Robert Lewandowski (Bayern München) kommer til en målsjanse på Red Bull Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    VAR sjekker om det er straffe til RB Leipzig
    Bayern München har fått straffespark på Red Bull Arena!
    11'
    Bayern München scorer på straffe!
    RB Leipzig 0 - 1 Bayern München
    Mål: Robert Lewandowski
    Mål! Bayern München får et straffespark som Robert Lewandowski setter i mål på Red Bull Arena. Stillingen er dermed 0-1.
    12'
    Deniz Aytekin tildeler Bayern München en corner. Joshua Kimmich sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    14'
    Joshua Kimmich
    Målsjanse! Joshua Kimmich (Bayern München) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    15'
    RB Leipzig fosser fremover, men Andre Silva går rett i offsidefella.
    17'
    Deniz Aytekin signaliserer et frispark til RB Leipzig på egen banehalvdel.
    19'
    Frispark for Bayern München på egen banehalvdel.
    21'
    Kevin Kampl
    Sjanse til RB Leipzig! Kevin Kampl er nær ved å score, men keeper redder.
    22'
    Bayern München, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Frispark for RB Leipzig på egen banehalvdel.
    23'
    Dani Olmo
    RB Leipzig avanserer forover i Leipzig. Dani Olmo avslutter, men treffer ikke mål.
    25'
    Det blir farlig! Frispark for Bayern München er nær straffområde.
    25'
    Leroy Sane
    Sjanse! Bayern München avanserer forover, men Leroy Sane avslutter utenfor.
    26'
    Frispark RB Leipzig.
    31'
    Joshua Kimmich (Bayern München) løfter inn en corner fra venstre på Red Bull Arena.
    33'
    Joshua Kimmich (Bayern München) slår en corner fra høyre side på Red Bull Arena.
    34'
    I Leipzig har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    34'
    Angelino
    RB Leipzig angriper, men avslutningen til Angelino går utenfor.
    35'
    Bayern München tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Deniz Aytekin signaliserer et frispark til RB Leipzig.
    35'
    Andre Silva
    Andre Silva (RB Leipzig) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    37'
    37'
    Deniz Aytekin tildeler Bayern München en corner. Joshua Kimmich sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    38'
    41'
    Robert Lewandowski (Bayern München) fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    Serge Gnabry (Bayern München) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Red Bull Arena.
    43'
    Dani Olmo
    Målsjanse på Red Bull Arena! Dani Olmo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'
    45'
    Dominik Szoboszlai (RB Leipzig) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    45'+1
    Dani Olmo
    RB Leipzig angriper, men avslutningen til Dani Olmo går utenfor.
    45'+1
    Spillerbytte - Bayern München
    Inn: Jamal Musiala
    Ut: Serge Gnabry
    Bytte for Bayern München. Jamal Musiala kommer inn for Serge Gnabry på Red Bull Arena.
    45'+1
    Mål for Bayern München!
    RB Leipzig 0 - 2 Bayern München
    Mål: Jamal Musiala
    Målgivende: Alphonso Davies
    Mål! Jamal Musiala øker Bayern Münchens ledelse til 0-2 på Red Bull Arena. Flott spill fra Alphonso Davies før målet.
    47'
    Robert Lewandowski (Bayern München) kommer til en målsjanse på Red Bull Arena, men klarer ikke å score.
    49'
    Frispark i en god posisjon for RB Leipzig!
    49'
    Offside! Andre Silva blir vinket av og RB Leipzig må dermed bygge opp et nytt angrep.
    51'
    Målet til RB Leipzig sjekkes av VAR
    52'
    Målet til RB Leipzig blir annullert
    52'
    Frispark til RB Leipzig på halvdelen til Bayern München.
    53'
    Bayern München fosser forover og Robert Lewandowski fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    53'
    RB Leipzig, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    Leon Goretzka
    Bayern München angriper i Leipzig. Leon Goretzka fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    RB Leipzig 0 - 3 Bayern München
    Mål: Leroy Sane
    Målgivende: Jamal Musiala
    I Leipzig øker Bayern München ledelsen til 0-3 takket være et mål av Leroy Sane. Jamal Musiala var nest sist på ballen.
    54'
    Frispark til Bayern München på halvdelen til RB Leipzig.
    56'
    Mål for RB Leipzig!
    RB Leipzig 1 - 3 Bayern München
    Mål: Konrad Laimer
    Målgivende: Kevin Kampl
    Mål! Konrad Laimer holder RB Leipziget inne i kampen med en redusering til 1-3. Kevin Kampl sto for den målgivende pasningen.
    58'
    Spillerbytte - RB Leipzig
    Inn: Josko Gvardiol
    Ut: Angelino
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RB Leipzig. Inn kommer Josko Gvardiol, mens Angelino tar plass på benken.
    59'
    Inn: Emil Forsberg
    Ut: Dani Olmo
    Jesse Marsch gjør dagens andre bytte i Leipzig, når han tar ut Dani Olmo og setter inn Emil Forsberg.
    59'
    Inn: Amadou Haidara
    Ut: Konrad Laimer
    RB Leipzig bytter ut Konrad Laimer med Amadou Haidara. Dette er det tredje byttet som Jesse Marsch gjør i dagens kamp.
    59'
    Inn: Marcel Sabitzer
    Ut: Leon Goretzka
    Julian Nagelsmann (Bayern München) gjør sitt andre bytte for dagen. Marcel Sabitzer erstatter Leon Goretzka.
    59'
    Inn: Eric Maxim Choupo-Moting
    Ut: Robert Lewandowski
    Bayern München gjør sitt tredje bytte. Robert Lewandowski erstattes av Eric Maxim Choupo-Moting.
    59'
    Leon Goretzka (Bayern München) løfter inn en corner fra venstre på Red Bull Arena.
    60'
    Offside! Andre Silva (RB Leipzig) er alene igjennom, men dommer Deniz Aytekin ser at linjemannen er oppe med flagget.
    61'
    I Leipzig har et frispark blitt tildelt bortelag.
    66'
    RB Leipzig angriper, men Andre Silva vinkes av for offside.
    68'
    Emil Forsberg
    Emil Forsberg (RB Leipzig) kommer seg fri på Red Bull Arena, men avslutningen går utenfor.
    69'
    Kan RB Leipzig utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    69'
    71'
    Inn: Yussuf Poulsen
    Ut: Andre Silva
    Andre Silva (RB Leipzig) erstattes av Yussuf Poulsen.
    71'
    I Leipzig slår Dominik Szoboszlai en corner fra høyre.
    72'
    74'
    Inn: Niklas Süle
    Ut: Benjamin Pavard
    Bytte for Bayern München. Niklas Süle kommer inn for Benjamin Pavard på Red Bull Arena.
    75'
    Inn: Josip Stanisic
    Ut: Thomas Müller
    Bayern München bytter ut Thomas Müller med Josip Stanisic.
    75'
    Frispark Bayern München.
    78'
    Jamal Musiala ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    79'
    Dommer Deniz Aytekin venter med å sette i gang spillet fordi Josko Gvardiol ligger nede.
    79'
    Inn: Lukas Klostermann
    Ut: Willi Orban
    Jesse Marsch (RB Leipzig) gjør sitt femte bytte for dagen. Lukas Klostermann erstatter Willi Orban.
    80'
    Josko Gvardiol er tilbake i kampen igjen.
    80'
    Jamal Musiala ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Leipzig.
    80'
    Deniz Aytekin signaliserer et frispark til RB Leipzig like utenfor Bayern München-området.
    84'
    Christopher Nkunku
    Christopher Nkunku (RB Leipzig) kommer seg fri på Red Bull Arena, men avslutningen går utenfor.
    85'
    Frisparket tildelt RB Leipzig er farlig nær Bayern Münchens målområde.
    86'
    Christopher Nkunku (RB Leipzig) fyrer av et skudd som går utenfor.
    86'
    Yussuf Poulsen
    Sjanse! RB Leipzig avanserer forover, men Yussuf Poulsen avslutter utenfor.
    87'
    88'
    Marcel Sabitzer
    Bayern München angriper i Leipzig. Marcel Sabitzer avslutter på mål, men greier ikke å score.
    88'
    88'
    Bayern München angriper på Red Bull Arena, men Marcel Sabitzer header utenfor.
    88'
    Bayern Münchens Eric Maxim Choupo-Moting blåses av for offside på Red Bull Arena.
    90'+1
    RB Leipzig 1 - 4 Bayern München
    Mål: Eric Maxim Choupo-Moting
    Målgivende: Joshua Kimmich
    Mål! Bayern München øker ledelsen til 1-4 etter en scoring av Eric Maxim Choupo-Moting på Red Bull Arena. Det er en fin assist fra Joshua Kimmich.