3-0
4-0
5-0
    Dagens dommer, Benoit Bastien, blåser i gang kampen.
    Sebastien Thill (Luxembourg) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Algarve.
    5'
    Portugal har fått straffespark på Estadio Algarve!
    6'
    Portugal scorer på straffe!
    Portugal 1 - 0 Luxembourg
    Mål: Cristiano Ronaldo
    Mål! Portugal tar ledelsen 1-0 takket være et straffespark av Cristiano Ronaldo.
    8'
    Straffe til Portugal!
    10'
    Portugal 2 - 0 Luxembourg
    Mål! Cristiano Ronaldo scorer på straffe. Portugals ledelse øker dermed til 2-0.
    13'
    I Algarve slår Joao Moutinho en corner fra venstre.
    16'
    Frispark for Luxembourg på egen banehalvdel.
    16'
    Mål for Portugal!
    Portugal 3 - 0 Luxembourg
    Mål: Bruno Fernandes
    Målgivende: Bernardo Silva
    Bruno Fernandes setter ballen i mål og øker Portugals ledelse til 3-0 i Algarve. Bernardo Silva var nest sist på ballen.
    17'
    Benoit Bastien tildeler Portugal en corner. Bernardo Silva sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    21'
    Ruben Dias
    I Algarve får Ruben Dias (Portugal) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    21'
    Luxembourg, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    I Algarve har et frispark blitt tildelt bortelag.
    22'
    Gult kort til Portugal
    Nuno Mendes
    Nuno Mendes (Portugal) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    22'
    Frispark til Portugal på halvdelen til Luxembourg.
    23'
    Portugal tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    Gult kort til Luxembourg
    Christopher Martins
    Dommeren gir Christopher Martins (Luxembourg) et gult kort.
    32'
    Portugal fosser fremover, men Bruno Fernandes går rett i offsidefella.
    33'
    Frispark Portugal.
    34'
    Benoit Bastien signaliserer et frispark til Luxembourg.
    36'
    Benoit Bastien signaliserer et frispark til Luxembourg på egen banehalvdel.
    38'
    I Algarve har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    40'
    41'
    42'
    Cristiano Ronaldo
    Målsjanse til Portugal! Cristiano Ronaldo treffer mål, men keeper redder.
    43'
    43'
    Bernardo Silva (Portugal) slår en corner fra høyre side på Estadio Algarve.
    44'
    44'
    Joao Palhinha
    Målsjanse på Estadio Algarve! Joao Palhinha fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'
    45'
    45'
    Andre Silva
    Andre Silva (Portugal) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    45'+1
    45'+1
    Spillerbytte - Luxembourg
    Inn: Yvandro Borges Sanches
    Ut: Olivier Thill
    Luc Holtz gjør dagens første bytte i Algarve, når han tar ut Olivier Thill og setter inn Yvandro Borges Sanches.
    46'
    Inn: Maurice Deville
    Ut: Sebastien Thill
    Luc Holtz (Luxembourg) gjør sitt andre bytte for dagen. Maurice Deville erstatter Sebastien Thill.
    46'
    Luxembourg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    48'
    Målsjanse! Cristiano Ronaldo (Portugal) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    49'
    Benoit Bastien signaliserer et frispark til Portugal.
    50'
    50'
    Danel Sinani
    Danel Sinani (Luxembourg) avanserer forover på Estadio Algarve. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    54'
    Portugal, prøver et skudd, men det reddes
    54'
    Benoit Bastien signaliserer et frispark til Portugal like utenfor Luxembourg-området.
    56'
    Portugal angriper, men avslutningen til Joao Palhinha går utenfor.
    57'
    Andre Silva
    Andre Silva (Portugal) fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    Frispark for Portugal på egen banehalvdel.
    59'
    Bruno Fernandes
    Sjanse! Portugal avanserer forover, men Bruno Fernandes avslutter utenfor.
    62'
    65'
    Spillerbytte - Portugal
    Inn: Joao Mario
    Ut: Joao Moutinho
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Portugal. Inn kommer Joao Mario, mens Joao Moutinho tar plass på benken.
    65'
    Portugal fosser forover og Cristiano Ronaldo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    68'
    68'
    I Algarve slår Bruno Fernandes en corner fra venstre.
    69'
    Portugal 4 - 0 Luxembourg
    Mål: Joao Palhinha
    Målgivende: Bruno Fernandes
    Joao Palhinha header inn 4-0 og Portugal øker ledelsen på Estadio Algarve. Det er en fin assist fra Bruno Fernandes.
    69'
    70'
    Gerson Rodrigues
    Sjanse i Algarve! Gerson Rodrigues (Luxembourg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    71'
    71'
    Danel Sinani (Luxembourg) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Algarve.
    72'
    72'
    Inn: Ruben Neves
    Ut: Joao Palhinha
    Joao Palhinha (Portugal) erstattes av Ruben Neves.
    73'
    Inn: Rafael Leao
    Ut: Andre Silva
    Portugal bytter ut Andre Silva med Rafael Leao. Dette er det tredje byttet som Fernando Santos gjør i dagens kamp.
    73'
    Frispark i en god posisjon for Luxembourg!
    74'
    Frispark Luxembourg.
    78'
    Ruben Neves
    Ruben Neves (Portugal) kommer til en målsjanse på Estadio Algarve, men klarer ikke å score.
    80'
    Inn: Matheus Nunes
    Ut: Bernardo Silva
    Portugal bytter ut Bernardo Silva med Matheus Nunes.
    80'
    Inn: Goncalo Guedes
    Ut: Bruno Fernandes
    Bytte for Portugal. Goncalo Guedes kommer inn for Bruno Fernandes på Estadio Algarve.
    80'
    82'
    84'
    Joao Cancelo
    Joao Cancelo (Portugal) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    84'
    Ruben Neves (Portugal) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Algarve.
    86'
    Portugal 5 - 0 Luxembourg
    Målgivende: Ruben Neves
    Mål! Cristiano Ronaldo (Portugal) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 5-0 på Estadio Algarve. Flott spill fra Ruben Neves før målet.