I Leipzig slår Kamal Sowah en corner fra høyre.
    Club Brugge tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Slavko Vincic signaliserer et frispark til Club Brugge på egen banehalvdel.
    Mål for RB Leipzig!
    RB Leipzig 1 - 0 Club Brugge
    Mål: Christopher Nkunku
    Målgivende: Emil Forsberg
    Mål! RB Leipzig tar ledelsen 1-0 ved Christopher Nkunku. Emil Forsberg var nest sist på ballen.
    5'
    Målet til RB Leipzig sjekkes av VAR
    6'
    Målet til RB Leipzig blir stående
    6'
    Frispark Club Brugge.
    8'
    Slavko Vincic tildeler Club Brugge en corner. Noa Lang sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    9'
    Club Brugge angriper i Leipzig, men blir avblåst for offside.
    10'
    Hans Vanaken
    Club Brugge fosser forover og Hans Vanaken fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    11'
    RB Leipzig, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Frispark til RB Leipzig på halvdelen til Club Brugge.
    13'
    Frispark for Club Brugge på egen banehalvdel.
    14'
    Slavko Vincic signaliserer et frispark til RB Leipzig.
    16'
    Nordi Mukiele
    Nordi Mukiele (RB Leipzig) kommer seg fri på Red Bull Arena, men avslutningen går utenfor.
    17'
    I Leipzig har et frispark blitt tildelt bortelag.
    21'
    Clinton Mata
    Club Brugge angriper. Clinton Mata får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    21'
    21'
    Club Brugge fosser fremover, men Charles De Ketelaere går rett i offsidefella.
    21'
    Mål for Club Brugge!
    RB Leipzig 1 - 1 Club Brugge
    Mål: Hans Vanaken
    Målgivende: Charles De Ketelaere
    Utligning! Hans Vanaken setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Charles De Ketelaere sto for den målgivende pasningen.
    22'
    Målet til Club Brugge sjekkes av VAR
    23'
    Målet til Club Brugge blir stående
    23'
    Frispark RB Leipzig.
    29'
    Yussuf Poulsen
    RB Leipzig angriper, men avslutningen til Yussuf Poulsen går utenfor.
    30'
    Frispark for RB Leipzig på egen banehalvdel.
    30'
    Noa Lang (Club Brugge) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    35'
    Frispark til Club Brugge på halvdelen til RB Leipzig.
    36'
    I Leipzig har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    38'
    Noa Lang (Club Brugge) løfter inn en corner fra venstre på Red Bull Arena.
    39'
    RB Leipzig 1 - 2 Club Brugge
    Mål: Mats Rits
    Mål! Club Brugge tar ledelsen 1-2 takket være en scoring av Mats Rits på Red Bull Arena.
    41'
    RB Leipzig tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    Slavko Vincic tildeler RB Leipzig en corner. Dominik Szoboszlai sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    43'
    Slavko Vincic signaliserer et frispark til Club Brugge.
    45'
    Spillerbytte - RB Leipzig
    Inn: Josko Gvardiol
    Ut: Nordi Mukiele
    Bytte for RB Leipzig. Josko Gvardiol kommer inn for Nordi Mukiele på Red Bull Arena.
    46'
    Inn: Amadou Haidara
    Ut: Konrad Laimer
    Jesse Marsch (RB Leipzig) gjør sitt andre bytte for dagen. Amadou Haidara erstatter Konrad Laimer.
    46'
    46'
    49'
    Noa Lang (Club Brugge) løfter inn en corner fra høyre på Red Bull Arena.
    50'
    I Leipzig slår Dominik Szoboszlai en corner fra høyre.
    51'
    Christopher Nkunku
    Christopher Nkunku (RB Leipzig) fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    Slavko Vincic signaliserer et frispark til RB Leipzig på egen banehalvdel.
    57'
    Inn: Andre Silva
    Ut: Dominik Szoboszlai
    Dominik Szoboszlai (RB Leipzig) erstattes av Andre Silva.
    58'
    58'
    60'
    61'
    RB Leipzig fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    62'
    63'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Eder Balanta (Club Brugge) vrir seg av smerte i gresset.
    64'
    Spillerbytte - Club Brugge
    Inn: Ignace Van Der Brempt
    Ut: Kamal Sowah
    Club Brugge bytter ut Kamal Sowah med Ignace Van Der Brempt. Dette er det første byttet som Philippe Clement gjør i dagens kamp.
    66'
    Eder Balanta er på beina igjen og fortsetter kampen på Red Bull Arena.
    66'
    VAR sjekker om det er straffe til RB Leipzig
    68'
    Ingen straffe til RB Leipzig
    68'
    Noa Lang (Club Brugge) vinkes av for offside i Leipzig.
    71'
    71'
    Målet til Club Brugge blir annullert
    71'
    Inn: Wesley
    Ut: Charles De Ketelaere
    Club Brugge bytter ut Charles De Ketelaere med Wesley.
    72'
    72'
    78'
    78'
    Inn: Tyler Adams
    Ut: Mohamed Simakan
    RB Leipzig gjør sitt fjerde bytte. Mohamed Simakan erstattes av Tyler Adams.
    78'
    Inn: Brian Brobbey
    Ut: Yussuf Poulsen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RB Leipzig. Inn kommer Brian Brobbey, mens Yussuf Poulsen tar plass på benken.
    78'
    79'
    Inn: Federico Ricca
    Ut: Eduard Sobol
    Philippe Clement gjør dagens tredje bytte i Leipzig, når han tar ut Eduard Sobol og setter inn Federico Ricca.
    79'
    Inn: Ruud Vormer
    Ut: Mats Rits
    Bytte for Club Brugge. Ruud Vormer kommer inn for Mats Rits på Red Bull Arena.
    79'
    80'
    82'
    Emil Forsberg
    Sjanse! RB Leipzig avanserer forover, men Emil Forsberg avslutter utenfor.
    83'
    84'
    85'
    Club Brugge fosser fremover, men Slavko Vincic blåser for offside på Red Bull Arena.
    86'
    86'
    87'
    Gult kort til Club Brugge
    Eder Balanta
    Dommeren gir Eder Balanta (Club Brugge) et gult kort.
    87'
    Offside! Noa Lang blir vinket av og Club Brugge må dermed bygge opp et nytt angrep.
    88'
    Andre Silva
    Andre Silva (RB Leipzig) avanserer forover på Red Bull Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    89'
    Club Brugge, prøver et skudd, men det reddes
    89'
    Emil Forsberg (RB Leipzig) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    89'
    Noa Lang
    Målsjanse på Red Bull Arena! Noa Lang fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'
    90'
    Slavko Vincic tildeler RB Leipzig en corner. Emil Forsberg sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+3
    90'+4
    Amadou Haidara
    RB Leipzig avanserer forover i Leipzig. Amadou Haidara avslutter, men treffer ikke mål.