0-2
    Den første omgangen er sparket i gang.
    Sandi Putros tildeler FC København en corner. Pep Biel sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    2'
    FC København tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    FC København angriper i Randers, men blir avblåst for offside.
    6'
    Frispark for FC København på egen banehalvdel.
    8'
    Pep Biel
    Målsjanse på Cepheus Park Randers! Pep Biel fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    9'
    Randers FC, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Pep Biel (FC København) vrir seg av smerte i gresset.
    9'
    Pep Biel ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Randers.
    10'
    Mål for FC København!
    Randers FC 0 - 1 FC København
    Mål: William Boving Vick
    Målgivende: Jonas Wind
    Mål! FC København tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av William Boving Vick på Cepheus Park Randers. Jonas Wind var nest sist på ballen.
    12'
    Jens Stage
    FC København avanserer forover i Randers. Jens Stage avslutter, men treffer ikke mål.
    14'
    Sandi Putros signaliserer et frispark til FC København på egen banehalvdel.
    16'
    En av FC Københavns spillere blir avblåst for offside på Cepheus Park Randers.
    20'
    Skudd utenfor mål, Randers FC
    22'
    Tosin Kehinde (Randers FC) slår en corner fra venstre side på Cepheus Park Randers.
    24'
    Hjørnespark til Randers FC
    26'
    27'
    29'
    31'
    Frispark til FC København på halvdelen til Randers FC.
    31'
    Frispark for Randers FC på egen banehalvdel.
    33'
    Randers FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    35'
    Victor Kristiansen
    Victor Kristiansen (FC København) kommer seg fri på Cepheus Park Randers, men avslutningen går utenfor.
    37'
    Lukas Lerager
    Lukas Lerager (FC København) kommer til en målsjanse på Cepheus Park Randers, men klarer ikke å score.
    38'
    Frispark Randers FC.
    39'
    Randers FC angriper, men Sandi Putros blåser for offside.
    40'
    Sandi Putros signaliserer et frispark til FC København.
    42'
    Randers FC 0 - 2 FC København
    Mål: Jens Stage
    Mål! Jens Stage øker ledelsen til 0-2.
    46'
    Sandi Putros signaliserer et frispark til Randers FC på egen banehalvdel.
    49'
    I Randers har et frispark blitt tildelt bortelag.
    53'
    Skudd på mål, FC København
    56'
    56'
    Hjørnespark til FC København
    57'
    Spillerbytte - Randers FC
    Inn: Jakob Ankersen
    Ut: Simon Tibbling
    Randers FC gjør sitt første bytte. Simon Tibbling erstattes av Jakob Ankersen.
    58'
    Inn: Stephen Odey
    Ut: Frederik Lauenborg
    Thomas Thomasberg gjør dagens andre bytte i Randers, når han tar ut Frederik Lauenborg og setter inn Stephen Odey.
    58'
    59'
    61'
    63'
    67'
    Spillerbytte - FC København
    Inn: Isak Bergmann Johanneson
    Ut: William Boving Vick
    FC København bytter ut William Boving Vick med Isak Bergmann Johanneson.
    68'
    Inn: Simon Graves
    Ut: Erik Marxen
    Bytte for Randers FC. Simon Graves kommer inn for Erik Marxen på Cepheus Park Randers.
    71'
    Inn: Vincent Onovo
    Ut: Vito Hammershøj Mistrati
    Vito Hammershøj Mistrati (Randers FC) erstattes av Vincent Onovo.
    71'
    I Randers har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    72'
    Frispark til Randers FC på halvdelen til FC København.
    74'
    Gult kort til FC København
    Lukas Lerager (FC København) pådrar seg et gult kort.
    74'
    Lasse Berg Johnsen
    Sjanse! Randers FC avanserer forover, men Lasse Berg Johnsen avslutter utenfor.
    75'
    FC København fosser fremover, men Sandi Putros blåser for offside på Cepheus Park Randers.
    77'
    Skudd på mål, Randers FC
    78'
    FC København, prøver et skudd, men det reddes
    78'
    Kan Randers FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    80'
    Inn: Jesper Lauridsen
    Ut: Oliver Bundgaard
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Randers FC. Inn kommer Jesper Lauridsen, mens Oliver Bundgaard tar plass på benken.
    80'
    Gult kort til Randers FC
    Jesper Lauridsen
    Dommeren gir Jesper Lauridsen (Randers FC) et gult kort.
    80'
    Frispark i en god posisjon for FC København!
    81'
    Inn: Rasmus Højlund
    Ut: Jonas Wind
    Jess Thorup (FC København) gjør sitt andre bytte for dagen. Rasmus Hojlund erstatter Jonas Wind.
    82'
    Inn: Andri Fannar Baldursson
    Ut: Jens Stage
    FC København bytter ut Jens Stage med Andri Fannar Baldursson.
    82'
    Sandi Putros tildeler FC København en corner. Pep Biel sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    83'
    Skudd utenfor mål, FC København
    83'
    84'
    84'
    84'
    Alhaji Kamara
    Målsjanse! Alhaji Kamara (Randers FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    85'
    Vincent Onovo
    Randers FC avanserer forover i Randers. Vincent Onovo avslutter, men treffer ikke mål.