1-0
1-1
1-2
1-3
Bjornmyr (sm)65'
1-4
Nordås78' (Str.)
Supporterfordeling på VG
740
908
Author avatar

Ble dekket av NTB

    Hei, og hjertelig velkommen skal du være til livedekningen av oppgjøret mellom Rana FK og Bodø/Glimt i 1. runde av fotball-NM 2021!
    594 dager hadde passert uten cupfotball på norsk jord før gårsdagens kamper omsider gjorde slutt på 'cuptørken' i fotball-Norge! De helgule gjestene fra Bodø har ikke deltatt i fotball-NM siden de tapte 2-1 for Strømmen i andre runde 22. mai 2019, hvilket gjør at Glimt stiller til cupfotball i dag for første gang på 795 dager! Rana FK, som kom til foran 2019-sesongen som resultat av et samarbeid mellom Mo IL og Stålkameratene, har ikke spilt cupfotball siden de tapte 4-2 for Rørvik i andre kvalifiseringsrunde 6. april 2019! Det utgjør et opphold på svimlende 841 dager siden sist gang Rana-gjengen konkurrerte i norsk fotball-NM!
    Glimt reiser ned til Mo i Rana på Helgeland etter en overbevisende 0-3-seier i Europa Conference League mot islandske Valur torsdag! Islendingene ble til slutt noen nummer for små for de regjerende norske seriemestrene fra Bodø, som sikret seg et meget solid utgangspunkt gjennom scoringer av Ulrik Saltnes (0-1), Patrick Berg (0-2) og Berg (0-3) før returoppgjøret torsdag 29. juli på Aspmyra!
    Ranas forrige tellende kamp, derimot, er så langt tilbake som 5. oktober 2019 - 659 dager siden! Mosjøen IL kom på besøk til Sagbakken kunstgress den gang, og ble til slutt sendt hjem med hele 7-1 i sekken i favør vertene fra Mo i Rana! Alexander Iversen (1-0), Eirik Høgseth (1-1), Stian Neshagen-Celius (2-1), Iversen (3-1), Iversen (4-1), Lauritz Mathias Smørvik (5-1), Kim André Råde (6-1) og Magnus Kolstad (7-1) stod for scoringene i det oppgjøret!
    Ettersom Rana FK er en ung klubb etablert i 2019, blir dagens oppgjør det aller første møtet mellom disse to lagene! Klubbene som ble slått sammen til Rana FK - Mo IL og Stålkameratene - har dog Glimt fått bryne seg på tidligere! Forrige gang Glimt møtte Mo IL og Stålkameratene var i sesongoppkjøringen til 2016-sesongen! Stålkameratene ble slått med sifrene 0-3 på Sagbakken kunstgress etter scoringer av William Arne Hanssen (0-1), Mathias Normann (0-2) og Milan Jevtovic (0-3). Mo IL ble slått med sifrene 5-0 på Aspmyra stadion halvannen måned senere etter nettkjenninger av Anders Karlsen (1-0), Martin Bjørnbak (2-0), Trond Olsen (3-0), Fitim Azemi (4-0) og Vebjørn Vinje (5-0).
    Gjestene fra Bodø er midt inne i sesong, og ligger i skrivende stund plassert som nummer to på norsk fotballs øverste nivå - Eliteserien - med 25 poeng etter 14 kamper! Rana FK, derimot, venter tålmodige på sin sesongstart i Norsk Tipping-ligaen avd 6, også kjent som 3. divisjon eller steg fire av den norske fotballpyramiden! Ranas sesongstart går av stabelen 7. august, om knappe to uker, når Bodø-laget Junkeren gjester Nye Sagbakken stadion! De øvrige lagene i Ranas avdeling inkluderer Bodø/Glimt 2, Finnsnes, Lokomotiv Oslo, Melbo, Mjølner, Nordstrand, Skeid 2, Skjervøy, Skånland, Stabæk 2, Tromsø 2 og Ullern.
    Dagens hoveddommer er Martin Berg fra Hunstad FK - Fotball! Med seg langs linjene har han linjedommerne Henrik Gagnum (Tverlandet IL) og Victoria Nilsen (Gruben IL), mens fjerdedommer Sander Henningsen Olsen (Tverlandet IL) utgjør siste fjerdedel av dommerkvartetten!
    Der er lagoppstillingene inne, og vi starter med gjestene fra Bodø! Kjetil Knutsen foretar seg hele åtte endringer på laget som startet i 0-3-seieren mot Valur torsdag! Marius Høibråten, Hugo Vetlesen og Sebastian Tounekti er de eneste overlevende fra oppgjøret på Island og får selskap i elleveren av tilskuddene Smits, Konradsen, Kvile, Kongsro, Leikvoll Moberg, Hagen, Lindahl og Nordås! Glimts lagoppstilling fra høyre (4-3-3): Smits - Konradsen, Kvile, Høibråten, Kongsro - Moberg, Hagen, Vetlesen - Lindahl, Nordås, Tounekti.
    Med 659 dager siden forrige tellende kamp, faller det seg naturlig med flere endringer på Rana-laget som startet i 7-1-seieren mot Mosjøen 5. oktober 2019! Først og fremst er det to forskjellige trenere som har tatt ut de to lagene, med tidligere hovedtrener Tore Arne Jakobsen erstattet av Thor André Olsen i løpet av sommeren 2020! På banen er det fem endringer på oppstillingen med Tom Stian Andersen, Andreas Thunes, Jasem Bavi, Stian Neshagen-Celius og Alexander Iversen ute av laget! Inn for disse har Adam Andrè Håkonsen, Arve Hauknes, Erlend Henriksen, Niklas Bakksjø og Olav Hauknes kommet! Ranas lagoppstilling fra høyre (4-4-2): Håkonsen - Krokstrand, Fossmo, Bjørnmyr, A. Hauknes - Rise, Henriksen, Bakksjø, O. Hauknes - Nordeng, Råde.
    Lagene entrer i skrivende stund solskinnsfylte Nye Sagbakken stadion! Vi er straks klare til første akt av Rana FK-Bodø/Glimt i cupens 1. runde!
    Kampen har startet
    0'
    Råde ruller i gang oppgjøret!
    1'
    Krokstrand leter etter Rise langs høyrekanten, men Høibråten beiner ballen greit ut over sidelinjen.
    1'
    Olav Hauknes forsøker å klemme ballen inn i boksen, men Konradsen står i veien for det forsøket.
    2'
    Olav Hauknes forsøker seg i bakrom mot Råde, men Kvile får klarert unna til innkast.
    3'
    Positiv start for Rana på Nye Sagbakken stadion! Har faktisk hatt mest ball i innledningen her, vertene!
    4'
    Vi registrerer oss for øvrig at Rana stiller i det som ligner en 4-1-4-1-formasjon med Nordeng like bak Råde på topp! Spennende oppstilling!
    5'
    Dommer Martin Berg tildeler Glimt frispark i god posisjon - omtrent 17-18 meter, litt ute til venstre! Elias Hagen står klar over ballen!
    6'
    Hagen sender frisparket via muren og helt inn i de trygge hanskene til Håkonsen. Holder den i fast grep, 15-åringen i Rana-buret.
    7'
    Henriksen er litt for tøft inne i Leikvoll Moberg midt inne på Glimts halvdel og gjestene tildeles et frispark.
    7'
    Tounekti finner Vetlesen i mellomrommet, men den tidligere Stabæk-spilleren får ikke full kontroll på den og mister dermed ballen ut over dødlinjen.
    9'
    Fredrik Rise jobber oppofrende hjemover i duell med Tounekti og vinner et frispark like nede ved egen dødlinje! Sterk jobb av Rana-kantspilleren!
    10'
    Axel Lindahl kommer seg til innlegg fra høyre, men Bjørnmyr står i veien for forsøket fra svensken.
    10'
    Tounekti skjærer innover i banen og leter etter Nordås, men Henriksen står i veien og får brutt ballbanen.
    11'
    Nordeng slår en lekker tunnel på Elias Hagen og leter etter alternativer motsatt, men slurver i avleveringen der, Nordeng. Lekker detalj fra unggutten i forkant der!
    13'
    Glimt i ferd med å feste et tydeligere grep om denne kampen nå! Etter Ranas sterke åpning har de helgule nå befestet et overtak om ballinnehavet!
    14'
    Høibråten spiller opp Leikvoll Moberg i mellomrommet, men avleveringen i retning indreløperkollega Vetlesen finner ikke frem til mannen som startet som venstrekant mot Valur på torsdag!
    16'
    Touenkti flikkes strålende gjennom, men mister fotfestet og ballen beines omsider unna av Fossmo.
    17'
    Nordås legges i bakken midt inne på Ranas halvdel. De helgule velger å ta det kort.
    17'
    Nære på for Nordås! Kongsro svinger inn fra venstre og den høyreiste spissen er nære på å få hårtustene på den! Konradsens vinger så inn fra motsatt kant og finner Nordås' pannebrask, men hodestøtet går rett på Håkonsen i Rana-buret som holder i fast grep.
    18'
    Lindahl er nære å tvinge seg forbi langs høyrekanten, men touchet fra svensken forsvinner helt inn til Håkonsen.
    19'
    Nære på for Moberg! Lindahl kommer seg til dødlinja og får lagt inn i retning den høyreiste indreløperen på første stolpe! Får imidlertid den ballen i litt ugunstig mellomhøyde og forsøker febrilsk å krangle ballen i mål med de lemmer han har tilgjengelig! Håkonsen får slått ut til corner!
    19'
    Stanges unna på første stolpe.
    19'
    Så spilles det langt mot Råde fra gjestene! Det gjennomspillet er farlig, men Smits kommer ut og beiner ballen unna like foran Rana-spissen! Nære på og en god involvering fra den nederlandske sisteskansen!
    21'
    Rana løfter et frispark med Nordeng inn i Glimt-feltet, men Høibråten får beinet ut over sidelinjen.
    22'
    Rise svinger inn via et Glimt-bein fra høyresiden og ballen ender helt inne i de trygge hanskene til Smits.
    22'
    Hagen forsøker en stikker mot Nordås, men pasningen blir for lang og ender dermed helt inne hos Håkonsen.
    23'
    Lasse Nordås forsøker seg med en volley med høyrebenet, men får ikke noe rent treff på den og ballen spretter dermed ufarlig helt inn til Håkonsen.
    24'
    Høibråten løfter langt i bakrom mot Tounekti, men den unge kantspilleren avblåses for en offside.
    25'
    Tounekti blåser en kjempesjanse! Lindahl snapper ballen fra Bjørnmyr gunstig, kjører karusell med Rana-stopperen og banker så ballen inn i feltet! Innlegget er hardt, lavt og finner en umarkert Tounekti på drøyt 10-11 meters hold! Skal bare ekspedere den ballen i nettmaskene, Tounekti, men makter å blåse den over tverrligger!
    25'
    Mål for Rana FK!
    Rana FK 1 - 0 Bodø/Glimt
    Mål: Kim André Kristiansen Råde
    Målgivende: Anton Pettersen Nordeng
    Råde banker Rana i ledelsen på Nye Sagbakken stadion! Rana bryter gunstig og kontrer plutselig tre mot to! Nordeng fører ballen elegant oppover i banen og slipper mot Råde som tar med seg ballen forbi Høibråten med et elegant touch! Dermed er han alene med Smits, Råde, og gjør ingen feil! Legger ballen litt ut mot høyre før han bare banker ballen hardt og lavt ned i motsatt hjørne med strak vrist! Han er etter den, Smits, men er aldri i nærheten av den avslutningen! 1-0 og vertene fra Mo i Rana tar ledelsen mot de regjerende norske seriemestrene!
    27'
    Stanges unna på første stolpe atter en gang.
    29'
    Rana kontrer igjen! Råde beinflyr i bakrom og slipper sentralt mot Nordeng! Unggutten forsøker å skyte fra drøye 25 meters hold, men blåser den høyt over og utenfor Glimt-buret.
    31'
    Gult kort til Rana FK
    Olav Ekroll Hauknes
    Løper ned Lindahl! Kommer med stor fart der, Hauknes, så er nok et greit gult kort.
    32'
    Tounekti forsøker seg på frisparket fra drøyt 20 meters hold! Skal bare skru den over muren, men løfter den to-tre meter over tverrliggeren.
    33'
    Høibråten forsøker seg med en pasning i retning Lindahl, men Arve Hauknes leser den og får brutt pasningsforsøket.
    34'
    Bakksjø kaster ballen inn i Glimts sekstenmeter, men Vetlesen får tatt med seg egen målmann Smits som får beinet unna.
    34'
    Tounekti drar seg til linja og løfter smart mot nærmeste hvor Leikvoll Moberg har tatt turen! Indreløperen er nære å få hodet på den, men det blir bare med nesten.
    35'
    Så tar Sigurd Kvile telling! Ser ut som midtstopperen får seg en real strekk før han bare spiller ballen ut over sidelinjen selv! Dette er ikke godt nytt for Glimt som har sendt Alfons Sampsted i oppvarming langs sidelinjen!
    36'
    Kvile er ferdigspilt! Tusler av banen, Elias Hagen går ned som stopper, og Glimt spiller 10 mot 11 akkurat nå!
    36'
    Lindahl legges i bakken ute ved hjørneflagget og Glimt tildeles frispark i god innleggsposisjon!
    37'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Alfons Sampsted
    Ut: Sigurd Kvile
    Sigurd Kvile må gi seg med en strekk! Alfons Sampsted kommer inn!
    37'
    Touenkti svinger frisparket inn mot bakre stolpe, men ballen forsvinner over hodet på Høibråten får den går ut over dødlinjen.
    39'
    Nordås tvinger en god redning ut av Håkonsen! Glimt løfter langt opp mot Moberg som bryster ballen ned i beina på Nordås! Den høyreiste spissen tar med seg ballen ut mot sitt gode venstrebein før han klemmer til fra drøyt 11-12 meter! Håkonsen varter opp med en ryddig benparade når han holder den ballen unna nettmaskene!
    40'
    Så kommer Glimt til nok en avslutning! Ballen havner i returrom hos Hagen på 20 meter som setter innsiden til - rett i fanget på Håkonsen som holder i fast grep!
    41'
    Glimt løfter mot Tounekti i bakrom, men avleveringen i retning Rana-boksen fra kantspilleren sleives bak målet.
    42'
    Glimt løfter langt i bakrom mot Moberg som forsøker å ta med seg Lindahl, men svensken får ikke stokket beina og dermed forsvinner ballen ut til innkast for vertene.
    44'
    Lindahl drar seg mot dødlinja og forsøker å legge inn, men løfter den bak målet, kantspilleren.
    45'
    Rise forsøker å klemme ballen inn i boksen fra høyresiden, men Vetlesen står i veien for forsøket.
    45'+1
    Pause
    45'+2
    Der er vi halvspilte på Nye Sagbakken stadion, og lagene tar pause på stillingen 1-0 i favør vertene fra Mo i Rana! Bodø/Glimt har naturligvis vært det førende laget i banespillet på Helgeland, men Rana har vist seg svært giftige når de har fått muligheten! Den muligheten fikk de også etter 27 minutter da et måljagende Glimt ble tatt på senga og Rana plutselig kunne kontre tre mot to! Nordeng fant Råde som rykket seg fri og banket ballen ned i lengste hjørne! Det ble også kampens eneste nettkjenning etter 45 spilte minutter, og dermed er Rana bare tre knappe kvarter unna å detonere en aldri så liten cupbombe på Nye Sagbakken stadion! Vi er straks tilbake med andre akt av Rana FK-Bodø/Glimt!
    2. omgang
    45'
    Nordås ruller i gang andre omgang!
    46'
    Vetlsen nære å nikke fri Moberg på tur gjennom, men Fossmo får beinet ut til corner.
    47'
    Finner Moberg på bakre stolpe som nikker ned til Høibråten! Prøver seg med et skudd der, Høibråten, men skyter hull i lufta ved den anledningen.
    47'
    Sampsted forsøker å vende spillet ut mot Tounekti, men pasningen blir alt for lang for den unge kantspilleren.
    48'
    Lindahl drar seg forbi Krokstrand og vinner et hjørnespark!
    50'
    Leikvoll Moberg forsøker å legge ned på bakre stolpe, men Rana får beinet unna etter hvert.
    50'
    Tounekti legges i bakken i venstre korridor og tildeles frispark! Glimt velger å ta frisparket kort.
    51'
    Vetlesen prøver seg med en stikker mot Lindahl, men Krokstrand rydder unna.
    53'
    Nære på for gjestene! Kongsro møter på første stolpe, men får bare flikket den en liten meter eller to utenfor lengste stolpe! Ikke mye om å gjøre der!
    53'
    Touenkti slår over motsatt hvor Nordås forsøker å nikke ballen ned mot Moberg! Sender imidlertid den rett på Håkonsen i Rana-buret som holder i fast grep.
    55'
    Gigantmulighet for Rana! Sampsted slurver når han skal spille hjem til Smits og Nordeng snapper opp ballen! Skal bare ekspedere ballen i nettmaskene alene med den nederlandske sisteskansen, men Glimt-keeperen kommer ut, gjør seg stor og redder Sampsted og Glimt der!
    55'
    Gult kort til Rana FK
    Arve Ekroll Hauknes
    Ruser inn i Kongsro og takler venstrebacken stygt! Fortjent gult kort!
    56'
    Vetlesen forsøker å skru et frispark fra 20 meter litt ute til venstre i nettmaskene, men sender den like utenfor nærmeste stolpe - i feil side av nettveggen!
    58'
    Mål for Bodø/Glimt!
    Rana FK 1 - 1 Bodø/Glimt
    Mål: Lasse Nordås
    Målgivende: Axel Lindahl
    Nordås ruller utlikningen i nettmaskene! Lindahl mottar ballen ute på høyrekanten og rykker seg kontant forbi Krokstrand! Parkerer Ranas venstreback på fart der og løfter mot første stolpe! Leikvoll Moberg er fremme og lukter på den, men ballen sniker seg forbi indreløperen før den lander i beina på en umarkert Nordås! Den unge spisskjempen lar seg ikke be to ganger og ekspederer ballen ubønnhørlig i nettmaskene med høyrebenet fra knappe fem-seks meter! Dermed er vi like langt på Nye Sagbakken stadion! 1-1!
    59'
    Flikkes videre på første stolpe og beines så unna på den bakre!
    61'
    Mål for Bodø/Glimt!
    Rana FK 1 - 2 Bodø/Glimt
    Mål: Lasse Nordås
    Målgivende: Vegard Leikvoll Moberg
    Nordås ruller inn det som nærmest er en kopi av 1-1! Høibråten løfter langt mot duoen Moberg og Nordås og Rana sliter med å klarere! Ballen spretter via en Rana-spiller og til Moberg ved dødlinjen! Han ser opp og finner Nordås helt umarkert inne foran Rana-buret! Spiller den ballen enkelt til Nordås som bare triller den ballen id e åpne nettmaskene! Rana-spillerne roper febrilsk på offside, men roper for døve ører! Dermed er Glimt i ledelsen på Helgeland! 1-2!
    62'
    Gult kort til Rana FK
    Niklas Bakksjø
    Kjefter på seg et gult kort etter Glimts scoring!
    63'
    Spillerbytte - Rana FK
    Inn: Andreas Johansen Nordtømme
    Ut: Olav Ekroll Hauknes
    Dobbeltbytte fra Rana! Olav Hauknes erstattes av Andreas Nordtømme!
    63'
    Spillerbytte - Rana FK
    Inn: Håkon Nerdal
    Ut: Erlend Henriksen
    I tillegg erstattes også Henriksen av Håkon Nerdal!
    64'
    Rana FK scorer selvmål!
    Rana FK 1 - 3 Bodø/Glimt
    Mål: Marius Bjornmyr
    Bjørnmyr sklir ballen i egne nettmasker! Sebastian Tounekti spilles opp langs venstrekanten og setter på turboen ned mot dødlinjen! Slår et hardt, lavt og smart innlegg inn i Rana-boksen hvor Bjørnmyr og Nordås jakter innlegget! Bjørnmyr kaster seg etter ballen og forsøker å takle den ut til hjørnespark, men sender den uheldig ned i det nærmeste hjørnet! Er naturligvis hardt presset i den situasjonen der, Rana-stopperen! 1-3 på Nye Sagbakken stadion!
    65'
    Nordås til avslutning fra drøyt 12-13 meter, men sleiver den utenfor.
    68'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Erik Botheim
    Ut: Sebastian Tounekti
    Knutsen tar grep! Tar av Sebastian Tounekti og setter innpå toppscorer Erik Botheim!
    69'
    Stanges unna av Fossmo!
    71'
    Kongsro forsøker å løfte inn fra venstre, men Fossmo stanger unna.
    72'
    Nordås med en kjempemulighet! Axel Lindahl skjærer innover i banen og slipper perfekt på Nordås som er alene med Håkonsen! Skal bare rulle ballen forbi den unge målvakten, Nordås, men Rana-sisteskansen gjør en solid redning når han kommer ut, gjør seg stor og holder den ute av nettmaskene!
    73'
    Spillerbytte - Rana FK
    Inn: Aksel Andreas Benden
    Ut: Fredrik Rise
    Nytt dobbeltbytte fra Rana! I første omgang går Fredrik Rise ut for Aksel Benden!
    74'
    Spillerbytte - Rana FK
    Inn: Magnus Kolstad
    Ut: Anton Pettersen Nordeng
    I andre omgang kommer Magnus Kolstad inn for Anton Nordeng. Har vært god for vertene i dag, Nordeng!
    74'
    Kjemperedning av Håkonsen! Ballen havner i returrommet etter et innlegg og Kongsro plukker opp! Sender et godt skudd i retning nærmeste kryss, men Håkonsen kaster seg så lang han er før han vipper ballen over tverrliggeren!
    75'
    Stanges unna på nærmeste!
    76'
    Nordås skaffer Glimt straffespark! Glimts høyreiste spiss, nå for anledningen venstreving, blir spilt strålende gjennom på sin kantplass! Er alene med Håkonsen, Nordås, men blir løpt over ende bakfra av Arve Hauknes like før han skal avslutte! Dommer Martin Berg peker dermed på krittmerket og Nordås har muligheten til å bli hattrickhelt!
    77'
    Andre gule kort til Rana FK
    Arve Ekroll Hauknes
    Arve Hauknes tildeles sitt andre gule og er dermed utvist! Løper Nordås over ende mens Glimts tomålsscorer er alene med Håkonsen, og dermed er dommer Martin Berg sikker i sin sak! Flekker opp Hauknes' andre gule og dermed et rødt kort!
    77'
    Bodø/Glimt scorer på straffe!
    Rana FK 1 - 4 Bodø/Glimt
    Mål: Lasse Nordås
    Nordås triller ballen iskaldt inn fra krittmerket! Han får muligheten fra ellevemeteren til å sikre sitt hattrick, Lasse Nordås, og takker for tilliten med et sikkert straffespark! Ruller ballen rolig ned til sin venstre, mens Håkonsen i Rana-buret kaster seg motsatt vei! Dermed står det 1-4 på Nye Sagbakken stadion og dette oppgjøret er avgjort!
    78'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Tomás Rataj
    Ut: Axel Lindahl
    I tillegg kommer Rataj inn for Lindahl!
    79'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Sigurd Ekrem
    Ut: Marius Høibråten
    Og til slutt kommer Ekrem inn for Høibråten!
    79'
    Rataj spilles opp langs høyresiden, men avblåses for en offside.
    81'
    Spillerbytte - Rana FK
    Inn: Storm Fagerthun
    Ut: Niklas Bakksjø
    Så kommer Ranas siste bytte! Niklas Bakksjø går av for Storm Fagerthun!
    81'
    Stanges to-tre meter utenfor på den nærmeste stolpen.
    83'
    Tas kort. Svinges inn like etter før det stanges godt over tverrliggeren av et Glimt-hode.
    84'
    Nordås blir forsøkt spilt gjennom, men Håkonsen er tidlig ute og plukker ballen foran beina på tremålsscoreren.
    87'
    Nordås løfter inn fra venstre og forsøker å finne Rataj, men Håkonsen kommer ut og plukker ned.
    88'
    Glimt beleirer Ranas sekstenmeter med en mann mer nå.
    89'
    Botheim forsøker å finne lengste hjørne med en avslutning, men Håkonsen får slått den unna med høyrehånda!
    89'
    Ender hos Leikvoll Moberg på bakre stolpe som nikker ballen rett i stolpen! Nære på for den høyreiste indreløperen!
    89'
    Hagen finner Botheim med et innlegg, men Glimts toppscorer nikker den høyt i bue over Rana-buret.
    90'
    Minimum to minutter legges til av andre omgang!
    90'+1
    Lasse Nordås slår langt inn fra dypet, men Rana får klarert.
    90'+1
    Glimt tildeles frispark på kanten av sekstenmeteren - litt ut mot høyre! Dette kan bli en bra mulighet! Kaptein Konradsen står klar!
    90'+2
    Konradsen sender frisparket rett i Rana-muren.
    90'+2
    Rana produserer en skuddmulighet på overtid! Benden vender over motsatt mot Nerdal som banker til på volley, men sender ballen godt over Glimt-buret!
    90'+3
    Kampen er slutt
    90'+3
    Der er vi ferdigspilte på Nye Sagbakken stadion, og Martin Berg blåser i fløyta for siste gang i dag og konstaterer med det at Glimt slår Rana 1-4 og avanserer til andre runde i cupen! Men noen komfortabel affære ble det aldri for de helgule fra Bodø! Rana yppet seg og gikk også til pause med 1-0-ledelse etter en praktkontring signert Anton Nordeng og Kim André Råde! Sistnevnte sørget for nettsus og et lite Rana-håp om at cupbomben kunne komme til å detonere i Mo i Rana i ettermiddag! Over i andre omgang tok imidlertid Glimt seg sammen, og anført av hattrickhelt Lasse Nordås ble det til slutt en god seiersmargin for Glimt-guttene! Marius Bjørnmyr noterte seg også for et selvmål i andre akt, hvilket gjør at Bodø/Glimt vinner 1-4 og er klare for andre runde som går av stabelen allerede neste helg! Jarle-André Almendingen takker så mye for følget denne søndags ettermiddagen! Det har vært en glede å holde deg oppdatert på dette oppgjøret! På gjensyn!
VG Live er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her