Målsjanse til FC Twente Enschede! Vura treffer mål, men keeper redder.
    4'
    PSV Eindhoven, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Yorbe Vertessen
    PSV Eindhoven angriper i Eindhoven. Yorbe Vertessen avslutter på mål, men greier ikke å score.
    5'
    FC Twente, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Frispark FC Twente Enschede.
    8'
    Yorbe Vertessen (PSV Eindhoven) kommer seg fri på Philips Stadion, men avslutningen går utenfor.
    9'
    Mål for FC Twente!
    PSV Eindhoven 0 - 1 FC Twente
    Mål: Michel Vlap
    Målgivende: Gijs Smal
    Mål! FC Twente Enschede tar ledelsen 0-1 ved Michel Vlap. Flott spill fra Gijs Smal før målet.
    13'
    Mål for PSV Eindhoven!
    PSV Eindhoven 1 - 1 FC Twente
    Mål: Yorbe Vertessen
    Målgivende: Marco Van Ginkel
    Mål! hjemmelag utligner ved Yorbe Vertessen. Stillingen er nå 1-1. Marco Van Ginkel var nest sist på ballen.
    14'
    PSV Eindhoven tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    PSV Eindhoven fosser fremover, men Philipp Max går rett i offsidefella.
    16'
    Vura (FC Twente Enschede) løfter inn en corner fra venstre på Philips Stadion.
    17'
    I Eindhoven har et frispark blitt tildelt bortelag.
    19'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til FC Twente Enschede.
    20'
    Frispark for FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    22'
    Dommer Danny Makkelie venter med å sette i gang spillet fordi Yorbe Vertessen ligger nede.
    24'
    Vura
    FC Twente Enschede fosser forover og Vura fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    26'
    26'
    PSV Eindhoven slipper å klare seg uten Yorbe Vertessen som kommer tilbake på banen i Eindhoven.
    26'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    27'
    PSV Eindhoven 2 - 1 FC Twente
    Mål: Eran Zahavi
    Målgivende: Jordan Teze
    Mål! Eran Zahavi gir PSV Eindhoven ledelsen 2-1 i Eindhoven. Jordan Teze sto for den målgivende pasningen.
    27'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    30'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Marco Van Ginkel (PSV Eindhoven) vrir seg av smerte i gresset.
    31'
    Marco Van Ginkel ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Eindhoven.
    33'
    FC Twente Enschede tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    I Eindhoven slår Jordan Teze en corner fra høyre.
    36'
    Marco Van Ginkel
    Marco Van Ginkel (PSV Eindhoven) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    36'
    36'
    Julio Pleguezuelo ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    36'
    Julio Pleguezuelo er tilbake i kampen igjen.
    37'
    Jordan Teze
    PSV Eindhoven angriper, men avslutningen til Jordan Teze går utenfor.
    41'
    Frispark for PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    42'
    Gult kort til FC Twente
    Michel Vlap
    Michel Vlap (FC Twente Enschede) får et gult kort av dommer Danny Makkelie.
    42'
    PSV Eindhoven 2 - 2 FC Twente
    Mål: Ramiz Zerrouki
    Målgivende: Ricky Van Wolfswinkel
    Mål! Ramiz Zerrouki utligner til 2-2. Det er en fin assist fra Ricky Van Wolfswinkel.
    44'
    Eran Zahavi
    Sjanse i Eindhoven! Eran Zahavi (PSV Eindhoven) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'
    45'
    Frispark til PSV Eindhoven på halvdelen til FC Twente Enschede.
    46'
    48'
    Ricky Van Wolfswinkel (FC Twente Enschede) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Philips Stadion.
    50'
    Ricky Van Wolfswinkel er på beina igjen og fortsetter kampen.
    51'
    Michel Vlap
    FC Twente Enschede angriper i Eindhoven. Michel Vlap fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    PSV Eindhoven 3 - 2 FC Twente
    Yorbe Vertessen setter ballen i nettet og PSV Eindhoven leder nå 3-2.
    54'
    Målet til PSV Eindhoven sjekkes av VAR
    55'
    Målet til PSV Eindhoven blir stående
    55'
    PSV Eindhoven 4 - 2 FC Twente
    Mål: Carlos Vinicius
    Mål! PSV Eindhoven øker ledelsen til 4-2 etter en scoring av Carlos Vinicius på Philips Stadion.
    58'
    Eran Zahavi
    Sjanse til PSV Eindhoven! Eran Zahavi er nær ved å score, men keeper redder.
    58'
    58'
    I Eindhoven har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    61'
    PSV Eindhoven 5 - 2 FC Twente
    Målgivende: Eran Zahavi
    Mål! Carlos Vinicius øker PSV Eindhovens ledelse til 5-2 på Philips Stadion. Det er en fin assist fra Eran Zahavi.
    63'
    66'
    Spillerbytte - FC Twente
    Inn: Jesse Bosch
    Ut: Ramiz Zerrouki
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Twente Enschede. Inn kommer Jesse Bosch, mens Ramiz Zerrouki tar plass på benken.
    67'
    Inn: Manfred Alonso Ugalde Arce
    Ut: Ricky Van Wolfswinkel
    FC Twente Enschede gjør sitt andre bytte. Ricky Van Wolfswinkel erstattes av Manfred Ugalde.
    67'
    Inn: Dimitris Limnios
    Ut: Vura
    Vura (FC Twente Enschede) erstattes av Dimitris Limnios.
    67'
    Inn: Luka Ilic
    Ut: Michel Vlap
    Bytte for FC Twente Enschede. Luka Ilic kommer inn for Michel Vlap på Philips Stadion.
    67'
    Spillerbytte - PSV Eindhoven
    Inn: Davy Pröpper
    Ut: Marco Van Ginkel
    PSV Eindhoven bytter ut Marco Van Ginkel med Davy Propper.
    68'
    73'
    Skudd på mål, FC Twente
    73'
    73'
    Inn: Bruma
    Ut: Yorbe Vertessen
    PSV Eindhoven bytter ut Yorbe Vertessen med Bruma. Dette er det andre byttet som Roger Schmidt gjør i dagens kamp.
    75'
    Inn: Mauro Junior
    Ut: Carlos Vinicius
    Roger Schmidt gjør dagens tredje bytte i Eindhoven, når han tar ut Carlos Vinicius og setter inn Mauro Junior.
    75'
    Danny Makkelie tildeler PSV Eindhoven en corner. Bruma sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    79'
    Ibrahim Sangare
    Sjanse! PSV Eindhoven avanserer forover, men Ibrahim Sangare avslutter utenfor.
    81'
    85'
    Inn: Erick Gutierrez
    Ut: Olivier Boscagli
    PSV Eindhoven bytter ut Olivier Boscagli med Erick Gutierrez.
    86'
    Inn: Maximiliano Romero
    Ut: Eran Zahavi
    Roger Schmidt (PSV Eindhoven) gjør sitt femte bytte for dagen. Maximiliano Romero erstatter Eran Zahavi.
    86'
    Inn: Denilho Cleonise
    Ut: Daan Rots
    FC Twente Enschede bytter ut Daan Rots med Denilho Cleonise. Dette er det femte byttet som Ron Jans gjør i dagens kamp.
    87'
    Maximiliano Romero
    PSV Eindhoven angriper på Philips Stadion og Maximiliano Romero skyter i stolpen!
    89'
    Bruma (PSV Eindhoven) slår en corner fra venstre side på Philips Stadion.
    90'+1
    Målsjanse på Philips Stadion! Maximiliano Romero fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'+1
    90'+1
    Philipp Max (PSV Eindhoven) løfter inn en corner fra venstre på Philips Stadion.
    90'+2
    Philipp Max
    PSV Eindhoven avanserer forover i Eindhoven. Philipp Max avslutter, men treffer ikke mål.