luka Sucic en corner fra høyre.
    36'
    Brendan Aaronson (FC Salzburg) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    37'
    Rasmus Kristensen
    FC Salzburg angriper på Red Bull Arena, men Rasmus Kristensen header utenfor.
    37'
    Frispark for FC Salzburg på egen banehalvdel.
    38'
    39'
    Ridle Baku (VfL Wolfsburg) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    40'
    42'
    Brenden Aaronson
    Brendan Aaronson (FC Salzburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    44'
    Luka Sucic
    Sjanse i Salzburg! Luka Sucic (FC Salzburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'
    Wolfsburg, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    Frispark FC Salzburg.
    47'
    Gult kort til Wolfsburg
    Kevin Mbabu
    Dommeren gir Kevin Mbabu (VfL Wolfsburg) et gult kort.
    47'
    Spillet på Red Bull Arena er stoppet midlertidig fordi Luka Sucic ligger nede.
    48'
    FC Salzburg slipper å klare seg uten Luka Sucic som kommer tilbake på banen igjen.
    48'
    I Salzburg slår Maximilian Arnold en corner fra høyre.
    50'
    Daniele Orsato tildeler FC Salzburg en corner. Brendan Aaronson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    57'
    Karim Adeyemi
    Målsjanse på Red Bull Arena! Karim Adeyemi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    57'
    57'
    Brendan Aaronson (FC Salzburg) løfter inn en corner fra høyre på Red Bull Arena.
    57'
    Luka Sucic
    Sjanse til FC Salzburg! Luka Sucic er nær ved å score, men keeper redder.
    58'
    58'
    58'
    64'
    65'
    FC Salzburg 2 - 1 Wolfsburg
    Mål: Noah Okafor
    Noah Okafor setter ballen i nettet og FC Salzburg leder nå 2-1.
    65'
    Spillerbytte - FC Salzburg
    Inn: Nicolas Capaldo
    Ut: Mohamed Camara
    FC Salzburg bytter ut Mohamed Camara med Nicolas Capaldo. Dette er det første byttet som Matthias Jaissle gjør i dagens kamp.
    66'
    En av FC Salzburgs spillere blir avblåst for offside på Red Bull Arena.
    67'
    Ridle Baku (VfL Wolfsburg) slår en corner fra høyre side på Red Bull Arena.
    69'
    Spillerbytte - Wolfsburg
    Inn: Felix Nmecha
    Ut: Ridle Baku
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for VfL Wolfsburg. Inn kommer Felix Nmecha, mens Ridle Baku tar plass på benken.
    70'
    Inn: Paulo Otavio
    Ut: Jerome Roussillon
    Mark van Bommel (VfL Wolfsburg) gjør sitt første bytte for dagen. Paulo Otavio erstatter Jerome Roussillon.
    70'
    I Salzburg slår Luka Sucic en corner fra venstre.
    71'
    71'
    Dommer Daniele Orsato venter med å sette i gang spillet fordi Jerome Onguene ligger nede.
    71'
    Inn: Bernardo
    Ut: Maximilian Wober
    FC Salzburg bytter ut Maximilian Wober med Bernardo.
    72'
    Jerome Onguene ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Salzburg.
    74'
    Renato Steffen (VfL Wolfsburg) avanserer forover på Red Bull Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    74'
    74'
    75'
    Luka Sucic (FC Salzburg) løfter inn en corner fra venstre på Red Bull Arena.
    77'
    FC Salzburg 3 - 1 Wolfsburg
    Målgivende: Bernardo
    Mål! Noah Okafor øker ledelsen til 3-1. Det er en fin assist fra Bernardo.
    77'
    79'
    Lukas Nmecha
    Lukas Nmecha (VfL Wolfsburg) prøver å heade ballen i mål på Red Bull Arena, men mislykkes.
    79'
    79'
    80'
    Maximilian Arnold
    VfL Wolfsburg angriper i Salzburg. Maximilian Arnold avslutter på mål, men greier ikke å score.
    81'
    81'
    FC Salzburg må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra VfL Wolfsburg.
    81'
    Daniele Orsato signaliserer et frispark til FC Salzburg på egen banehalvdel.
    84'
    Maximilian Arnold (VfL Wolfsburg) pådrar seg et gult kort.
    84'
    Skudd på mål, FC Salzburg
    85'
    85'
    Inn: Daouda Guindo
    Ut: Andreas Ulmer
    Andreas Ulmer (FC Salzburg) erstattes av Daouda Guindo.
    86'
    Inn: Chukwubuike Adamu
    Ut: Karim Adeyemi
    FC Salzburg gjør sitt fjerde bytte. Karim Adeyemi erstattes av Chukwubuike Adamu.
    87'
    Inn: Roko Simic
    Ut: Noah Okafor
    Noah Okafor (FC Salzburg) erstattes av Roko Simic.
    87'
    Daniele Orsato tildeler FC Salzburg en corner. Luka Sucic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    87'
    87'
    Nicolas Capaldo
    Nicolas Capaldo (FC Salzburg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.