1-0
2-0
    I Salzburg slår Andreas Ulmer en corner fra venstre.
    5'
    Rene Eisner tildeler FC Salzburg en corner. Andreas Ulmer sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    6'
    Rene Eisner signaliserer et frispark til Wolfsberger AC på egen banehalvdel.
    6'
    Hjørnespark til FC Salzburg
    9'
    Antoine Bernede
    FC Salzburg angriper i Salzburg. Antoine Bernede fyrer av et skudd som går utenfor.
    9'
    10'
    Wolfsberger AC fosser fremover, men Rene Eisner blåser for offside på Red Bull Arena.
    11'
    FC Salzburg angriper, men Rene Eisner blåser for offside.
    13'
    Frispark til Wolfsberger AC på halvdelen til FC Salzburg.
    16'
    Thai Baribo
    Målsjanse! Thai Baribo (Wolfsberger AC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    16'
    Rene Eisner signaliserer et frispark til FC Salzburg.
    17'
    Frispark for Wolfsberger AC på egen banehalvdel.
    19'
    Karim Adeyemi
    Karim Adeyemi (FC Salzburg) kommer seg fri på Red Bull Arena, men avslutningen går utenfor.
    20'
    FC Salzburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Wolfsberger AC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Frispark FC Salzburg.
    23'
    Gult kort til Wolfsberger AC
    Luka Lochoshvili
    Luka Lochoshvili (Wolfsberger AC) får et gult kort av dommer Rene Eisner.
    23'
    Andreas Ulmer (FC Salzburg) løfter inn en corner fra venstre på Red Bull Arena.
    25'
    I Salzburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    28'
    Frispark for FC Salzburg på egen banehalvdel.
    29'
    Rene Eisner signaliserer et frispark til FC Salzburg på egen banehalvdel.
    31'
    Matthaus Taferner
    Matthaus Taferner (Wolfsberger AC) mottar sitt første gule kort for dagen på Red Bull Arena.
    31'
    33'
    36'
    Andreas Ulmer (FC Salzburg) slår en corner fra høyre side på Red Bull Arena.
    37'
    40'
    Rene Eisner tildeler Wolfsberger AC en corner. Adis Jasic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    41'
    Chukwubuike Adamu
    FC Salzburg angriper på Red Bull Arena, men Chukwubuike Adamu header utenfor.
    43'
    Rasmus Kristensen
    FC Salzburg angriper i Salzburg. Rasmus Kristensen avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'
    Wolfsberger AC, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    I Salzburg slår Nicolas Capaldo en corner fra venstre.
    47'
    Kamil Piatkowski
    Sjanse i Salzburg! Kamil Piatkowski (FC Salzburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    48'
    48'
    49'
    50'
    Andreas Ulmer (FC Salzburg) løfter inn en corner fra høyre på Red Bull Arena.
    52'
    I Salzburg header Chukwubuike Adamu (FC Salzburg) mot mål, men ballen går utenfor.
    52'
    FC Salzburg angriper, men blir avblåst for offside.
    53'
    Adis Jasic (Wolfsberger AC) slår en corner fra høyre side på Red Bull Arena.
    56'
    Eliel Peretz
    Eliel Peretz (Wolfsberger AC) kommer til en målsjanse på Red Bull Arena, men klarer ikke å score.
    56'
    57'
    58'
    Spillerbytte - FC Salzburg
    Inn: Nicolas Seiwald
    Ut: Nicolas Capaldo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Salzburg. Inn kommer Nicolas Seiwald, mens Nicolas Capaldo tar plass på benken.
    60'
    Målsjanse til FC Salzburg! Chukwubuike Adamu treffer mål, men keeper redder.
    61'
    61'
    Rene Eisner tildeler FC Salzburg en corner. Andreas Ulmer sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    61'
    62'
    Frispark i en god posisjon for FC Salzburg!
    62'
    Kamil Piatkowski (FC Salzburg) header utenfor.
    63'
    Nicolas Seiwald (FC Salzburg) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    66'
    Mohamed Camara
    FC Salzburg avanserer forover i Salzburg. Mohamed Camara avslutter, men treffer ikke mål.
    66'
    Spillerbytte - Wolfsberger AC
    Inn: Michael Novak
    Ut: Adis Jasic
    Robin Dutt gjør dagens første bytte i Salzburg, når han tar ut Adis Jasic og setter inn Michael Novak.
    67'
    I Salzburg slår Eliel Peretz en corner fra høyre.
    68'
    Michael Novak
    Wolfsberger AC angriper i Salzburg. Michael Novak fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    Det blir farlig! Frispark for FC Salzburg er nær straffområde.
    70'
    Dommer Rene Eisner viser Michael Novak (Wolfsberger AC) det gule kortet.
    70'
    Målsjanse på Red Bull Arena! Karim Adeyemi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    70'
    70'
    71'
    FC Salzburg fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    71'
    Rene Eisner signaliserer et frispark til Wolfsberger AC like utenfor FC Salzburg-området.
    72'
    Dominik Baumgartner
    Dominik Baumgartner (Wolfsberger AC) header utenfor.
    73'
    Inn: Maurits Kjaergaard
    Ut: Chukwubuike Adamu
    Matthias Jaissle (FC Salzburg) gjør sitt andre bytte for dagen. Maurits Kjaergaard erstatter Chukwubuike Adamu.
    75'
    Inn: Luka Sucic
    Ut: Antoine Bernede
    FC Salzburg gjør sitt tredje bytte. Antoine Bernede erstattes av Luka Sucic.
    76'
    Inn: Cheikhou Dieng
    Ut: Thai Baribo
    Wolfsberger AC bytter ut Thai Baribo med Cheikhou Dieng.
    76'
    Inn: Thorsten Rocher
    Ut: Matthaus Taferner
    Wolfsberger AC bytter ut Matthaus Taferner med Thorsten Rocher. Dette er det tredje byttet som Robin Dutt gjør i dagens kamp.
    76'
    Nicolas Seiwald (FC Salzburg) løfter inn en corner fra venstre på Red Bull Arena.
    77'
    80'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Salzburg fordi Dominik Baumgartner får behandling for en skade på banen.
    82'
    83'
    Dominik Baumgartner er tilbake i kampen igjen.
    83'
    Cheikhou Dieng
    Wolfsberger AC angriper, men avslutningen til Cheikhou Dieng går utenfor.
    83'
    Frispark til FC Salzburg på halvdelen til Wolfsberger AC.
    84'
    Brenden Aaronson
    Brendan Aaronson (FC Salzburg) avanserer forover på Red Bull Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    85'
    85'
    90'
    Rasmus Kristensen (FC Salzburg) kommer seg fri på Red Bull Arena, men avslutningen går utenfor.
    90'+1
    90'+2
    90'+3
    Mål for FC Salzburg!
    FC Salzburg 1 - 0 Wolfsberger AC
    Mål: Luka Sucic
    Målgivende: Maurits Kjaergaard
    Mål! FC Salzburg tar ledelsen 1-0 ved Luka Sucic. Flott spill fra Maurits Kjaergaard før målet.
    90'+3
    FC Salzburg 2 - 0 Wolfsberger AC
    Mål: Brenden Aaronson
    Mål! Brendan Aaronson øker ledelsen til 2-0. Maurits Kjaergaard var nest sist på ballen.