122
    Den første omgangen er nå i gang.
    En av RB Leipzigs spillere blir avblåst for offside på Red Bull Arena.
    1'
    Jeremy Dudziak (Greuther Furth) slår en corner fra høyre side på Red Bull Arena.
    3'
    Frispark for Greuther Furth på egen banehalvdel.
    4'
    Jeremy Dudziak
    Jeremy Dudziak (Greuther Furth) kommer til en målsjanse på Red Bull Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    6'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til Greuther Furth på egen banehalvdel.
    10'
    RB Leipzig tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Jamie Leweling
    Greuther Furth fosser forover og Jamie Leweling fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    13'
    RB Leipzig, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Frispark til Greuther Furth på halvdelen til RB Leipzig.
    15'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til Greuther Furth like utenfor RB Leipzig-området.
    15'
    Gult kort til RB Leipzig
    Angelino
    Dommer Christian Dingert viser Angelino (RB Leipzig) det gule kortet.
    15'
    Max Christiansen
    Målsjanse til Greuther Furth! Max Christiansen treffer mål, men keeper redder.
    16'
    16'
    I Leipzig slår Angelino en corner fra høyre.
    17'
    Jeremy Dudziak (Greuther Furth) løfter inn en corner fra høyre på Red Bull Arena.
    19'
    Christian Dingert tildeler RB Leipzig en corner. Emil Forsberg sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    21'
    Amadou Haidara
    RB Leipzig angriper på Red Bull Arena. Amadou Haidara header utenfor.
    21'
    Frispark for RB Leipzig på egen banehalvdel.
    23'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til RB Leipzig på egen banehalvdel.
    24'
    Cedric Itten (Greuther Furth) vinkes av for offside i Leipzig.
    27'
    Greuther Furth tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    I Leipzig har et frispark blitt tildelt bortelag.
    33'
    35'
    36'
    Kevin Kampl
    Kevin Kampl (RB Leipzig) får et gult kort av dommer Christian Dingert.
    36'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Benjamin Henrichs (RB Leipzig) vrir seg av smerte i gresset.
    38'
    Benjamin Henrichs ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Leipzig.
    39'
    40'
    Sjanse til Greuther Furth! Jeremy Dudziak er nær ved å score, men keeper redder.
    42'
    42'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Greuther Furth...
    44'
    Greuther Furth scorer på straffe!
    RB Leipzig 0 - 1 Greuther Furth
    Mål: Branimir Hrgota
    Mål! Branimir Hrgota gir Greuther Furth ledelsen etter et straffespark. 0-1.
    45'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til RB Leipzig.
    45'+1
    Spillerbytte - RB Leipzig
    Inn: Mohamed Simakan
    Ut: Benjamin Henrichs
    Benjamin Henrichs (RB Leipzig) erstattes av Mohamed Simakan.
    46'
    Inn: Yussuf Poulsen
    Ut: Kevin Kampl
    RB Leipzig bytter ut Kevin Kampl med Yussuf Poulsen. Dette er det andre byttet som Jesse Marsch gjør i dagens kamp.
    46'
    Mål for RB Leipzig!
    RB Leipzig 1 - 1 Greuther Furth
    Mål: Yussuf Poulsen
    Målgivende: Emil Forsberg
    Yussuf Poulsen scorer og utligningen er et faktum på Red Bull Arena. 1-1. Flott spill fra Emil Forsberg før målet.
    46'
    Målet til RB Leipzig sjekkes av VAR
    47'
    Målet til RB Leipzig blir stående
    48'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og RB Leipzig får straffe av Christian Dingert på Red Bull Arena.
    52'
    RB Leipzig scorer på straffe!
    RB Leipzig 2 - 1 Greuther Furth
    Mål: Emil Forsberg
    RB Leipzig går opp i en 2-1 ledelse etter at Emil Forsberg setter straffesparket sikkert i mål på Red Bull Arena.
    53'
    Frispark Greuther Furth.
    55'
    56'
    Greuther Furth fosser fremover, men Christian Dingert blåser for offside på Red Bull Arena.
    57'
    Frispark RB Leipzig.
    58'
    Yussuf Poulsen
    RB Leipzig angriper i Leipzig. Yussuf Poulsen fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    I Leipzig slår Jeremy Dudziak en corner fra venstre.
    60'
    62'
    Christian Dingert tildeler Greuther Furth en corner. Jetro Willems sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    63'
    Inn: Dominik Szoboszlai
    Ut: Emil Forsberg
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RB Leipzig. Inn kommer Dominik Szoboszlai, mens Emil Forsberg tar plass på benken.
    64'
    Inn: Tyler Adams
    Ut: Andre Silva
    RB Leipzig bytter ut Andre Silva med Tyler Adams.
    64'
    65'
    RB Leipzig 3 - 1 Greuther Furth
    Mål: Dominik Szoboszlai
    Målgivende: Christopher Nkunku
    Mål! Dominik Szoboszlai øker ledelsen til 3-1. Det er en fin assist fra Christopher Nkunku.
    65'
    68'
    Frispark til RB Leipzig på halvdelen til Greuther Furth.
    70'
    Spillerbytte - Greuther Furth
    Inn: Timothy Tillmann
    Ut: Branimir Hrgota
    Greuther Furth gjør sitt første bytte. Branimir Hrgota erstattes av Timothy Tillmann.
    72'
    Inn: Gian-Luca Itter
    Ut: Jetro Willems
    Greuther Furth bytter ut Jetro Willems med Gian-Luca Itter.
    72'
    RB Leipzig angriper, men avslutningen til Amadou Haidara går utenfor.
    73'
    74'
    75'
    RB Leipzig fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    78'
    Angelino
    Sjanse! RB Leipzig avanserer forover, men Angelino avslutter utenfor.
    78'
    Christopher Nkunku
    Christopher Nkunku (RB Leipzig) fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    80'
    RB Leipzig angriper. Christopher Nkunku får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    82'
    Greuther Furth, prøver et skudd, men det reddes
    82'
    Amadou Haidara (RB Leipzig) kommer seg fri på Red Bull Arena, men avslutningen går utenfor.
    82'
    Inn: Abdourahmane Barry
    Ut: Jeremy Dudziak
    Jeremy Dudziak (Greuther Furth) erstattes av Abdourahmane Barry.
    82'
    Inn: Dickson Abiama
    Ut: Cedric Itten
    Stefan Leitl gjør dagens fjerde bytte i Leipzig, når han tar ut Cedric Itten og setter inn Dickson Abiama.
    82'
    RB Leipzig angriper, men Christian Dingert blåser for offside.
    83'
    Inn: Hugo Novoa
    Ut: Christopher Nkunku
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RB Leipzig. Inn kommer Hugo Novoa, mens Christopher Nkunku tar plass på benken.
    85'
    86'
    RB Leipzig 4 - 1 Greuther Furth
    Mål: Hugo Novoa
    Målgivende: Dominik Szoboszlai
    I Leipzig øker RB Leipzig ledelsen til 4-1 takket være et mål av Hugo Novoa. Dominik Szoboszlai var nest sist på ballen.
    88'
    90'+2
    Dominik Szoboszlai (RB Leipzig) løfter inn en corner fra høyre på Red Bull Arena.