Willi Orban (RB Leipzig) kommer til en målsjanse på Red Bull Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    VfB Stuttgart tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Sjanse til RB Leipzig! Emil Forsberg er nær ved å score, men keeper redder.
    VfB Stuttgart, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Frispark for VfB Stuttgart på egen banehalvdel.
    6'
    Florian Badstubner tildeler VfB Stuttgart en corner. Philipp Klement sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    Philipp Klement (VfB Stuttgart) løfter inn en corner fra venstre på Red Bull Arena.
    9'
    Roberto Massimo
    Målsjanse på Red Bull Arena! Roberto Massimo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    9'
    RB Leipzig, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Florian Badstubner signaliserer et frispark til VfB Stuttgart.
    10'
    Hamadi Al Ghaddioui
    VfB Stuttgart angriper. Hamadi Al Ghaddioui får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    10'
    10'
    Dominik Szoboszlai (RB Leipzig) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    13'
    Willi Orban
    Willi Orban (RB Leipzig) avanserer forover på Red Bull Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    14'
    14'
    Christopher Nkunku
    RB Leipzig fosser forover og Christopher Nkunku fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    16'
    16'
    Emil Forsberg (RB Leipzig) header utenfor.
    16'
    Borna Sosa
    VfB Stuttgart avanserer forover i Leipzig. Borna Sosa avslutter, men treffer ikke mål.
    17'
    Dominik Szoboszlai (RB Leipzig) slår en corner fra høyre side på Red Bull Arena.
    19'
    Willi Orban
    Willi Orban (RB Leipzig) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    19'
    Florian Badstubner signaliserer et frispark til RB Leipzig på egen banehalvdel.
    20'
    I Leipzig har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    21'
    Frispark til RB Leipzig på halvdelen til VfB Stuttgart.
    21'
    Emil Forsberg (RB Leipzig) fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    Amadou Haidara
    Sjanse i Leipzig! Amadou Haidara (RB Leipzig) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    23'
    23'
    Andre Silva
    Målsjanse til RB Leipzig! Andre Silva treffer mål, men keeper redder.
    23'
    23'
    I Leipzig slår Dominik Szoboszlai en corner fra venstre.
    26'
    Lukas Klostermann
    RB Leipzig angriper i Leipzig. Lukas Klostermann avslutter på mål, men greier ikke å score.
    29'
    29'
    VfB Stuttgart angriper, men avslutningen til Hamadi Al Ghaddioui går utenfor.
    33'
    Frispark VfB Stuttgart.
    33'
    Frispark til VfB Stuttgart på halvdelen til RB Leipzig.
    34'
    VfB Stuttgart fosser fremover, men Florian Badstubner blåser for offside på Red Bull Arena.
    35'
    36'
    Andre Silva (RB Leipzig) vinkes av for offside i Leipzig.
    38'
    Mål for RB Leipzig!
    RB Leipzig 1 - 0 VfB Stuttgart
    Mål: Dominik Szoboszlai
    Mål! RB Leipzig tar ledelsen 1-0 ved Dominik Szoboszlai.
    38'
    41'
    RB Leipzig tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    Spillerbytte - VfB Stuttgart
    Inn: Daniel Didavi
    Ut: Hamadi Al Ghaddioui
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for VfB Stuttgart. Inn kommer Daniel Didavi, mens Hamadi Al Ghaddioui tar plass på benken.
    46'
    RB Leipzig 2 - 0 VfB Stuttgart
    Mål: Emil Forsberg
    Målgivende: Andre Silva
    Mål! Emil Forsberg øker RB Leipzigs ledelse til 2-0 på Red Bull Arena. Andre Silva sto for den målgivende pasningen.
    46'
    49'
    Kan RB Leipzig utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    50'
    Dominik Szoboszlai
    RB Leipzig angriper. Dominik Szoboszlai får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    51'
    51'
    Emil Forsberg (RB Leipzig) kommer til en målsjanse på Red Bull Arena, men klarer ikke å score.
    51'
    Frispark RB Leipzig.
    52'
    RB Leipzig 3 - 0 VfB Stuttgart
    Mål! Dominik Szoboszlai øker ledelsen til 3-0.
    52'
    Willi Orban ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    56'
    Willi Orban er på beina igjen og fortsetter kampen på Red Bull Arena.
    58'
    VfB Stuttgart angriper i Leipzig. Roberto Massimo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    60'
    60'
    Gult kort til VfB Stuttgart
    Marc Kempf
    Marc Kempf (VfB Stuttgart) mottar sitt første gule kort for dagen på Red Bull Arena.
    64'
    RB Leipzig har fått straffespark på Red Bull Arena!
    64'
    RB Leipzig scorer på straffe!
    RB Leipzig 4 - 0 VfB Stuttgart
    Mål: Andre Silva
    Andre Silva scorer på straffe og RB Leipzig øker ledelsen til 4-0.
    65'
    68'
    Philipp Forster
    Philipp Forster (VfB Stuttgart) pådrar seg et gult kort.
    68'
    Spillerbytte - RB Leipzig
    Inn: Konrad Laimer
    Ut: Dominik Szoboszlai
    RB Leipzig bytter ut Dominik Szoboszlai med Konrad Laimer.
    69'
    Inn: Hwang Hee-chan
    Ut: Andre Silva
    Andre Silva (RB Leipzig) erstattes av Hwang Hee-chan.
    69'
    Inn: Marcel Sabitzer
    Ut: Amadou Haidara
    Bytte for RB Leipzig. Marcel Sabitzer kommer inn for Amadou Haidara på Red Bull Arena.
    69'
    Konrad Laimer
    Konrad Laimer (RB Leipzig) kommer seg fri på Red Bull Arena, men avslutningen går utenfor.
    69'
    Florian Badstubner signaliserer et frispark til RB Leipzig like utenfor VfB Stuttgart-området.
    71'
    Konstantinos Mavropanos
    Dommer Florian Badstubner gir Konstantinos Mavropanos (VfB Stuttgart) et gult kort.
    71'
    Christopher Nkunku (RB Leipzig) løfter inn en corner fra høyre på Red Bull Arena.
    72'
    Josko Gvardiol
    I Leipzig header Josko Gvardiol (RB Leipzig) mot mål, men ballen går utenfor.
    73'
    Inn: Enzo Millot
    Ut: Philipp Klement
    Pellegrino Matarazzo gjør dagens andre bytte i Leipzig, når han tar ut Philipp Klement og setter inn Enzo Millot.
    73'
    Inn: Sasa Kalajdzic
    Ut: Mateo Klimowicz
    VfB Stuttgart gjør sitt tredje bytte. Mateo Klimowicz erstattes av Sasa Kalajdzic.
    73'
    Florian Badstubner signaliserer et frispark til VfB Stuttgart på egen banehalvdel.
    74'
    76'
    Inn: Nordi Mukiele
    Ut: Willi Orban
    RB Leipzig bytter ut Willi Orban med Nordi Mukiele. Dette er det fjerde byttet som Jesse Marsch gjør i dagens kamp.
    76'
    Wataru Endo
    Wataru Endo (VfB Stuttgart) prøver å heade ballen i mål på Red Bull Arena, men mislykkes.
    80'
    80'
    Inn: Erik Thommy
    Ut: Philipp Forster
    Pellegrino Matarazzo (VfB Stuttgart) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Erik Thommy erstatter Philipp Forster.
    81'
    82'
    Inn: Yussuf Poulsen
    Ut: Christopher Nkunku
    Jesse Marsch (RB Leipzig) gjør sitt femte bytte for dagen. Yussuf Poulsen erstatter Christopher Nkunku.
    82'
    Inn: Pascal Stenzel
    Ut: Konstantinos Mavropanos
    Konstantinos Mavropanos (VfB Stuttgart) erstattes av Pascal Stenzel.
    84'
    Pascal Stenzel
    Målsjanse på Red Bull Arena! Pascal Stenzel fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    84'
    84'
    Frispark for RB Leipzig på egen banehalvdel.
    84'
    Marcel Sabitzer
    Sjanse! RB Leipzig avanserer forover, men Marcel Sabitzer avslutter utenfor.
    87'
    Erik Thommy
    Målsjanse! Erik Thommy (VfB Stuttgart) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    88'
    Florian Badstubner tildeler RB Leipzig en corner. Emil Forsberg sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'
    Nordi Mukiele
    RB Leipzig angriper og Nordi Mukiele får avsluttet. Headingen treffer ikke VfB Stuttgart-målet.