Fløyta har gått for å starte kampen.
    Frispark for Portland Timbers på egen banehalvdel.
    4'
    Yimmi Chara
    Sjanse i Portland! Yimmi Chara (Portland Timbers) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    6'
    Frispark Portland Timbers.
    7'
    Santiago Moreno
    Portland Timbers angriper. Santiago Moreno får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    8'
    Rosendo Mendoza tildeler Portland Timbers en corner. Yimmi Chara sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    Sebastian Blanco
    Sebastian Blanco (Portland Timbers) fyrer av et skudd som går utenfor.
    9'
    Pablo Bonilla
    Portland Timbers angriper i Portland. Pablo Bonilla avslutter på mål, men greier ikke å score.
    10'
    Austin FC, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Målsjanse på Providence Park! Sebastian Blanco fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    12'
    Rosendo Mendoza signaliserer et frispark til Portland Timbers like utenfor Austin FC-området.
    14'
    Yimmi Chara (Portland Timbers) løfter inn en corner fra høyre på Providence Park.
    15'
    Mål for Portland Timbers!
    Portland Timbers 1 - 0 Austin FC
    Mål: Cristhian Paredes
    Målgivende: Sebastian Blanco
    Mål! Cristhian Paredes gir Portland Timbers ledelsen 1-0 i Portland. Flott spill fra Sebastian Blanco før målet.
    17'
    Målsjanse! Sebastian Blanco (Portland Timbers) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    21'
    Yimmi Chara
    Sjanse! Portland Timbers avanserer forover, men Yimmi Chara avslutter utenfor.
    26'
    Offside! Jared Stroud (Austin FC) er alene igjennom, men dommer Rosendo Mendoza ser at linjemannen er oppe med flagget.
    28'
    Austin FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Rosendo Mendoza signaliserer et frispark til Portland Timbers på egen banehalvdel.
    29'
    Portland Timbers angriper, men avslutningen til Sebastian Blanco går utenfor.
    31'
    Sebastian Blanco ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    32'
    Sebastian Blanco er tilbake på banen igjen.
    33'
    Rosendo Mendoza signaliserer et frispark til Austin FC.
    33'
    Diego Fagundez
    I Portland får Diego Fagundez (Austin FC) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    36'
    Portland Timbers, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Diego Fagundez (Austin FC) slår en corner fra venstre side på Providence Park.
    36'
    Portland Timbers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    37'
    Austin FC fosser fremover, men Rosendo Mendoza blåser for offside på Providence Park.
    41'
    Sebastian Blanco (Portland Timbers) kommer seg fri på Providence Park, men avslutningen går utenfor.
    43'
    Rosendo Mendoza signaliserer et frispark til Austin FC på egen banehalvdel.
    43'
    I Portland har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    44'
    Portland Timbers 2 - 0 Austin FC
    Mål: Jaroslaw Niezgoda
    Målgivende: Yimmi Chara
    Mål! Jaroslaw Niezgoda (Portland Timbers) header inn 2-0 på Providence Park. Yimmi Chara sto for den målgivende pasningen.
    45'+1
    Spillerbytte - Portland Timbers
    Inn: Zac McGraw
    Ut: Larrys Mabiala
    Giovanni Savarese (Portland Timbers) gjør sitt første bytte for dagen. Zac McGraw erstatter Larrys Mabiala.
    46'
    Spillerbytte - Austin FC
    Inn: Cecilio Dominguez
    Ut: Moussa Djitte
    Moussa Djitte (Austin FC) erstattes av Cecilio Dominguez.
    46'
    47'
    Gult kort til Austin FC
    Sebastian Berhalter
    Dommer Rosendo Mendoza viser Sebastian Berhalter (Austin FC) det gule kortet.
    48'
    Jaroslaw Niezgoda
    Jaroslaw Niezgoda (Portland Timbers) kommer til en målsjanse på Providence Park, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    48'
    Tomas Pochettino
    Austin FC avanserer forover i Portland. Tomas Pochettino avslutter, men treffer ikke mål.
    49'
    Yimmi Chara
    50'
    Skudd på mål, Portland Timbers
    50'
    50'
    Portland Timbers angriper i Portland. Santiago Moreno fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    Hjørnespark til Portland Timbers
    51'
    51'
    Portland Timbers 3 - 0 Austin FC
    Mål: Sebastian Blanco
    Sebastian Blanco setter ballen i mål og øker Portland Timberss ledelse til 3-0 i Portland.
    53'
    57'
    57'
    59'
    Austin FC angriper i Portland. Diego Fagundez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    62'
    62'
    Inn: Kekuta Manneh
    Ut: Tomas Pochettino
    Bytte for Austin FC. Kekuta Manneh kommer inn for Tomas Pochettino på Providence Park.
    63'
    Inn: Freddy Kleemann
    Ut: Sebastian Berhalter
    Josh Wolff gjør dagens tredje bytte i Portland, når han tar ut Sebastian Berhalter og setter inn Freddy Kleemann.
    63'
    66'
    Frispark til Austin FC på halvdelen til Portland Timbers.
    67'
    Inn: Diego Valeri
    Ut: Santiago Moreno
    Portland Timbers bytter ut Santiago Moreno med Diego Valeri.
    68'
    Inn: Dairon Asprilla
    Ut: Jaroslaw Niezgoda
    Portland Timbers bytter ut Jaroslaw Niezgoda med Dairon Asprilla. Dette er det tredje byttet som Giovanni Savarese gjør i dagens kamp.
    68'
    71'
    Skudd utenfor mål, Portland Timbers
    71'
    Rosendo Mendoza tildeler Austin FC en corner. Diego Fagundez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    73'
    Kekuta Manneh
    Målsjanse på Providence Park! Kekuta Manneh fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    73'
    73'
    77'
    77'
    Yimmi Chara
    Yimmi Chara skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Portland Timbers.
    78'
    Frispark for Austin FC på egen banehalvdel.
    78'
    I Portland slår Diego Fagundez en corner fra høyre.
    79'
    Sebastian Driussi
    Sebastian Driussi (Austin FC) avanserer forover på Providence Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    80'
    80'
    Sebastian Driussi (Austin FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    Inn: Marvin Loria
    Ut: Yimmi Chara
    Giovanni Savarese gjør dagens fjerde bytte i Portland, når han tar ut Yimmi Chara og setter inn Marvin Loria.
    82'
    Inn: Owen Wolff
    Ut: Jared Stroud
    Josh Wolff (Austin FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Owen Wolff erstatter Jared Stroud.
    83'
    86'
    Skade: Austin FC
    86'
    Inn: Renzo Zambrano
    Ut: Cristhian Paredes
    Portland Timbers bytter ut Cristhian Paredes med Renzo Zambrano. Dette er det femte byttet som Giovanni Savarese gjør i dagens kamp.
    87'
    Inn: Aedan Stanley
    Ut: Zan Kolmanic
    Bytte for Austin FC. Aedan Stanley kommer inn for Zan Kolmanic på Providence Park.
    87'
    Tilbake fra skade: Austin FC
    87'
    Hjørnespark til Austin FC
    88'
    Målsjanse til Portland Timbers! Sebastian Blanco treffer mål, men keeper redder.
    88'
    88'
    90'+1
    Rosendo Mendoza tildeler Austin FC en corner. Diego Fagundez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.