Kampen er i gang på Philips Stadion.
    Frispark for FC Utrecht på egen banehalvdel.
    2'
    Anastasios Douvikas
    Anastasios Douvikas (FC Utrecht) avanserer forover på Philips Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    12'
    PSV Eindhoven, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Adam Maher (FC Utrecht) løfter inn en corner fra venstre på Philips Stadion.
    12'
    Mål for FC Utrecht!
    PSV Eindhoven 0 - 1 FC Utrecht
    Mål: Mike Van Der Hoorn
    Målgivende: Simon Gustafson
    Mike Van Der Hoorn header ballen i mål og FC Utrecht leder dermed 0-1. Simon Gustafson sto for den målgivende pasningen.
    12'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til FC Utrecht på egen banehalvdel.
    15'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til PSV Eindhoven.
    15'
    I Eindhoven har et frispark blitt tildelt bortelag.
    19'
    Simon Gustafson
    Sjanse! FC Utrecht avanserer forover, men Simon Gustafson avslutter utenfor.
    20'
    Frispark PSV Eindhoven.
    23'
    Ritsu Doan (PSV Eindhoven) vinkes av for offside i Eindhoven.
    26'
    Mål for PSV Eindhoven!
    PSV Eindhoven 1 - 1 FC Utrecht
    Mål: Cody Gakpo
    Målgivende: Mauro Junior
    Cody Gakpo scorer og utligningen er et faktum på Philips Stadion. 1-1. Det er en fin assist fra Mauro Junior.
    27'
    PSV Eindhoven tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Frispark til FC Utrecht på halvdelen til PSV Eindhoven.
    29'
    Det blir farlig! Frispark for FC Utrecht er nær straffområde.
    30'
    Danny Makkelie tildeler FC Utrecht en corner. Adam Maher sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    32'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    32'
    Gult kort til FC Utrecht
    Hidde Ter Avest
    Hidde Ter Avest (FC Utrecht) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    32'
    Cody Gakpo (PSV Eindhoven) slår en corner fra venstre side på Philips Stadion.
    35'
    PSV Eindhoven 2 - 1 FC Utrecht
    Mål: Ramalho
    Mål! PSV Eindhoven tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Ramalho på Philips Stadion.
    35'
    36'
    Frispark for PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    41'
    Bruma
    Bruma (PSV Eindhoven) fyrer av et skudd på Philips Stadion – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    43'
    I Eindhoven slår Cody Gakpo en corner fra venstre.
    45'+2
    Spillerbytte - PSV Eindhoven
    Inn: Armando Obispo
    Ut: Carlos Vinicius
    PSV Eindhoven bytter ut Carlos Vinicius med Armando Obispo.
    46'
    PSV Eindhoven angriper, men Bruma vinkes av for offside.
    46'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til FC Utrecht.
    47'
    Ritsu Doan
    Sjanse til PSV Eindhoven! Ritsu Doan er nær ved å score, men keeper redder.
    49'
    FC Utrecht, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    PSV Eindhoven 3 - 1 FC Utrecht
    Mål: Ritsu Doan
    Målgivende: Erick Gutierrez
    Mål! Ritsu Doan øker ledelsen til 3-1. Erick Gutierrez var nest sist på ballen.
    51'
    Målet til PSV Eindhoven sjekkes av VAR
    52'
    Målet til PSV Eindhoven blir stående
    53'
    Sjanse i Eindhoven! Anastasios Douvikas (FC Utrecht) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    54'
    54'
    FC Utrecht tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    55'
    58'
    Frispark FC Utrecht.
    58'
    Bart Ramselaar
    Målsjanse! Bart Ramselaar (FC Utrecht) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    61'
    Cody Gakpo (PSV Eindhoven) løfter inn en corner fra høyre på Philips Stadion.
    62'
    65'
    66'
    Inn: Yorbe Vertessen
    Ut: Cody Gakpo
    Roger Schmidt gjør dagens andre bytte i Eindhoven, når han tar ut Cody Gakpo og setter inn Yorbe Vertessen.
    67'
    Spillerbytte - FC Utrecht
    Inn: Django Warmerdam
    Ut: Arthur Zagre
    Bytte for FC Utrecht. Django Warmerdam kommer inn for Arthur Zagre på Philips Stadion.
    67'
    Inn: Adrian Dalmau
    Ut: Remco Balk
    FC Utrecht gjør sitt andre bytte. Remco Balk erstattes av Adrian Dalmau.
    67'
    Mike Van Der Hoorn ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    68'
    Mike Van Der Hoorn er tilbake på banen igjen.
    69'
    PSV Eindhoven 4 - 1 FC Utrecht
    Mål: Philipp Mwene
    Målgivende: Ritsu Doan
    Mål! Philipp Mwene gir PSV Eindhoven en komfortabel 4-1 ledelse. Flott spill fra Ritsu Doan før målet.
    70'
    Inn: Noni Madueke
    Ut: Bruma
    Roger Schmidt (PSV Eindhoven) gjør sitt tredje bytte for dagen. Noni Madueke erstatter Bruma.
    74'
    Inn: Jordan Teze
    Ut: Philipp Mwene
    PSV Eindhoven bytter ut Philipp Mwene med Jordan Teze. Dette er det fjerde byttet som Roger Schmidt gjør i dagens kamp.
    74'
    Inn: Joris Overeem
    Ut: Simon Gustafson
    Rene Hake (FC Utrecht) gjør sitt tredje bytte for dagen. Joris Overeem erstatter Simon Gustafson.
    74'
    Inn: Willem Janssen
    Ut: Mike Van Der Hoorn
    Willem Janssen (FC Utrecht) erstatter Mike Van Der Hoorn som ser ut til å måtte forlate Philips Stadion med en skade.
    74'
    Quinten Timber
    Quinten Timber (FC Utrecht) kommer til en målsjanse på Philips Stadion, men klarer ikke å score.
    75'
    79'
    Noni Madueke
    PSV Eindhoven avanserer forover i Eindhoven. Noni Madueke avslutter, men treffer ikke mål.