Sandnes Ulf (4-3-1-2): Saku-Pekka Sahlgren - Viljar Helland Vevatne, Nicolai Geertsen, Mads Nielsen, Kenneth Sola - Remi Johansen, Tomas Kristoffersen, Kristian Brix - Roy André Miljeteig - Kent Håvard Eriksen, Kjell Rune Sellin.
    På Sandnes Ulf-benken: Selvik, Kryger, Skartun, Blokhus Ekeland, Bogdanovic.
    Ranheim (4-3-3): Even Barli - Aslak Fonn Witry, Daniel Kvande, Christian Eggen Reismark, Aleksander Foosnæs - Mads Reginiussen, Kristoffer Løkberg, Sondre Sørløkk - Øyvind Storflor, Michael Karlsen, Andreas Rye.
    På Ranheim-benken: Lenes, Eek, Solem, Lillebo, Søfteland, Riksvold, Tromsdal.
    Da er det klart for avspark her i Trondheim.
    0'
    Vinneren av dette oppgjøret møter Mjøndalen neste søndag til opprykkskamp.
    1'
    Halvsjanse til Ranheim. Et innlegg slås inn i boksen og ballen stanges tilbake, men avslutningen kommer aldri på mål.
    3'
    Rolig åpning på oppgjøret. Lagene føler litt på hverandre her i starten.
    9'
    Sandnes Ulf får klarert en corner fra høyre.
    13'
    Ranheim beholder ballen i laget.
    14'
    Ingen av lagene tar de helt store sjansene med å pøse på med folk. Alle 22 vet hva som står på spill i dag. Men enn så lenge preger personlige feil mye av kampbildet.
    20'
    Der kommer kampens første store sjanse! Ballen stanges ut av Ranheim-feltet etter et innlegg og på returen hamrer Kristoffersen til ballen. Får et god treff på ballen, men keeper redder mesterlig.
    23'
    Så ropes det på straffe i motsatt ende! En Ranheim-spiller går ned i boksen, men dommer Trygve Kjensli vinker spillet myndig videre.
    24'
    Kvande skyter fra drøye 18 meter. Sahlgren i Sandnes-målet har kontroll på avslutningen.
    29'
    For en sjanse til Ranheim! Sørløkk snapper opp ballen i Sandnes-forsvaret, men alene med keeper skyter han rett på Sahlgren. Der hadde virkelig hjemmelaget muligheten til å gå opp i ledelsen.
    32'
    To store sjanser til Sandnes Ulf motsatt! Et sleivspark holder på å gå rett i krysset, men Ranheim-keeper Barli strekker seg så lang han er.
    34'
    Hardt frispark mot Sandnes-målet. Keeper har grei kontroll på skuddet.
    36'
    Fem minutter igjen til pause. Det har vært et par halvsjanser, men ingen like store som Sørløkks bom alene med keeper etter halvtimen.
    41'
    For en dobbeltsjanse til Sandnes! Først før Sellin sneket seg bak forsvaret, men skyter rett på Barli alene med keeper. Returen faller også til en Sandnes-spiller, men lobben ender rett i klypene på Barli igjen.
    44'
    Barli har kanskje vært oppgjørets beste spiller så langt. Like foran målvakt Sahlgren i motsatt bur. Keepernes ettermiddag!
    45'
    45'
    Der er det pause i Trondheim. Målløst foreløpig, selv om begge lagene har hatt sine sjanser til å gå opp i ledelsen. Andre omgang er 15 minutter unna.
    45'
    46'
    Sandnes begynner andre omgang best. Kent Håvard Eriksen forsøker å bøye ballen i lengste hjørne, men avslutningen går en god meter utenfor mål.
    49'
    Reginiussen ligger nede etter en smell i duell med Miljeteig.
    50'
    Langt fra fullsatt i Trondheim, men hjemmefansen er klart mest høylydt akkurat nå.
    53'
    Nok en god sjanse til Sandnes. Eriksen finner Kristoffersen på 18 meter, men ryggsekken blir litt for tung og skuddet går et par meter over mål. Men det nærmer seg en scoring, det kan vi slå fast.
    54'
    Løkberg med et godt skudd. Like til side for mål.
    55'
    Spillerbytte - Ranheim
    Inn: Kim Riksvold
    Ut: Andreas Rye
    Kampens første bytte.
    61'
    Tøff duell i feltet etter en corner. Ballen stanges over dødlinjen til utspill fra mål.
    65'
    Sellin skaffer Sandnes en corner.
    65'
    Elendig corner. Blir beinet bort på første stolpe.
    66'
    Inn: Mats Lillebo
    Ut: Michael Karlsen
    68'
    Corner for Ranheim. Stanges ut av feltet igjen.
    73'
    Reginiussen kommer seg til en solid sjanse, men linjedommer har vinket for offside.
    74'
    Mål for Ranheim!
    Ranheim 1 - 0 Sandnes Ulf
    Mål: Mats Lillebo
    Målgivende: Kim Riksvold
    Innbytteren sender Ranheim ett steg nærmere Eliteserie-kontrakt! En lang ball slås i bakrom, og der setter Lillebo på turboen. Blir hindret på vei fremover, men dommer Kjensli viser fordel. Lillebo runder keeper og setter ballen - såvidt - i mål.