Glasgow Rangers slipper å klare seg uten Connor Goldson som kommer tilbake på banen igjen.
    Glasgow Rangers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Andreas Ekberg signaliserer et frispark til Olympique Lyon.
    Mål for Olympique Lyon!
    Rangers 0 - 1 Olympique Lyon
    Mål: Karl Toko Ekambi
    Målgivende: Bruno Guimaraes
    Mål! Karl Toko Ekambi gir Olympique Lyon ledelsen 0-1 i Glasgow. Flott spill fra Bruno Guimaraes før målet.
    23'
    Joe Aribo
    Sjanse i Glasgow! Joe Aribo (Glasgow Rangers) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    28'
    Andreas Ekberg signaliserer et frispark til Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    29'
    Olympique Lyon, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Frispark for Glasgow Rangers på egen banehalvdel.
    30'
    Gult kort til Olympique Lyon
    Slimani Islam
    Dommer Andreas Ekberg gir Slimani Islam (Olympique Lyon) et gult kort.
    30'
    31'
    Frispark Glasgow Rangers.
    35'
    John Lundstram
    Målsjanse! John Lundstram (Glasgow Rangers) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    36'
    Malo Gusto
    Malo Gusto (Olympique Lyon) fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    Alfredo Morelos
    Alfredo Morelos (Glasgow Rangers) avanserer forover på Ibrox. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    41'
    41'
    Andreas Ekberg signaliserer et frispark til Glasgow Rangers på egen banehalvdel.
    45'+1
    Glasgow Rangers fosser fremover, men Andreas Ekberg blåser for offside på Ibrox.
    46'
    Karl Toko Ekambi
    Olympique Lyon angriper, men avslutningen til Karl Toko Ekambi går utenfor.
    48'
    Emerson (Olympique Lyon) slår en corner fra høyre side på Ibrox.
    49'
    Andreas Ekberg tildeler Olympique Lyon en corner. Emerson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    49'
    Frispark til Olympique Lyon på halvdelen til Glasgow Rangers.
    50'
    I Glasgow slår Lucas Paqueta en corner fra høyre.
    52'
    52'
    Jerome Boateng
    Jerome Boateng (Olympique Lyon) mottar sitt første gule kort for dagen på Ibrox.
    52'
    Rangers scorer selvmål!
    Rangers 0 - 2 Olympique Lyon
    Mål: James Tavernier
    James Tavernier setter ballen i eget mål! Dermed er stillingen 0-2 på Ibrox.
    55'
    57'
    Frispark til Glasgow Rangers på halvdelen til Olympique Lyon.
    57'
    James Tavernier (Glasgow Rangers) løfter inn en corner fra venstre på Ibrox.
    58'
    Olympique Lyon angriper, men Andreas Ekberg blåser for offside.
    59'
    Spillerbytte - Rangers
    Inn: Scott Wright
    Ut: Steven Davis
    Bytte for Glasgow Rangers. Scott Wright kommer inn for Steven Davis på Ibrox.
    59'
    61'
    Andreas Ekberg signaliserer et frispark til Glasgow Rangers.
    64'
    James Tavernier
    James Tavernier skyter i stolpen! Nære på for Glasgow Rangers.
    65'
    Spillerbytte - Olympique Lyon
    Inn: Sinaly Diomande
    Ut: Jerome Boateng
    Peter Bosz gjør dagens første bytte i Glasgow, når han tar ut Jerome Boateng og setter inn Sinaly Diomande.
    65'
    Olympique Lyon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    66'
    Ryan Kent vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    69'
    Inn: Kemar Roofe
    Ut: Ryan Kent
    Glasgow Rangers bytter ut Ryan Kent som ikke ser ut til å kunne fortsette. Steven Gerrard blir dermed tvunget til å gjøre sitt andre bytte og setter inn Kemar Roofe.
    70'
    71'
    Inn: Xherdan Shaqiri
    Ut: Karl Toko Ekambi
    Karl Toko Ekambi (Olympique Lyon) erstattes av Xherdan Shaqiri.
    71'
    Olympique Lyon fosser fremover, men Slimani Islam går rett i offsidefella.
    72'
    74'
    Joe Aribo
    Dommer Andreas Ekberg viser Joe Aribo (Glasgow Rangers) det gule kortet.
    74'
    Alfredo Morelos (Glasgow Rangers) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    75'
    Inn: Fashion Sakala
    Ut: Joe Aribo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Glasgow Rangers. Inn kommer Fashion Sakala, mens Joe Aribo tar plass på benken.