0-1
0-2
Lekaj70' (Str.)
1-2

Velkommen til denne cupkampen i Raufoss storhall. Hjemmelaget tar i mot eliteserielaget Stabæk.
    Stabæk er store favoritter, men mange bettingselskaper lanserer Raufoss som et av lagene som kan detonere en cupbombe.
    – Stabæk er stor favoritt. Det virker som de har fått inn en veldig god trener og tippeligalag skal i utgangspunktet være bedre enn oss. Det er et fint utgangspunkt for oss. For vi vet at vårt potensial er høyt. På en god dag kan vi spille jevnt med tippeligalag. Det har vi vist før, og jeg tror det er mulighet for å lage en skikkelig cupbombe, sa Raufoss-kepper Richard Claesson til OA før kampen.
    Avspark
    1'
    Stabæk gjør fire endringer fra forrige seriekamp. Brustad, Adu, Høiland og Stephens er alle plassert på benken.
    2'
    Som en kuriositet kan vi nevne at Stabæk var første motstander for Raufoss da storhallen ble åpnet tilbake i 1999.
    3'
    Stabæk med heading over mål!
    4'
    Stabæk triller ball nå.
    8'
    kommentatorlegende Arne Scheie sier i et videointervju med Raufoss Fotball at han tror kampen blir jevnere enn folk aner.
    10'
    -Det er ikke så stort sprang mellom toppen og tredje nivå. Hjemmefordelen spiller også en rolle, sier Scheie, som i mange år har fulgt klubben både som privatperson og i forbindelse med hans tidligere jobb i NRK.
    11'
    Stabæks Timmi Johansen ligger nede etter å ha fått seg en smell.
    12'
    Bortelaget har skaffet seg et lite overtak de første minuttene.
    14'
    Raufoss prøver å kjempe seg inn på Stabæks banehalvdel.
    21'
    Etter seriemesterskapet i 2008 gikk det brått utforbakke for Stabæk. Økonomiske problemer ga utslag i det sporslige. Etter nedrykket i 2012, er laget nå tilbake i fotball-Norges øverste divisjon.
    24'
    Raufoss har vært solide i andre divisjon de siste årene, men førsteplassen har glippet. Nå er det mange som har totningene som favoritter til opprykk til nest høyeste nivå.
    25'
    Hjørnespark til Stabæk
    27'
    Mål for Stabæk!
    Raufoss 0 - 1 Stabæk
    Mål: Morten Thorsby
    27'
    Gult kort til Raufoss
    Fredrik Greve Monsen
    29'
    Stabæk-spillerne har kvikkere bein enn Raufoss-spillerne, og ser ut til å ha god kontroll. Hjemmelaget kommer stadig på etterskudd.
    30'
    Raufoss 0 - 2 Stabæk
    Mål: Luc Kassi
    30'
    Raufoss sliter med å få etablert seg på Stabæks banehalvdel.
    36'
    En Raufoss-spiller går i bakken i feltet, men dommeren blåser ikke.
    37'
    Ifølge OAs reporter ble Raufoss' Daniel Haug løpt rett ned i feltet. Der burde nok dommeren, som sto godt plassert, blåst straffe.
    40'
    Hjørnespark til Raufoss
    41'
    45'+3
    Spillerne tar pause på stillingen 0-2.
    45'
    Raufoss prøver seg med et skudd, men keeper har kontroll.
    46'
    Stabæk går direkte i angrep, men overgangsmuligheten skusles bort.
    47'
    Frispark til Raufoss i midtsirkelen.
    48'
    Raufoss med et skudd som ender i corner.
    51'
    51'
    Stabæk kontrer, men Raufoss-forsvaret rydder opp.
    52'
    Raufoss farlig frampå!
    53'
    Stabæk prøver et skudd, men utenfor
    59'
    Bortelaget forsetter med å trille ball. Stabæk ser ut til å ha god kontroll på dette nå.
    64'
    Spillerbytte - Raufoss
    Inn: Narongdet Solbakken
    Ut: Fredrik Greve Monsen
    65'
    Spillerbytte - Stabæk
    Inn: Fredrik Brustad
    Ut: Franck Boli
    65'
    Stabæk var klart best i første omgang, men Raufoss har hevet spillet i andre omgang. Hjemmelaget er klart friskere og jakter redusering i storhallen.
    68'
    Stabæks Boly ble byttet ut til pause. Inn kom Fredrik Brustad.
    68'
    Straffe til Raufoss
    69'
    Raufoss scorer på straffe!
    Raufoss 1 - 2 Stabæk
    Mål: Rocky Lekaj
    70'
    Gult kort til Stabæk
    Pablo Fontanello
    70'
    Albert Cole ble felt. Rocky var selvsikker og satte ballen i mål! Nå er det kamp igjen!
    71'
    Raufoss var i himmelen i to sekunder, men Andås vinker for offside!
    76'
    Raufoss' Henningsson satte ballen i mål, men dessverre for Raufoss vinket assistentdommeren med flagget.
    79'
    OA sammenliknet Raufoss-keeper Richard Claesson med selveste Iker Casillas før kampen. Claesson gjør ikke skam på sammenlikningen og gjør en rutinert redning.
    83'
    Det er 13 år siden disse lagene sist møttes i cupen. Tilbake i 2001 var det Stabæk som tok seieren.
    84'
    Daniel Haug med en lang pasning fram, som ender i et innlegg. Ender i ingenting.
    86'
    Raufoss presser på, men Stabæk-forsvaret måker ballen ut.
    87'
    Inn: Ole Thomas Skogli
    Ut: Kristian Onsrud
    88'
    Solbakken med et godt skuddforsøk, men Stabæk-keeperen har kontroll.
    89'
    Rocky Lekaj slår inn foran Stabæk-målet, men der er det ingen til å heade
    90'+3
    90'+4
    Stabæk tar seieren i Raufoss storhall. Bortelaget var klart best i første omgang og gjorde to mål. Raufoss var friskere i andre omgang. Rocky Lekajs straffemål var en vitamininnsprøytning, og Raufoss kom til flere sjanser. Stabæk-forsvaret holdt unna og dermed er eliteserielaget videre i cupen. Mitt navn er Espen Amundrud Solhaug og jeg takker for følget. Følg med på flere kamper utover i sesongen!