James Tavernier (Glasgow Rangers) kommer til en målsjanse på Ibrox, men klarer ikke å score.
    Glasgow Rangers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    John Beaton signaliserer et frispark til Glasgow Rangers.
    Mål for Rangers!
    Rangers 1 - 0 Livingston FC
    Mål: Ianis Hagi
    Målgivende: James Tavernier
    Mål! Ianis Hagi gir Glasgow Rangers en 1-0 ledelse. James Tavernier sto for den målgivende pasningen.
    8'
    Joe Aribo
    Sjanse til Glasgow Rangers! Joe Aribo er nær ved å score, men keeper redder.
    9'
    Livingston FC, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    John Beaton tildeler Glasgow Rangers en corner. Ianis Hagi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    10'
    Frispark for Livingston FC på egen banehalvdel.
    10'
    Ryan Kent
    Glasgow Rangers angriper i Glasgow. Ryan Kent avslutter på mål, men greier ikke å score.
    11'
    11'
    Dommer John Beaton ser at linjemannen løfter flagget, og Glasgow Rangerss Fashion Sakala blåses av for offside.
    12'
    I Glasgow har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    13'
    Gult kort til Livingston FC
    Adam Lewis
    Dommer John Beaton viser Adam Lewis (Livingston FC) det gule kortet.
    13'
    Ianis Hagi ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    14'
    Ianis Hagi er tilbake på banen igjen.
    15'
    Glasgow Rangerss Fashion Sakala blåses av for offside på Ibrox.
    15'
    Offside! Bruce Anderson (Livingston FC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    16'
    Offside! Fashion Sakala blir vinket av og Glasgow Rangers må dermed bygge opp et nytt angrep.
    18'
    Frispark til Glasgow Rangers på halvdelen til Livingston FC.
    21'
    Fashion Sakala (Glasgow Rangers) vinkes av for offside i Glasgow.
    22'
    Adam Lewis (Livingston FC) slår en corner fra venstre side på Ibrox.
    23'
    25'
    Alan Forrest
    Dommeren gir Alan Forrest (Livingston FC) et gult kort.
    25'
    John Beaton signaliserer et frispark til Livingston FC på egen banehalvdel.
    28'
    Livingston FC fosser fremover, men Bruce Anderson går rett i offsidefella.
    29'
    Spillerbytte - Rangers
    Inn: Scott Wright
    Ut: Ianis Hagi
    Steven Gerrard gjør dagens første bytte i Glasgow, når han tar ut Ianis Hagi og setter inn Scott Wright.
    31'
    33'
    Livingston FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    43'
    I Glasgow slår James Tavernier en corner fra venstre.
    45'+4
    Offside! James Penrice (Livingston FC) er alene igjennom, men dommer John Beaton ser at linjemannen er oppe med flagget.
    47'
    Frispark Livingston FC.
    47'
    Scott Wright
    Glasgow Rangers angriper i Glasgow. Scott Wright fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    James Tavernier (Glasgow Rangers) løfter inn en corner fra høyre på Ibrox.
    54'
    Spillerbytte - Livingston FC
    Inn: Jaze Kabia
    Ut: Adam Lewis
    Bytte for Livingston FC. Jaze Kabia kommer inn for Adam Lewis på Ibrox.
    56'
    Frispark for Glasgow Rangers på egen banehalvdel.
    57'
    58'
    Ryan Kent
    Sjanse i Glasgow! Ryan Kent (Glasgow Rangers) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    59'
    59'
    Craig Sibbald
    Craig Sibbald (Livingston FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Ibrox.
    60'
    60'
    62'
    John Beaton signaliserer et frispark til Glasgow Rangers på egen banehalvdel.
    64'
    Inn: John Lundstram
    Ut: Joe Aribo
    Steven Gerrard (Glasgow Rangers) gjør sitt andre bytte for dagen. John Lundstram erstatter Joe Aribo.
    64'
    Inn: Nicky Devlin
    Ut: Craig Sibbald
    Livingston FC bytter ut Craig Sibbald med Nicky Devlin.
    64'
    66'
    Inn: Jack Hamilton
    Ut: Bruce Anderson
    Livingston FC bytter ut Bruce Anderson med Jack Hamilton. Dette er det tredje byttet som David Martindale gjør i dagens kamp.
    67'
    Jack Hamilton
    Jack Hamilton (Livingston FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    Scott Wright (Glasgow Rangers) avanserer forover på Ibrox. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    70'
    70'
    Inn: Kemar Roofe
    Ut: Fashion Sakala
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Glasgow Rangers. Inn kommer Kemar Roofe, mens Fashion Sakala tar plass på benken.
    71'
    73'
    Offside! Kemar Roofe (Glasgow Rangers) er alene igjennom, men dommer John Beaton ser at linjemannen er oppe med flagget.
    73'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jaze Kabia (Livingston FC) vrir seg av smerte i gresset.
    76'
    Rangers 2 - 0 Livingston FC
    Mål: Scott Wright
    Scott Wright setter ballen i mål og øker Glasgow Rangerss ledelse til 2-0 i Glasgow. Det er en fin assist fra James Tavernier.
    78'
    Livingston FC slipper å klare seg uten Jaze Kabia som kommer tilbake på banen igjen.
    79'
    Spillet på Ibrox er stoppet midlertidig fordi Jaze Kabia ligger nede.
    80'
    81'
    James Tavernier (Glasgow Rangers) slår en corner fra venstre side på Ibrox.
    81'
    Dommer John Beaton ser at linjemannen løfter flagget, og Glasgow Rangerss Ryan Kent blåses av for offside.
    82'
    Calvin Bassey
    Glasgow Rangers angriper, men avslutningen til Calvin Ughelumba går utenfor.
    83'
    John Beaton tildeler Glasgow Rangers en corner. James Tavernier sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    85'
    I Glasgow slår James Tavernier en corner fra høyre.
    86'
    Det blir farlig! Frispark for Glasgow Rangers er nær straffområde.
    87'
    James Penrice
    James Penrice (Livingston FC) pådrar seg et gult kort.
    87'
    Målsjanse på Ibrox! James Tavernier fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    88'
    88'
    89'
    Rangers 3 - 0 Livingston FC
    Mål: Kemar Roofe
    Mål! Kemar Roofe gir Glasgow Rangers en komfortabel 3-0 ledelse.
    90'
    Glen Kamara
    Sjanse! Glasgow Rangers avanserer forover, men Glen Kamara avslutter utenfor.
    90'+2
    Frisparket tildelt Glasgow Rangers er farlig nær Livingston FCs målområde.
    90'+3
    Nicky Devlin
    Nicky Devlin (Livingston FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.