1-2
1-3
472
466
    Oliver Norwood (Sheffield United FC) løfter inn en corner fra høyre på Kiyan Prince Foundation Stadium.
    5'
    Skudd utenfor mål, Sheffield United
    6'
    Offside! Iliman Ndiaye (Sheffield United FC) er alene igjennom, men dommer Peter Bankes ser at linjemannen er oppe med flagget.
    11'
    Peter Bankes tildeler Sheffield United FC en corner. Oliver Norwood sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    14'
    Peter Bankes signaliserer et frispark til Queens Park Rangers på egen banehalvdel.
    24'
    Offside! Ben Osborn (Sheffield United FC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    27'
    I London slår John Fleck en corner fra høyre.
    29'
    Chris Basham
    Sheffield United FC angriper i London. Chris Basham fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    Mål for Queens Park Rangers!
    Queens Park Rangers 1 - 0 Sheffield United
    Mål: Charlie Austin
    Målgivende: Albert Adomah
    Charlie Austin header ballen i mål og Queens Park Rangers tar ledelsen 1-0 på Kiyan Prince Foundation Stadium. Det er en fin assist fra Albert Adomah.
    31'
    Oliver Norwood (Sheffield United FC) slår en corner fra venstre side på Kiyan Prince Foundation Stadium.
    33'
    Morgan Gibbs-White
    Sheffield United FC fosser forover og Morgan Gibbs-White fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    34'
    Queens Park Rangers, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Oliver Norwood (Sheffield United FC) løfter inn en corner fra venstre på Kiyan Prince Foundation Stadium.
    37'
    Queens Park Rangers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    Iliman Ndiaye
    Iliman Ndiaye (Sheffield United FC) kommer seg fri på Kiyan Prince Foundation Stadium, men avslutningen går utenfor.
    41'
    Frispark for Queens Park Rangers på egen banehalvdel.
    44'
    Charlie Austin
    Sjanse til Queens Park Rangers! Charlie Austin er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+2
    Sheffield United, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    Peter Bankes tildeler Queens Park Rangers en corner. Ilias Chair sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+3
    Sheffield United FC angriper. Morgan Gibbs-White får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    46'
    46'
    I London har et frispark blitt tildelt bortelag.
    49'
    I London slår Oliver Norwood en corner fra venstre.
    50'
    Jack Robinson
    Sheffield United FC avanserer forover og Jack Robinson kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    50'
    50'
    50'
    Sheffield United FCs Iliman Ndiaye blåses av for offside på Kiyan Prince Foundation Stadium.
    50'
    Peter Bankes tildeler Sheffield United FC en corner. John Fleck sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    54'
    Morgan Gibbs-White (Sheffield United FC) kommer til avslutning på Kiyan Prince Foundation Stadium - i stolpen! Oi, oi, oi.
    54'
    54'
    Mål for Sheffield United!
    Queens Park Rangers 1 - 1 Sheffield United
    Mål: Iliman Ndiaye
    Iliman Ndiaye utligner til 1-1 på Kiyan Prince Foundation Stadium.
    54'
    Frispark til Sheffield United FC på halvdelen til Queens Park Rangers.
    56'
    I London får Morgan Gibbs-White (Sheffield United FC) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    57'
    57'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Morgan Gibbs-White (Sheffield United FC) vrir seg av smerte i gresset.
    57'
    Sheffield United FC slipper å klare seg uten Morgan Gibbs-White som kommer tilbake på banen igjen.
    59'
    60'
    Spillerbytte - Queens Park Rangers
    Inn: Lyndon Dykes
    Ut: Charlie Austin
    Mark Warburton gjør dagens første bytte i London, når han tar ut Charlie Austin og setter inn Lyndon Dykes.
    62'
    Spillet på Kiyan Prince Foundation Stadium er stoppet midlertidig fordi Iliman Ndiaye ligger nede.
    62'
    63'
    Iliman Ndiaye er tilbake i kampen igjen.
    63'
    65'
    John Egan (Sheffield United FC) slår en corner fra høyre side på Kiyan Prince Foundation Stadium.
    66'
    John Egan
    Sheffield United FC avanserer forover i London. John Egan avslutter, men treffer ikke mål.
    66'
    Sander Berge
    Sander Berge (Sheffield United FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    67'
    Iliman Ndiaye vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    70'
    Inn: Osman Kakay
    Ut: Luke Amos
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Queens Park Rangers. Inn kommer Osman Kakay, mens Luke Amos tar plass på benken.
    72'
    Inn: George Thomas
    Ut: Andre Dozzell
    Mark Warburton (Queens Park Rangers) gjør sitt tredje bytte for dagen. George Thomas erstatter Andre Dozzell.
    72'
    Iliman Ndiaye er tilbake på banen igjen.
    72'
    Peter Bankes signaliserer et frispark til Sheffield United FC.
    73'
    Queens Park Rangers 1 - 2 Sheffield United
    Mål: Jack Robinson
    Målgivende: Chris Basham
    Mål! Sheffield United FC tar ledelsen med 1-2 etter en heading fra Jack Robinson. Chris Basham var nest sist på ballen.
    73'
    Spillerbytte - Sheffield United
    Inn: William Osula
    Ut: Iliman Ndiaye
    Iliman Ndiaye, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. William Osula kommer inn for Sheffield United FC.
    75'
    79'
    80'
    Peter Bankes signaliserer et frispark til Sheffield United FC like utenfor Queens Park Rangers-området.
    80'
    82'
    Sjanse i London! Sander Berge (Sheffield United FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    82'
    82'
    George Thomas
    George Thomas skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Queens Park Rangers.
    84'
    Dommer Peter Bankes venter med å sette i gang spillet fordi Chris Basham ligger nede.
    86'
    Chris Basham er på beina igjen og fortsetter kampen.
    87'
    Sheffield United FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Queens Park Rangers.
    87'
    Gult kort til Sheffield United
    John Fleck
    Dommeren gir John Fleck (Sheffield United FC) et gult kort.
    87'
    Gult kort til Queens Park Rangers
    Sam McCallum
    Sam McCallum (Queens Park Rangers) får et gult kort av dommer Peter Bankes.
    88'
    Jack Robinson (Sheffield United FC) pådrar seg et gult kort.
    90'
    William Osula
    Sheffield United FC angriper i London. William Osula fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+2
    Queens Park Rangers 1 - 3 Sheffield United
    Mål: Conor Hourihane
    Målgivende: Sander Berge
    Mål! Conor Hourihane øker ledelsen til 1-3. Flott spill fra Sander Berge før målet.
    90'+4
    Inn: Conor Hourihane
    Ut: John Fleck
    John Fleck (Sheffield United FC) erstattes av Conor Hourihane.
    90'+3
    90'+6
    Sheffield United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    90'+6
    Stefan Johansen
    Stefan Johansen (Queens Park Rangers) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.