Ronaldos første inntreden er å lage et frispark.
    Stanges kontant unna.
    5'
    Joao Felix setter fart inn i boksen og kommer seg nesten forbi alt og alle. Stoppes i siste innstans!
    6'
    Ronaldo alene med keeper! Vidåpent i midtforsvaret etter et ballmist sender Ronaldo alene med keeper, men førsteberøringen blir alt annet enn god. Keeper rekker å komme ut og avverger!
    9'
    Bare Portugal de første tolv minuttene.
    12'
    13'
    Ny gigant-mulighet for CR7! Corneren spilles kjapt. Han stiger til værs på bakre stolpe, og det ser ut som om den har fri bane mot nettet. Men kula sklir av hodet! Like utenfor fra fire meter.
    13'
    Cancelo vender spillet forbilledlig.
    15'
    Nytt innlegg stanges unna av Amartey i det ghanesiske forsvaret.
    18'
    Ghana får nesten ikke låne ballen her.
    19'
    Mot Inaki Williams på topp. Rekker ikke helt frem.
    22'
    Cancelo får et billig frispark på egen halvdel.
    26'
    Ikke noen eksplosjon av en omgang for øyeblikket.
    26'
    Portugal dytter og dytter.
    28'
    Silva skyter fra straffemerket, men den havner oppe på tribunen.
    28'
    Portugisisk frispark ute i korridor.
    30'
    Håpløst slått av Bruno.
    31'
    Ronaldo med ballen i nettet, men han vinkes for frispark imot. Billig!
    31'
    De ghanesiske spillerne ligger stort sett bare i ramma her. Kan bli en lang kveld.
    35'
    Hjørnespark til Ghana
    37'
    Ender i et nytt hjørnespark.
    37'
    Ronaldo nede og stanger den unna. Fremdeles enorm spenst.
    38'
    Lang ball opp mot Fernandes. Hakket for upresis.
    40'
    Partey med lekre detaljer på midten.
    41'
    Portugisisk klabb og babb før Ghana får frispark i eget felt.
    42'
    Cancelos innlegg går igjennom feltet.
    44'
    Otavio forsøker seg med en frekk lobb. Skled av foten.
    45'
    Der er vi i gang igjen!
    45'
    Gult kort til Ghana
    Mohammed Kudus
    Stygg takling på Cancelo. Høy, strak fot og alt. Soleklart.
    45'+1
    Det er lagt til to minutter.
    45'+2
    Andre Morgan Rami Ayew
    Soleklar i det han er for sein inn i Otavio.
    49'
    Ghana farlig frempå ved Seidu. Innelgget over mot Rahman. Han mister før han pådrar seg et frispark.
    52'
    53'
    Ronaldo på fart inn i feltet. Vinkelen blir for spiss!
    55'
    Kudus like på utsiden! Skuddet kommer fra distanse, men det blir bare nesten!
    55'
    Otavio sitter nede. Får behandling.
    56'
    Spillerbytte - Portugal
    Inn: William Carvalho
    Ut: Otavio
    56'
    Alidu Seidu
    Alt for sen og aggressiv inn i Joao Felix. Soleklart, også dette.
    57'
    Ampert i etterkant også! Seidu bruser med fjærene og er fremme med panna i ansiktet på Felix...
    58'
    En gavepakke gis Portugal på 16 meter, men de klarer ikke utnytte seg av den!
    60'
    Straffe til Portugal! Ronaldo går i bakken i duell med Seidu, men reprisen viser at den er SVÆRT billig! Forsvarsspilleren er først på ballen og alt.
    63'
    Denne skal nok sjekkes, men Ronaldo har gjort seg klar!
    63'
    Portugal scorer på straffe!
    Portugal 1 - 0 Ghana
    Mål: Cristiano Ronaldo
    HISTORISKE RONALDO! 2006, 2010, 2014, 2018 og nå i 2022! Cristiano Ronaldo er den eneste som har scoret i FEM VM-sluttspill! Straffesparket er ikke velplassert, men det er hardt nok.
    65'
    Spillerbytte - Ghana
    Inn: Tariq Lamptey
    Ut: Alidu Seidu
    67'
    Kudus fyrer av - nok en gang! Skuddet er godt, men keeper er der!
    72'
    Mål for Ghana!
    Portugal 1 - 1 Ghana
    Mål: Andre Morgan Rami Ayew
    Målgivende: Mohammed Kudus
    Dette lå faktisk litt i lufta, selv om dette er deres første avslutning på mål! Og det er gode, gamle Andre Ayew dukker opp midt inne foran mål når ballen går via en forsvarer!
    73'
    Fin ball inn mot Felix. For høy.
    76'
    Inn: Osman Bukari
    Ut: Mohammed Kudus
    77'
    Inn: Jordan Ayew
    Ut: Andre Morgan Rami Ayew
    77'
    Inn: Rafael Leao
    Ut: Ruben Neves
    77'
    Mål for Portugal!
    Portugal 2 - 1 Ghana
    Mål: Joao Felix
    Målgivende: Bruno Fernandes
    Portugal slår tilbake, men det må Ghana takke seg selv litt for. Først et klønete ballmist, så en pasning som burde stoppes. Men avslutningen - den er fantastisk!
    78'
    Fantastiske bilder i det vi ser Ayew og flere andre spillerne står og feirer ved innbytterbenken. I det de snur seg har Portugal tatt ledelsen.
    79'
    Portugal 3 - 1 Ghana
    Mål: Rafael Leao
    Innbytteren kommer inn og punkterer kampen. Og det med en elegant avslutning. Men pasningen fra Bruno. Den er crem de la crem!
    80'
    Leaos første landslagsmål! I kamp nummer tolv for Milan-spilleren.
    81'
    Ronaldo i offside.
    83'
    Inn: Joao Palhinha
    Ut: Bruno Fernandes
    88'
    Inn: Goncalo Ramos
    Ut: Cristiano Ronaldo
    88'
    Inn: Joao Mario
    Ut: Joao Felix
    88'
    Portugal 3 - 2 Ghana
    Mål: Osman Bukari
    En siste plot twist?! Og han feirer som RONALDO! For en type!
    89'
    Gult kort til Portugal
    Danilo Pereira
    90'+1
    Inaki Williams
    90'+1
    Tumulter mellom flere spillere. To gule deles ut.
    90'+2
    Legges til ni minutter!
    90'+2
    Inn: Daniel-Kofi Kyereh
    Ut: Salis Abdul Samed
    90'+3
    Inn: Antoine Semenyo
    Ut: Alexander Djiku
    90'+3
    Portugiserne er sterke i tidsbruk her nå.
    90'+6
    Får et frispark nede ved dødlinjen.
    90'+7
    Keeper får slått den ut.
    90'+8
    Der kommer faktisk Ghana seg til en enorm mulighet! Keeper Costa mister ballen som bakerste mann og alt, men en forsvarsspiller kommer imellom!