124
    Dommeren blåser i gang dagens kamp i Eindhoven.
    Davide Massa signaliserer et frispark til PSV Eindhoven.
    2'
    Davide Massa tildeler PSV Eindhoven en corner. Cody Gakpo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    6'
    Mario Gotze (PSV Eindhoven) slår en corner fra venstre side på Philips Stadion.
    7'
    Davide Massa signaliserer et frispark til AS Monaco FC på egen banehalvdel.
    7'
    I Eindhoven slår Ruben Aguilar en corner fra høyre.
    8'
    Youssouf Fofana
    Målsjanse til AS Monaco FC! Youssouf Fofana treffer mål, men keeper redder.
    11'
    PSV Eindhoven, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Frispark for AS Monaco FC på egen banehalvdel.
    13'
    I Eindhoven har et frispark blitt tildelt bortelag.
    14'
    Ruben Aguilar (AS Monaco FC) løfter inn en corner fra venstre på Philips Stadion.
    15'
    PSV Eindhoven tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Cody Gakpo
    Sjanse! PSV Eindhoven avanserer forover, men Cody Gakpo avslutter utenfor.
    19'
    Mål for Monaco!
    PSV Eindhoven 0 - 1 Monaco
    Mål: Myron Boadu
    Målgivende: Caio Henrique
    AS Monaco FC leder 0-1 etter en scoring av Myron Boadu. Caio Henrique var nest sist på ballen.
    19'
    26'
    Kevin Volland
    AS Monaco FC angriper i Eindhoven. Kevin Volland avslutter på mål, men greier ikke å score.
    27'
    27'
    28'
    Cody Gakpo
    Målsjanse! Cody Gakpo (PSV Eindhoven) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    31'
    Davide Massa tildeler PSV Eindhoven en corner. Mario Gotze sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    33'
    Marco Van Ginkel
    Marco Van Ginkel (PSV Eindhoven) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    33'
    Monaco, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Jean Lucas
    AS Monaco FC avanserer forover i Eindhoven. Jean Lucas avslutter, men treffer ikke mål.
    33'
    Mario Gotze (PSV Eindhoven) løfter inn en corner fra høyre på Philips Stadion.
    37'
    Mario Gotze
    Mario Gotze (PSV Eindhoven) kommer til en målsjanse på Philips Stadion, men klarer ikke å score.
    41'
    Mario Gotze (PSV Eindhoven) slår en corner fra høyre side på Philips Stadion.
    43'
    Marco Van Ginkel (PSV Eindhoven) kommer til en målsjanse på Philips Stadion, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    44'
    AS Monaco FC angriper i Eindhoven, men blir avblåst for offside.
    46'
    Carlos Vinicius
    PSV Eindhoven angriper. Carlos Vinicius får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    48'
    48'
    Mario Gotze (PSV Eindhoven) løfter inn en corner fra venstre på Philips Stadion.
    48'
    Cody Gakpo
    Målsjanse på Philips Stadion! Cody Gakpo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    49'
    49'
    Sjanse til PSV Eindhoven! Carlos Vinicius er nær ved å score, men keeper redder.
    51'
    51'
    AS Monaco FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    51'
    Gult kort til PSV Eindhoven
    Cody Gakpo
    Dommer Davide Massa gir Cody Gakpo (PSV Eindhoven) et gult kort.
    52'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Aurelien Tchouameni (AS Monaco FC) vrir seg av smerte i gresset.
    52'
    AS Monaco FC slipper å klare seg uten Aurelien Tchouameni som kommer tilbake på banen igjen.
    53'
    54'
    PSV Eindhoven angriper, men Davide Massa blåser for offside.
    54'
    Spillerbytte - PSV Eindhoven
    Inn: Yorbe Vertessen
    Ut: Noni Madueke
    Roger Schmidt gjør dagens første bytte i Eindhoven, når han tar ut Noni Madueke og setter inn Yorbe Vertessen.
    56'
    Sjanse i Eindhoven! Marco Van Ginkel (PSV Eindhoven) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    56'
    56'
    Mål for PSV Eindhoven!
    PSV Eindhoven 1 - 1 Monaco
    Mål: Cody Gakpo
    Målgivende: Carlos Vinicius
    Mål! hjemmelag utligner ved Cody Gakpo. Stillingen er nå 1-1. Carlos Vinicius sto for den målgivende pasningen.
    59'
    Frispark for PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    60'
    61'
    PSV Eindhoven angriper, men avslutningen til Marco Van Ginkel går utenfor.
    62'
    64'
    Inn: Bruma
    Ut: Cody Gakpo
    PSV Eindhoven bytter ut Cody Gakpo med Bruma. Dette er det andre byttet som Roger Schmidt gjør i dagens kamp.
    64'
    Bruma
    Bruma (PSV Eindhoven) kommer seg fri på Philips Stadion, men avslutningen går utenfor.
    66'
    Philipp Mwene
    Philipp Mwene (PSV Eindhoven) avanserer forover på Philips Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    67'
    67'
    Frispark til PSV Eindhoven på halvdelen til AS Monaco FC.
    67'
    Armando Obispo
    Armando Obispo (PSV Eindhoven) fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    Spillerbytte - Monaco
    Inn: Eliot Matazo
    Ut: Youssouf Fofana
    Bytte for AS Monaco FC. Eliot Matazo kommer inn for Youssouf Fofana på Philips Stadion.
    70'
    Inn: Wissam Ben Yedder
    Ut: Myron Boadu
    Niko Kovac (AS Monaco FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Wissam Ben Yedder erstatter Myron Boadu.
    70'
    Frispark PSV Eindhoven.
    71'
    Davide Massa signaliserer et frispark til PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    74'
    Inn: Gelson Martins
    Ut: Axel Disasi
    AS Monaco FC gjør sitt tredje bytte. Axel Disasi erstattes av Gelson Martins.
    74'
    Inn: Sofiane Diop
    Ut: Jean Lucas
    AS Monaco FC bytter ut Jean Lucas med Sofiane Diop. Dette er det fjerde byttet som Niko Kovac gjør i dagens kamp.
    74'
    76'
    Carlos Vinicius (PSV Eindhoven) mottar sitt første gule kort for dagen på Philips Stadion.
    76'
    78'
    Yorbe Vertessen
    Sjanse! PSV Eindhoven avanserer forover, men Yorbe Vertessen avslutter utenfor.
    81'
    Wissam Ben Yedder
    AS Monaco FC fosser forover og Wissam Ben Yedder fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    82'
    82'
    84'
    I Eindhoven har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    86'
    Inn: Eran Zahavi
    Ut: Carlos Vinicius
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for PSV Eindhoven. Inn kommer Eran Zahavi, mens Carlos Vinicius tar plass på benken.
    87'
    88'
    88'
    PSV Eindhoven 1 - 2 Monaco
    Mål: Sofiane Diop
    I Eindhoven tar AS Monaco FC ledelsen 1-2 etter et mål av Sofiane Diop. Det er en fin assist fra Caio Henrique.