Josko Gvardiol (RB Leipzig) kommer til avslutning på Red Bull Arena, men headingen blir reddet.
    VAR sjekker om det er straffe til RB Leipzig
    6'
    Robert Hartmann signaliserer et frispark til VfL Bochum.
    8'
    Emil Forsberg
    RB Leipzig angriper. Emil Forsberg får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    8'
    8'
    Robert Hartmann signaliserer et frispark til VfL Bochum på egen banehalvdel.
    9'
    Emil Forsberg (RB Leipzig) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    11'
    Frispark for RB Leipzig på egen banehalvdel.
    13'
    Skudd på mål, Bochum
    13'
    RB Leipzig, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Yussuf Poulsen
    Målsjanse til RB Leipzig! Yussuf Poulsen treffer mål, men keeper redder.
    15'
    15'
    Robert Hartmann tildeler RB Leipzig en corner. Emil Forsberg sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    17'
    Yussuf Poulsen (RB Leipzig) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    17'
    RB Leipzig tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Frispark RB Leipzig.
    19'
    21'
    VfL Bochum angriper i Leipzig, men blir avblåst for offside.
    23'
    23'
    I Leipzig har et frispark blitt tildelt bortelag.
    24'
    Robert Hartmann signaliserer et frispark til RB Leipzig på egen banehalvdel.
    25'
    RB Leipzig angriper på Red Bull Arena. Yussuf Poulsen header utenfor.
    28'
    I Leipzig har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    29'
    Christopher Nkunku
    Sjanse i Leipzig! Christopher Nkunku (RB Leipzig) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    29'
    29'
    Frispark for VfL Bochum på egen banehalvdel.
    30'
    Elvis Rexhbecaj (VfL Bochum) slår en corner fra høyre side på Red Bull Arena.
    35'
    Anthony Losilla
    Anthony Losilla (VfL Bochum) fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    VfL Bochum fosser fremover, men Robert Hartmann blåser for offside på Red Bull Arena.
    43'
    43'
    45'+1
    En av VfL Bochums spillere blir avblåst for offside på Red Bull Arena.
    45'+2
    47'
    50'
    51'
    55'
    Frispark VfL Bochum.
    58'
    Gult kort til RB Leipzig
    Angelino
    Dommer Robert Hartmann viser Angelino (RB Leipzig) det gule kortet.
    58'
    60'
    Spillerbytte - RB Leipzig
    Inn: Nordi Mukiele
    Ut: Angelino
    RB Leipzig bytter ut Angelino med Nordi Mukiele. Dette er det første byttet som Jesse Marsch gjør i dagens kamp.
    61'
    Elvis Rexhbecaj (VfL Bochum) løfter inn en corner fra høyre på Red Bull Arena.
    63'
    En av VfL Bochums spillere går i offside.
    64'
    Frispark til VfL Bochum på halvdelen til RB Leipzig.
    64'
    65'
    65'
    VfL Bochum angriper, men Robert Hartmann blåser for offside.
    67'
    68'
    Mål for RB Leipzig!
    RB Leipzig 1 - 0 Bochum
    Mål: Andre Silva
    Målgivende: Dominik Szoboszlai
    RB Leipzig tar ledelsen 1-0 etter en heading fra Andre Silva. Det er en fin assist fra Dominik Szoboszlai.
    69'
    Inn: Dominik Szoboszlai
    Ut: Emil Forsberg
    RB Leipzig gjør sitt andre bytte. Emil Forsberg erstattes av Dominik Szoboszlai.
    69'
    Inn: Andre Silva
    Ut: Yussuf Poulsen
    Jesse Marsch gjør dagens tredje bytte i Leipzig, når han tar ut Yussuf Poulsen og setter inn Andre Silva.
    69'
    I Leipzig slår Dominik Szoboszlai en corner fra venstre.
    69'
    72'
    Spillerbytte - Bochum
    Inn: Sebastian Polter
    Ut: Gerrit Holtmann
    Gerrit Holtmann (VfL Bochum) erstattes av Sebastian Polter.
    73'
    RB Leipzig 2 - 0 Bochum
    Mål: Christopher Nkunku
    Målgivende: Andre Silva
    Mål! Christopher Nkunku øker ledelsen til 2-0. Andre Silva sto for den målgivende pasningen.
    73'
    74'
    Robert Hartmann signaliserer et frispark til RB Leipzig.
    75'
    Inn: Danny Blum
    Ut: Takuma Asano
    Thomas Reis (VfL Bochum) gjør sitt første bytte for dagen. Danny Blum erstatter Takuma Asano.
    78'
    Inn: Eduard Lowen
    Ut: Elvis Rexhbecaj
    Bytte for VfL Bochum. Eduard Lowen kommer inn for Elvis Rexhbecaj på Red Bull Arena.
    78'
    Inn: Milos Pantovic
    Ut: Christopher Antwi-Adjej
    VfL Bochum bytter ut Christopher Antwi-Adjej med Milos Pantovic.
    78'
    RB Leipzig 3 - 0 Bochum
    Målgivende: Josko Gvardiol
    Christopher Nkunku øker RB Leipzigs ledelse til 3-0! Flott spill fra Josko Gvardiol før målet.
    78'
    80'
    Gult kort til Bochum
    Robert Tesche
    Dommer Robert Hartmann gir Robert Tesche (VfL Bochum) et gult kort.
    80'
    Inn: Moriba Ilaix
    Ut: Kevin Kampl
    Jesse Marsch gjør dagens fjerde bytte i Leipzig, når han tar ut Kevin Kampl og setter inn Moriba Ilaix.
    80'
    Moriba Ilaix
    Sjanse til RB Leipzig! Moriba Ilaix er nær ved å score, men keeper redder.
    81'
    81'
    Inn: Konrad Laimer
    Ut: Mohamed Simakan
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RB Leipzig. Inn kommer Konrad Laimer, mens Mohamed Simakan tar plass på benken.
    81'
    Sebastian Polter
    VfL Bochum angriper i Leipzig. Sebastian Polter fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    Inn: Patrick Osterhage
    Ut: Robert Tesche
    Thomas Reis (VfL Bochum) gjør sitt femte bytte for dagen. Patrick Osterhage erstatter Robert Tesche.
    82'
    VfL Bochum angriper, men avslutningen til Sebastian Polter går utenfor.
    86'
    VfL Bochum tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    86'
    Amadou Haidara
    RB Leipzig avanserer forover i Leipzig. Amadou Haidara avslutter, men treffer ikke mål.
    87'
    Kan VfL Bochum utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    89'
    90'
    Danny Blum (VfL Bochum) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    90'+1
    VfL Bochum fosser forover og Sebastian Polter fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.