I Madrid har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Frispark for Elche CF på egen banehalvdel.
    6'
    Sergi Guardiola
    Rayo Vallecano angriper i Madrid. Sergi Guardiola fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    Santiago Jaime Latre tildeler Rayo Vallecano en corner. Oscar Trejo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    10'
    Rayo Vallecano tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Mål for Elche CF!
    Rayo Vallecano 0 - 1 Elche CF
    Mål: Lucas Boye
    Mål! Lucas Boye gir Elche CF en 0-1 ledelse.
    14'
    Frispark til Elche CF på halvdelen til Rayo Vallecano.
    15'
    I Madrid slår Oscar Trejo en corner fra venstre.
    16'
    Rayo Vallecano fosser fremover, men Santiago Jaime Latre blåser for offside på Estadio de Vallecas.
    17'
    Frispark Rayo Vallecano.
    17'
    Santiago Jaime Latre signaliserer et frispark til Rayo Vallecano.
    18'
    Oscar Trejo (Rayo Vallecano) slår en corner fra venstre side på Estadio de Vallecas.
    19'
    21'
    Santiago Jaime Latre signaliserer et frispark til Elche CF på egen banehalvdel.
    22'
    Rayo Vallecano angriper i Madrid, men blir avblåst for offside.
    25'
    26'
    Mål for Rayo Vallecano!
    Rayo Vallecano 1 - 1 Elche CF
    Mål: Mario Hernandez
    Målgivende: Santi Comesana
    Mario Hernandez header ballen i mål og utligner til 1-1. Det er en fin assist fra Santi Comesana.
    26'
    27'
    Frispark for Rayo Vallecano på egen banehalvdel.
    28'
    Gult kort til Elche CF
    Gerard Gumbau
    Gerard Gumbau (Elche CF) pådrar seg et gult kort.
    28'
    Fidel (Elche CF) løfter inn en corner fra høyre på Estadio de Vallecas.
    30'
    Fidel (Elche CF) slår en corner fra høyre side på Estadio de Vallecas.
    31'
    I Madrid slår Isi Palazon en corner fra venstre.
    32'
    Santi Comesana
    Rayo Vallecano avanserer forover i Madrid. Santi Comesana avslutter, men treffer ikke mål.
    32'
    Lucas Boye
    Lucas Boye (Elche CF) avanserer forover på Estadio de Vallecas. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    34'
    Rayo Vallecano, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    35'
    I Madrid har et frispark blitt tildelt bortelag.
    37'
    Elche CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    47'
    Santiago Jaime Latre signaliserer et frispark til Elche CF.
    51'
    51'
    Santiago Jaime Latre tildeler Rayo Vallecano en corner. Oscar Trejo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    55'
    Esteban Saveljich
    Rayo Vallecano avanserer forover på Estadio de Vallecas og Esteban Saveljich kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Elche CF.
    55'
    Elche CF, prøver et skudd, men det reddes
    55'
    56'
    Stole Dimitrievski (Rayo Vallecano) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio de Vallecas.
    57'
    Stole Dimitrievski er tilbake i kampen igjen.
    59'
    En av Rayo Vallecanos spillere går i offside.
    61'
    Spillerbytte - Rayo Vallecano
    Inn: Randy Nteka
    Ut: Sergi Guardiola
    Rayo Vallecano bytter ut Sergi Guardiola med Randy Nteka. Dette er det første byttet som Andoni Iraola gjør i dagens kamp.
    62'
    Oscar Trejo (Rayo Vallecano) løfter inn en corner fra venstre på Estadio de Vallecas.
    63'
    Francisco Garcia
    Francisco Garcia (Rayo Vallecano) kommer til en målsjanse på Estadio de Vallecas, men klarer ikke å score.
    64'
    Spillerbytte - Elche CF
    Inn: Josan
    Ut: Gerard Gumbau
    Bytte for Elche CF. Josan kommer inn for Gerard Gumbau på Estadio de Vallecas.
    64'
    Inn: Raúl Guti
    Ut: Dario Benedetto
    Dario Benedetto (Elche CF) erstattes av Raúl Guti.
    64'
    Rayo Vallecano 2 - 1 Elche CF
    Mål: Randy Nteka
    Målgivende: Oscar Trejo
    Mål! Randy Nteka gir Rayo Vallecano ledelsen 2-1 i Madrid. Oscar Trejo var nest sist på ballen.
    65'
    Inn: Lucas Perez
    Ut: Pablo Piatti
    Elche CF bytter ut Pablo Piatti med Lucas Perez.
    65'
    69'
    Målsjanse til Rayo Vallecano! Francisco Garcia treffer mål, men keeper redder.
    70'
    70'
    Skade: Rayo Vallecano
    72'
    Mario Hernandez ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    73'
    Inn: Unai Lopez
    Ut: Oscar Trejo
    Andoni Iraola (Rayo Vallecano) gjør sitt andre bytte for dagen. Unai Lopez erstatter Oscar Trejo.
    73'
    Inn: Kevin Rodrigues
    Ut: Mario Hernandez
    Andoni Iraola gjør dagens tredje bytte i Madrid, når han tar ut Mario Hernandez og setter inn Kevin Rodrigues.
    73'
    74'
    Óscar Valentín
    Óscar Valentín (Rayo Vallecano) kommer seg fri på Estadio de Vallecas, men avslutningen går utenfor.
    75'
    Rayo Vallecano fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    75'
    77'
    Mario Hernandez er tilbake på banen igjen.
    77'
    Inn: Johan Mojica
    Ut: Josema
    Elche CF bytter ut Josema med Johan Mojica. Dette er det fjerde byttet som Fran Escriba gjør i dagens kamp.
    78'
    Inn: Guido Carrillo
    Ut: Fidel
    Fran Escriba (Elche CF) gjør sitt femte bytte for dagen. Guido Carrillo erstatter Fidel.
    79'
    79'
    Omar Mascarell
    Omar Mascarell (Elche CF) kommer seg fri på Estadio de Vallecas, men avslutningen går utenfor.
    79'
    Frispark Elche CF.
    81'
    Gult kort til Rayo Vallecano
    Unai Lopez
    Unai Lopez (Rayo Vallecano) får et gult kort av dommer Santiago Jaime Latre.
    81'
    Esteban Saveljich vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    83'
    Inn: Pathe Ciss
    Ut: Santi Comesana
    Rayo Vallecano gjør sitt fjerde bytte. Santi Comesana erstattes av Pathe Ciss.
    83'
    Inn: Nikola Maras
    Ut: Esteban Saveljich
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Rayo Vallecano. Inn kommer Nikola Maras, mens Esteban Saveljich tar plass på benken.