1-0
2-0
    Kampen har startet.
    Lois Openda
    Vitesse Arnhem fosser forover og Lois Openda fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    4'
    PSV Eindhoven, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Vitesse Arnhem angriper, men blir avblåst for offside.
    4'
    Ritsu Doan
    Målsjanse på Philips Stadion! Ritsu Doan fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    7'
    Vitesse, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Dommer Bas Nijhuis venter med å sette i gang spillet fordi Jacob Rasmussen ligger nede.
    7'
    Vitesse Arnhem slipper å klare seg uten Jacob Rasmussen som kommer tilbake på banen i Eindhoven.
    9'
    PSV Eindhovens Carlos Vinicius blåses av for offside på Philips Stadion.
    9'
    Vitesse Arnhem tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Mario Gotze
    Mario Gotze (PSV Eindhoven) avanserer forover på Philips Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    13'
    13'
    Mål for PSV Eindhoven!
    PSV Eindhoven 1 - 0 Vitesse
    Mål: Ibrahim Sangare
    Mål! Ibrahim Sangare gir PSV Eindhoven en 1-0 ledelse.
    19'
    Frispark til PSV Eindhoven på halvdelen til Vitesse Arnhem.
    22'
    Frispark PSV Eindhoven.
    24'
    Mauro Junior ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    25'
    Gult kort til Vitesse
    Lois Openda
    Dommeren gir Lois Openda (Vitesse Arnhem) et gult kort.
    25'
    Mauro Junior ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Eindhoven.
    26'
    PSV Eindhoven 2 - 0 Vitesse
    Mål: Bruma
    Målgivende: Carlos Vinicius
    Mål! Bruma gir PSV Eindhoven en komfortabel 2-0 ledelse. Carlos Vinicius sto for den målgivende pasningen.
    30'
    Målet til PSV Eindhoven sjekkes av VAR
    31'
    Målet til PSV Eindhoven blir stående
    31'
    Nikolai Frederiksen
    Målsjanse til Vitesse Arnhem! Nikolai Frederiksen treffer mål, men keeper redder.
    33'
    33'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    33'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til Vitesse Arnhem.
    39'
    Ritsu Doan vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    40'
    Ritsu Doan er på beina igjen og fortsetter kampen.
    42'
    Frispark for PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    45'
    Maximilian Wittek
    Dommer Bas Nijhuis viser Maximilian Wittek (Vitesse Arnhem) det gule kortet.
    45'
    Spillerbytte - Vitesse
    Inn: Daan Huisman
    Ut: Nikolai Frederiksen
    Bytte for Vitesse Arnhem. Daan Huisman kommer inn for Nikolai Frederiksen på Philips Stadion.
    46'
    Inn: Julian Von Moos
    Ut: Thomas Buitink
    Thomas Buitink (Vitesse Arnhem) erstattes av Julian Vonmoos.
    46'
    I Eindhoven har et frispark blitt tildelt bortelag.
    50'
    I Eindhoven slår Maximilian Wittek en corner fra venstre.
    51'
    Danilho Doekhi
    Danilho Doekhi (Vitesse Arnhem) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    52'
    Lois Openda
    Sjanse til Vitesse Arnhem! Lois Openda er nær ved å score, men keeper redder.
    53'
    53'
    Maximilian Wittek (Vitesse Arnhem) løfter inn en corner fra høyre på Philips Stadion.
    53'
    PSV Eindhoven tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    54'
    Matus Bero
    Vitesse Arnhem angriper. Matus Bero får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    55'
    55'
    56'
    Mario Gotze
    Mario Gotze skyter i stolpen! Nære på for PSV Eindhoven.
    58'
    59'
    Frispark for Vitesse Arnhem på egen banehalvdel.
    60'
    Maximilian Wittek (Vitesse Arnhem) slår en corner fra høyre side på Philips Stadion.
    61'
    64'
    Bas Nijhuis tildeler Vitesse Arnhem en corner. Maximilian Wittek sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    65'
    Lois Openda
    Målsjanse! Lois Openda (Vitesse Arnhem) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    65'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Eindhoven fordi Jacob Rasmussen får behandling for en skade på banen.
    66'
    Jacob Rasmussen er tilbake i kampen igjen.
    68'
    Carlos Vinicius (PSV Eindhoven) vinkes av for offside i Eindhoven.
    69'
    71'
    Bruma
    Målsjanse til PSV Eindhoven! Bruma treffer mål, men keeper redder.
    72'
    72'
    74'
    Spillerbytte - PSV Eindhoven
    Inn: Yorbe Vertessen
    Ut: Bruma
    PSV Eindhoven gjør sitt første bytte. Bruma erstattes av Yorbe Vertessen.
    74'
    Inn: Oussama Darfalou
    Ut: Eli Dasa
    Thomas Letsch gjør dagens tredje bytte i Eindhoven, når han tar ut Eli Dasa og setter inn Oussama Darfalou.
    80'
    Inn: Romaric Yapi
    Ut: Riechedly Bazoer
    Thomas Letsch (Vitesse Arnhem) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Romaric Yapi erstatter Riechedly Bazoer.
    80'
    Matus Bero ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    80'
    Matus Bero kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Philips Stadion.
    82'
    Offside! Carlos Vinicius (PSV Eindhoven) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    83'
    83'
    Inn: Maximiliano Romero
    Ut: Carlos Vinicius
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for PSV Eindhoven. Inn kommer Maximiliano Romero, mens Carlos Vinicius tar plass på benken.
    85'
    Frispark til Vitesse Arnhem på halvdelen til PSV Eindhoven.
    85'
    Oussama Darfalou
    Vitesse Arnhem angriper i Eindhoven. Oussama Darfalou avslutter på mål, men greier ikke å score.
    86'
    86'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til Vitesse Arnhem på egen banehalvdel.
    86'
    Maximilian Wittek (Vitesse Arnhem) løfter inn en corner fra venstre på Philips Stadion.